Belépés
Az Iparkamara VR szemüvegeket vásárol,
... addig az általa vezetett szervezet VR felszerelésre, drága fotózásra és soha nem látott infografikákra költötte a hozzá befolyó pénzeket.

Az, hogy ezek helyett inkább a vállalkozásokat segítse, mondjuk azzal, hogy elengedi a kamarai tagságot (legalább a legszorultabb helyzetben lévő egyéni, kis és középvállalkozások számára) fel sem merült.

Független.Szolidár...
2021-02-20 22:13:19
Az élelmiszerek nem terjesztik a vírust
... vírust, amely 60 Celsius fok felett elpusztul, így már pár perces forralás, illetve sütés is fertőzőképtelenné teszi.
Bognár Lajos arra kérte az élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásokat, hogy nézzék át és tartsák be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján található vírusbiztonsági szabályokat a fertőzési források kialakulásának megelőzése érdekében.|...
2020-10-17 09:14:45
Palkovics: erősíteni kell a magyar tulajdonú vállalkozásokat
...
Palkovics László a város felújított inkubátorházának avatásán azt mondta, hogy a kormány a most záruló európai uniós elszámolási időszakban is a gazdaság fejlesztését tartotta elsődlegesnek, és ez hasonlóan alakul a következő hét évben is.
A 2021 és 2027 közötti költségvetési ciklusban a rendelkezésre álló 52 milliárd euró uniós forrás 33 százalékát a gazdaságfejlesztés...
2020-08-15 11:51:35
Garantiqa: Magyarország a vállalati hitelgaranciák európai élmezőnyébe tartozik
... hozzájuthatnak a forrásokhoz - emelte ki a vezérigazgató.
A közleményben kitértek arra, hogy a koronavírus-járvány negatív hatásai kihívás elé állítják a gazdaságot, ezen belül a vállalkozásokat, a hitelpiacot és a garancianyújtó társaságokat, így a Garantiqát is.
Búza Éva ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy az MFB Csoport, így a Garantiqa is azonnal reagált a járványhatás...
2020-08-14 11:15:24
Az MNB hiteltérképpel segíti a vállalkozások pénzügyi döntéseit
... ö...
2020-08-12 14:01:41
A NAV ingyenes számlázóprogrammal és mobilapplikációval segíti a vállalkozásokat
...
Felhívták a figyelmet arra, hogy a július 1-jétől bővült azoknak a számláknak a köre, amelyekről adatot kell szolgáltatni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak.
Ismertetik, hogy július óta már áfaértéktől függetlenül kötelező a számlaadat-szolgáltatás lényegében minden vállalkozásnak, amely egy másik belföldi áfaalanynak, belföldi teljesítésű ügyletről állít ki számlát.
...
2020-08-12 10:31:50
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... mutatni", a német pedig ki tudja szolgálni a nagytőkét és a liberális szavazóit - érvelt.
Nem a nagyvállalatokkal kell stratégiai szövetséget kötni, hanem a hazai kis- és közepes vállalkozásokat, illetve a közalkalmazottakat kell támogatni - szögezte le.
DK: az országnak züllött kormánya van
Gyurcsány Ferenc (DK) azt mondta, hogy egy züllött kormány a legerkölcsöseb...
2020-08-03 14:42:36
ITM: meghosszabbított határidővel, augusztus 14-éig lehet jelentkezni a Zöld nemzeti bajnokok előminősítésére
... kitölteni a részletes űrlapot az előminősítéshez. A folyamat kedvező értékelés esetén a vállalkozást a pályázata benyújtására feljogosító tanúsítvány kiállításával zárul.
"A vállalkozásokat arra kérjük, semmiképpen ne mulasszák el az előminősítésre jelentkezést, az ugyanis a forráshoz jutás előfeltétele. Ahogy a keretösszeg jelentős megemelésével, a határidő meghosszabbításá...
2020-08-03 13:21:49
HEPA: exportösztönző program indul a kkv-k külpiacra lépésének támogatására
... motiválása, fejlesztési igényeik meghatározása című kiemelt projekt keretében azonosított hazai, konvergenciarégióban székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozásokat. Továbbá azokat az esetileg, vagy még nem exportáló, ugyanakkor exportképes saját termékkel vagy szolgáltatással rendelkező vállalkozásokat, amelyek hozzáadottérték-növekedési lehetőségek...
2020-07-31 10:52:12
Amerikai törvényhozók szerint túl nagy hatalomra és befolyásra tett szerint a négy legnagyobb internetes cég
... trösztellenes albizottságának elnöke szerintaz általuk alkalmazott gyakorlat sok esetben az amerikai gazdaság egészére káros. A Rhode Island-i politikus hangsúlyozta: ez a négy vállalat vállalkozásokat bátortalanít el, munkahelyeket tesz tönkre, árakat emel, és ront a minőségen. "Egyszóval: túl sok hatalmuk van" - szögezte le.
Az Amazon esetében a törvényhozók különösen kifog...
2020-07-30 07:04:09
1 2 3 ..................121 122 .........181 182 .........241 242 243 
Címkék: Iparkamara VR, Bognár Lajos, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Palkovics László, Búza Éva, Nemzeti Adó-, Gyurcsány Ferenc, Rhode Island-i, magyar tulajdonú, vállalati hitelgaranciák, vállalkozások pénzügyi, rendkívüli ülés, kkv-k külpiacra, négy legnagyobb, általa vezetett, hozzá befolyó, vállalkozásokat segítse, kamarai tagságot, legszorultabb helyzetben, élelmiszerrel foglalkozó, fertőzési források, város felújított, most záruló, gazdaság fejlesztését, rendelkezésre álló, közleményben kitértek, garancianyújtó társaságokat, figyelmet arra, július 1-jétől, másik belföldi, német pedig, liberális szavazóit, nagyvállalatokkal kell, hazai kis-, országnak züllött, züllött kormány, részletes űrlapot, folyamat kedvező, pályázata benyújtására, vállalkozásokat arra, előminősítésre jelentkezést, forráshoz jutás, keretösszeg jelentős, határidő meghosszabbításá, amerikai gazdaság, négy vállalat, törvényhozók különösen, meghosszabbításá, meghosszabbított, inkubátorházának, vállalkozásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.