Belépés
Garantiqa: Magyarország a vállalati hitelgaranciák európai élmezőnyébe tartozik
... Garantiqát is.
Búza Éva ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy az MFB Csoport, így a Garantiqa is azonnal reagált a járványhatásra és új, illetve átalakított konstrukciókat biztosít a vállalkozásoknak ahhoz, hogy a mostani bizonytalan helyzetben is megkaphassák a túléléshez szükséges hitelt.
Az idén tavasszal elindították az 500 milliárdos keretösszegű Garantiqa Krízis Garan...
2020-08-14 11:15:24
Az Aldi 250 új munkahelyet hoz létre Magyarországon
... hogy az Aldi belföldi leányvállalata nem egyszerűen csak magyarországi, hanem magyar cégként tekint magára, hiszen itt termel értéket, itt fizet adót, helyi munkavállalóknak és vállalkozásoknak biztosít megélhetést. Végezetül megköszönte a magyar partnereknek, hogy rugalmasságukkal a járvány legnehezebb időszakában is hozzájárultak az ellátás biztonságához.
Kérdésre válaszolv...
2020-08-13 14:42:12
Az MNB hiteltérképpel segíti a vállalkozások pénzügyi döntéseit
...
A Hiteltérkép elnevezésű új eszköz segít a vállalkozásoknak eligazodni az MNB, az Eximbank, az MFB és a KAVOSZ által fejlesztett hiteltermékek között, hogy egyszerűen és gyorsan képesek legyenek áttekinteni az elérhető lehetőségeket és azok közül a céljaikhoz leginkább illő terméket kiválasztani.
A közlemény szerint a Hiteltérkép egy naprakész és könnyen áttekinthető ter...
2020-08-12 14:01:41
Guller: Nulla százalékos, szabad felhasználású hitel a turisztikai vállalkozásoknak, állami garanciavállalással
...
Guller Zoltán hozzátette, a Széchenyi Turisztikai Kártya segítségével a vállalkozások szabadfelhasználású, nulla százalékos kamatozású hitelhez jutnak.
Az új konstrukció hitelkerete 100 milliárd forint lesz, a vállalkozások a kereskedelmi bankoknál tudják majd igényelni a szükséges összeget, amely nem haladhatja meg a 250 millió forintot.
A Széchenyi Turisztikai Ká...
2020-08-01 12:21:44
Korlátozások mellett tartják meg az idei Kurultajt
... olyan országokból, ahonnan korlátozás nélkül engedélyezett a beutazás, vagy pedig két negatív Covid-teszttel rendelkeznek.
A vendéglátást és az egyéb szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak szigorú egészségügyi szabályokat kell betartaniuk, a résztvevő hagyományőrzőkre és látogatókra pedig szigorú házirend vonatkozik. Az ezzel kapcsolatos információk a rendezvény hivatalos honl...
2020-07-31 18:02:43
GVH: megtéveszthette üzletfeleit a JTI Hungary Dohányértékesítő Zrt.
...
A GVH szerint a cég vélhetően megtévesztette üzletfeleit a mentolos dohánytermékek értékesíthetőségéről. A dohány-kiskereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak azt írták, hogy a termékeik megfelelnek a jogszabályi követelményeknek, noha mentolos ízesítésű cigarettát, és cigarettadohányt csak május 20-ig lehetett forgalmazni.
Hangsúlyozták, hogy a versenyfelügyeleti eljá...
2020-07-31 14:36:15
Szijjártó: a magyar vállalatok beruházásaikkal megelőzhetik nemzetközi vetélytársaikat
... vállalkozások beruházásaiknak köszönhetően egyúttal új piacokat is tudnak szerezni.
A miniszter kiemelte, ennek megvalósításához a kormány minden lehetséges támogatást megad a magyar vállalkozásoknak, amelyek közül már több száz jelezte, hogy élni akar a beruházási támogatások adta lehetőségekkel.
Szijjártó Péter közölte, a közepes nagyságú beruházásoknál 806 vállalat k...
2020-07-29 17:22:26
ITM: jelentős uniós forrásokra pályázhatnak tapasztalt mentorok támogatásával a hazai kkv-k
... nemzetközi programokhoz kapcsolódó szolgáltatási portfóliójának keretében komoly szakmai tapasztalattal rendelkező mentorokat biztosít a hazai startupoknak, mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak a sikeres uniós pályázáshoz.
A hivatal mentorprogramjára jelenleg is folyamatosan lehet regisztrálni. A regisztráció során megadott bemutatkozás alapján választják ki a mentoráland...
2020-07-29 10:51:29
Szijjártó: új támogatási program indul a kkv-knak, 2 milliárdos keretösszeggel
...
Éppen ezért a kormány új támogatási programot indít azoknak a magyar kis- és közepes vállalkozásoknak, amelyek kihasználva az új kezdetet, a külpiacon sikeresek lehetnek - mondta.
A támogatás keretösszege 2 milliárd forint, és a program keretében augusztus 3-tól lehet pályázni külföldi márkaépítéshez, kisebb beruházás előkészítéséhez, illetve az online értékesítési csat...
2020-07-18 10:31:22
ÉVOSZ: szigorodnak a magyar cégek németországi vállalkozási feltételei
... világjárvány miatt az európai u...
2020-07-13 16:02:04
1 2 3 ...............................98 99 ................148 149 ...............196 197 198 
Címkék: Hungary Dohányértékesítő Zrt, Búza Éva, Garantiqa Krízis Garan, Guller Zoltán, Széchenyi Turisztikai Kártya, Széchenyi Turisztikai Ká, Szijjártó Péter, vállalati hitelgaranciák, vállalkozások pénzügyi, turisztikai vállalkozásoknak, idei Kurultajt, magyar vállalatok, hazai kkv-k, magyar cégek, vállalkozásoknak ahhoz, mostani bizonytalan, túléléshez szükséges, idén tavasszal, magyar partnereknek, járvány legnehezebb, ellátás biztonságához, vállalkozásoknak eligazodni, elérhető lehetőségeket, céljaikhoz leginkább, közlemény szerint, kereskedelmi bankoknál, szükséges összeget, egyéb szolgáltatást, résztvevő hagyományőrzőkre, ezzel kapcsolatos, rendezvény hivatalos, mentolos dohánytermékek, termékeik megfelelnek, jogszabályi követelményeknek, miniszter kiemelte, kormány minden, magyar vállalkozásoknak, beruházási támogatások, közepes nagyságú, hazai startupoknak, sikeres uniós, hivatal mentorprogramjára, regisztráció során, magyar kis-, külpiacon sikeresek, támogatás keretösszege,
© 2013 TVN.HU Kft.