Belépés
Palkovics László: a kormány gazdaságpolitikája a fiskális fegyelmen alapul
...
Miniszteri meghallgatásán a gazdasági tárca vezetője kiemelte, Magyarországon 2010 óta folyamatosan csökken a vállalkozások adóterhe.
Az Európai Unióban, így Magyarországon is a gazdaság gerincét a kis- és középvállalkozások adják, a magyar kkv-k fejlesztése területén még sok teendő van - tette hozzá.
Palkovics László rámutatott arra, hogy Magyarország továbbra is v...
2019-12-03 21:03:04
Izer Norbert: Korszakváltás az adóegyszerűsítésben és a gazdaságfehérítésben
...
Közölte, az online számlázás kiterjesztése amellett, hogy évente akár több tízmilliárd forintot is hozhat a költségvetésnek, könnyít a vállalkozások adminisztrációs terhein is, hiszen az adóhivatal már 2021 tavaszától elkészíti helyettük az áfa-bevallási tervezetüket.
Országgyűlés megszavazta azt a javaslatot, amely a piac tisztulásán és a vállalkozói terhek csökkentésén...
2019-12-03 11:11:19
PM-államtitkár: az adócsökkentések jövőre is folytatódnak
... adók, 15 százalékra mérsékelte a kabinet a személyi jövedelemadót, 9 százalékra a társasági adót, emellett a szociális hozzájárulási adó is folyamatosan csökken 2016 óta. Ma a magyar vállalkozások fizetik az Európai Unió legalacsonyabb társasági adóját, és a magyar emberek az EU harmadik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját.
Az államtitkár kiemelte: az Európai Unióban Magy...
2019-11-29 20:10:00
PM: a Világbank versenyképességi rangsora igazolja, hogy Magyarország jó úton halad
... környezetet javító intézkedései, az adóterhek csökkentése és az adóhatósági adminisztratív folyamatok egyszerűsítése és vállalkozásbarát módosítása kedvező hatást gyakorolnak a magyar vállalkozások versenyképességére.
Felidézték, hogy a kormány idén is folytatta az adózási környezet javítását, hiszen július 1-jétől tovább csökkent a szociális hozzájárulási adó, és a tervek sz...
2019-10-24 09:21:10
PM: szeptemberben ismét többlettel zárt az államháztartás központi alrendszere
... alprogramjainak támogatására kifizetett összegek.
A PM közölte: a kormány eredményes gazdaságpolitikája annak ellenére biztosítja a költségvetés egyensúlyát, hogy idén nyáron a vállalkozások és a gyermekes családok támogatása tovább nőtt. A gazdaságvédelmi akcióterv egyik elemeként 2019. július 1-jétől további 2 százalékponttal, 19,5 százalékról 17,5 százalékra csökkent a szo...
2019-10-08 12:02:08
Szijjártó: a magyar gazdaság növekedési üteme a leggyorsabb az Európai Unióban
... területének 82 százaléka termőföld, a mezőgazdaságból több mint 50 ezren élnek. Jelezte, Böhönye területének 90 százaléka termőföld, az agráriumban 250-en dolgoznak, a mezőgazdasági vállalkozások a település legnagyobb adófizetői közé tartoznak.
A növénytermesztésben az önkormányzat is részt vállal, a helyben megtermelt zöldséget a gyermekélelmezésben használják fel, a többle...
2019-09-16 11:41:32
Új töltősort adtak át a Hell szikszói gyárában
... mondta: a kormány arra törekszik, hogy a munkát terhelő adók csökkentése, a szakképzés fejlesztése és a javuló befektetési környezet révén tovább erősítse a Magyarországon működő vállalkozásokat.

Hangsúlyozta: a kabinet az adócsökkentés kormánya kíván maradni a jövőben is, ezért tovább folytatja az adóterhek mérséklését és az adórendszer egyszerűsítését.

A ga...
2019-07-19 15:11:36
Tállai: a jövő évi adócsomag segíti az elért eredmények megőrzését
... növeli és azt várják tőle, hogy segíti a hirdetési piac további bővülését.
Közölte: a társasági adótörvényt érintően a módosítási javaslatok egyszerűsítik az adóadminisztrációt, a vállalkozások beruházási hajlandóságának ösztönzését szolgálják, és emellett a kifejezetten sikeresnek mondható új jogintézményre, a csoportos társasági adóalanyságra vonatkozó rendelkezéseket teszi...
2019-06-18 11:21:31
PM: jövőre tovább csökkennek a gyermekes családok és a vállalkozások adóterhei, megszűnik az eva
... legalacsonyabb, 15 százalékos személyi jövedelemadó (szja) kulcsán és a családi adókedvezményen alapul, ez utóbbi 380 milliárd forintot hagy jövőre a gyermekes családoknál.
A magyar vállalkozások továbbra is Európa legalacsonyabb - 9 százalékos - társasági adóját fizetik, és a gazdaságvédelmi akcióterv számos pontja szerepel a jogszabály-tervezetben - közölte a PM.
Jövő...
2019-06-04 21:02:31
PM: Magyarország és az Egyesült Államok együttműködése fontos szerepet játszik a gazdaság teljesítményében
... például a munkaalapú gazdaságot, az adópolitikát, a családok támogatását vagy a bevándorlást tekintve, közel áll a jelenlegi amerikai kormány álláspontjához.
A befektetőbarát és a vállalkozásokat támogató gazdaságpolitika eredményei megmutatkoznak Magyarország és az Egyesült Államok közötti kapcsolatokban is - mutatott rá Varga Mihály. Kiemelte, hogy az az Egyesült Államok az...
2019-03-19 22:34:10
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Palkovics László, Izer Norbert, Európai Unióban, Egyesült Államok, Európai Unió, Európai Unióban Magy, Varga Mihály, fiskális fegyelmen, adócsökkentések jövőre, államháztartás központi, magyar gazdaság, elért eredmények, gyermekes családok, vállalkozások adóterhei, gazdaság teljesítményében, gazdasági tárca, vállalkozások adóterhe, gazdaság gerincét, magyar kkv-k, online számlázás, vállalkozások adminisztrációs, áfa-bevallási tervezetüket, piac tisztulásán, vállalkozói terhek, személyi jövedelemadót, társasági adót, szociális hozzájárulási, magyar vállalkozások, magyar emberek, államtitkár kiemelte, adóterhek csökkentése, adóhatósági adminisztratív, kormány idén, adózási környezet, kormány eredményes, költségvetés egyensúlyát, gazdaságvédelmi akcióterv, mezőgazdaságból több, agráriumban 250-en, mezőgazdasági vállalkozások, település legnagyobb, helyben megtermelt, kormány arra, munkát terhelő, szakképzés fejlesztése, javuló befektetési, adócsökkentés kormánya, adóterhek mérséklését,
© 2013 TVN.HU Kft.