Belépés
Női kézilabda Eb - Siti Beáta: norvégfóbiánk van
... számára ahhoz, hogy kihasználják, és nagyon keményen megbüntették. Mi ehhez tegnap alanyok voltunk" - nyilatkozta szombaton Siti, aki 1994 és 2004 között 264 alkalommal szerepelt a válogatottban.
A magyar együttes múlt szombaton 28-25-re kikapott az előző tornán ezüstérmes Hollandiától, majd hétfőn Horvátországot 24-18-ra, szerdán Spanyolországot 32-26-ra legyőzte, így a C cs...
2018-12-08 18:47:14
Női kézilabda Eb - Lakatos Rita helyett Szabó Laura a keretben
... horvátok elleni csoportmérkőzésen is pályára lépett, gólt nem szerzett.
A Vác irányítójának helyére benevezett Szabó, az Érd 21 éves beállója eddig hét alkalommal játszott a válogatottban, és ötször volt eredményes.
Az edzők a csoportkörben, a középdöntőben és az elődöntők, helyosztók alkalmával is két-két alkalommal cserélhetnek játékost a keretben.
A magyar váloga...
2018-12-05 10:51:10
Női kézilabda Eb - Rasmussen: az elsődleges célunkat teljesítettük
... védekezésünkre nem lehet panasz" - magyarázta az FTC jobbszélsője, aki mindkét kísérletét gólra váltotta.
Klubtársa, Schatzl Nadine a horvátok ellen megszerezte századik gólját a válogatottban, összesen pedig öt lövésből ötször talált be.
"Nagyon örülök, hogy sikerült ennyi gólt lőnöm a válogatottban. Mindig szeretném jól kezdeni a meccseket, hogy utána nagyobb önbizalom...
2018-12-03 21:06:52
Női kézilabda Eb - A horvátok legyőzésével közel a továbbjutás
... kapusteljesítménye, illetve a magyar csapat számos kihagyott helyzete és hatékony védekezése is a hollandok elleni mérkőzést idézte. A tizedik percben Schatzl Nadine megszerezte századik gólját a válogatottban, majd társai tovább növelték a különbséget.
A válogatott 13 perc alatt csupán két gólt kapott, Kim Rasmussen szövetségi kapitány azonban kisvártatva időt kért, mert jav...
2018-12-03 20:06:46
Női kézilabda Eb - Pálinger: meg kell vernünk a horvátokat
... játszottak, nálunk pedig olyanok hibáztak, akiknek ez az első. Persze, egyáltalán nem okolom őket" - nyilatkozta az MTI-nek Pálinger, aki 1997 és 2012 között 254 alkalommal szerepelt a válogatottban.
Hozzátette, reményei szerint a magyar nemzeti csapat játékosai továbbra is optimisták, és a vesztes mérkőzésből is tanultak.
"A csapatnak leginkább türelemre van szüksége, a...
2018-12-02 08:01:01
Átadták a Magyar Futball Akadémia utánpótlásközpontját
... Akadémia növendékei ötször nyerték meg a Puskás Suzuki Kupát, húsznál is több korosztályos bajnoki címet szereztek, hatvannál is többen váltak élvonalbeli labdarúgóvá, és négyen a válogatottban is bemutatkoztak. Hozzátette, Marco Rossi személyében a jelenlegi szövetségi kapitányt is a Honvédnak köszönheti a magyar labdarúgás.
"A magyar futballnak nem lehet kisebb célja, mint ...
2018-11-22 11:38:32
Újabb Ronaldo a Manchester United célkeresztjében
... középpályás teljesítményét. Érdekesség, hogy CR7-hez hasonlóan ő is a Sporting akadémiájában kezdte el bontogatni szárnyait, de a Benfica hamar lecsapott a játékosra. Már a korosztályos válogatottban is pályára lépett, 14 évesen az U17-eseknél játszott már öt alkalommal.
................
2018-11-22 10:51:51
A szezon végén befejezi pályafutását Rafael van der Vaart
... Betisben szerepelt, azután - mivel párja a dán válogatott kézilabdázó Estvana Polman - Dániába a...
2018-11-01 14:31:30
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Tolvanen 27 játékost hívott meg a budapesti viadalra
... négy légiós került be: ketten Németországból, egy-egy hokis pedig Svédországból és Finnországból. A bő keretben számításba vett játékosok közül Szabó Krisztián még nem játszott a válogatottban, a kapus Hetényi Zoltán 2017 tavasza után kapott újra meghívót, míg Láday Tamás 2017 februárjában játszott utoljára a nemzeti együttesben.
A tavaszi világbajnokságon szereplő keret tag...
2018-10-29 17:02:20
Orban több komoly mentéssel és egy nagy hibával debütált
... görögök elleni Nemzetek Ligája selejtezőre a kapitány máris a kezdőbe jelölte őt, Kádár Tamás mellé a védelem közepére. Összeszedtük a legfontosabb megmozdulásait, miként debütált a válogatottban.
Rögtön az első percben sikerült nagyot mentenie egy baloldali beadás után. Fontos mentés volt, hiszen érkezett mögötte a későbbi győztes gólt szerző Mitroglou. A negyedik percben ne...
2018-10-13 13:46:17
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......93 94 95 
Címkék: Siti Beáta, Lakatos Rita, Szabó Laura, Magyar Futball Akadémia, Újabb Ronaldo, Manchester United, Jégkorong Négy Nemzet Torna, Schatzl Nadine, MTI-nek Pálinger, Puskás Suzuki Kupát, Marco Rossi, Estvana Polman, Szabó Krisztián, Hetényi Zoltán, Láday Tamás, Nemzetek Ligája, Kádár Tamás, elsődleges célunkat, horvátok legyőzésével, szezon végén, budapesti viadalra, nagy hibával, magyar együttes, előző tornán, magyar váloga, horvátok ellen, magyar csapat, hollandok elleni, tizedik percben, magyar nemzeti, vesztes mérkőzésből, csapatnak leginkább, jelenlegi szövetségi, magyar labdarúgás, magyar futballnak, korosztályos válogatottban, kapus Hetényi, nemzeti együttesben, tavaszi világbajnokságon, kapitány máris, kezdőbe jelölte, védelem közepére, legfontosabb megmozdulásait, első percben, baloldali beadás, későbbi győztes, negyedik percben, világbajnokságon, spanyolországot, célkeresztjében, teljesítményét, horvátországot, németországból, megmozdulásait, védekezésünkre, válogatottban, középdöntőben, norvégfóbiánk,
© 2013 TVN.HU Kft.