Belépés
Szakértő: hosszú távú, fenntartható fejlődésre kell berendezkednie az országnak
...
A szakértőt azzal kapcsolatban kérdezték, hogy egyes közgazdászok szerint már tapasztalhatók a következő gazdasági válságra utaló jelek. Csath Magdolna kifejtette: a pesszimisták válságról beszélnek, mások pedig azt mondják, az eddigi konjunktúra lassul majd, és kicsit alacsonyabb szinten "állnak be" a növekedési adatok.
Az a fontos - tette hozzá -, hogy a viszonylag bi...
2019-02-10 09:10:53
Katalán népszavazás - Lengyel elnök: hiba volt a hatósági erőszak alkalmazása
... szegényebb országokkal.
A két államfő varsói megbeszélésének napirendjén egyebek mellett az EU jövője, a 2018 elején kezdődő bolgár uniós elnökség szerepelt, és tárgyaltak a migrációs válságról is. Az utóbbiról Duda a sajtóértekezleten elmondta: a két ország álláspontja "azonos és egyértelmű", ellenzik a menekültelosztási mechanizmust.
"Úgy gondoljuk, hogy a migrációs v...
2017-10-05 15:33:31
Amerikai lap: a Balkánon Obama-Soros politikát erőltetik az amerikai követségek
... amerikaiak lendületesen felpumpálják pénzzel az NGO-kat, annak érdekében, hogy 'mozgósítsanak' és 'aktivizáljanak'" - írja az amerikai folyóirat.
A The American Spectator hangsúlyozza: a válságról válságra bukdácsoló Görögországban - Albániához és Macedóniához hasonlóan - az amerikai kormányzat képviselői nyíltan a baloldali vezetőt támogatják.
Alekszisz Ciprasz kormán...
2017-05-10 11:12:05
Kolosszális összeomlás jöhet - elbukik az elit
... dolgozó kínai megjelent a globális munkaerőpiacon, a másik, hogy forradalmi lendülettel fejlődött a számítástechnika. Ugyanakkor ahelyett, hogy ez a többség életét javította volna, a világ válságról válságra bukdácsolt, ami a Davost és más globális elittalálkozókat látogató, "alkalmatlan" döntéshozók rossz vezetésével magyarázható.

Meghackelt rendszer

A szaké...
2016-05-31 22:01:56
Illegális bevándorlás - Steinmeier: még nem ért véget a migrációs válság
... a menekültek más, Európába vezető útvonalakat találnak" - jegyezte meg Steinmeier, hangsúlyozva a közös európai megoldások szükségességét a migrációs válság kezelésében.
Az ukrán válságról szólva Steinmeier a minszki tűzszüneti megállapodás teljes megvalósításához kötötte az Oroszország elleni szankciók visszavonását. Mint mondta, Waszczykowskival együtt pozitívan értékelték ...
2016-04-19 16:25:17
Szijjártó Péter: nonszensz a Freedom House jelentése
... emberek akarják megmondani, Magyarország milyen állapotban van.
Hozzátette: nonszensz az is, Magyarországot amiatt akarják "lehúzni", hogy milyen álláspontot képvisel a bevándorlási válságról.
Értelmezhetetlennek nevezte a tárcavezető, hogy olyan országból érkezik kritika a bevándorlási válságra adott magyar válaszra, amely nem kerítést, hanem falat épített a déli határá...
2016-04-14 13:52:45
Férfiélet, női sors – beszélgetés Müller Péterrel
... legcsodálatosabb főisten a mitológiájukban, a neve azt jelenti ,,legyőzhetetlen." Neki kell megváltania a világot és legyőzni a démonivá, életellenessé fajult férfiuralmat. A sötét korban válságról válságra lépünk és közeledünk egy katasztrófa felé. Ezt a világot ez a degenerált férfiszellem vezeti. Így látták a hinduk 500 évvel ezelőtt, de ezt most mi is látjuk az újságokból...
2016-03-13 14:38:16
EU-csúcs - Uniós vezetők: a közös felelősségvállalás és a tagországok közötti szolidaritás vezethet a migrációs
...
A migrációs válságról folytatott, munkavacsorával egybekötött megbeszélés középpontjában a menekültáradat hatékonyabb kezelését célzó intézkedések megvalósítása állt.
Donald Tusk kijelentette, hogy az Európát érintő migrációs krízis megerősíti az unió egészének elkötelezettségét egy közös megoldás elérésében.
Az ülésen résztvevő politikusok egyetértettek abban, hogy...
2016-02-19 07:04:22
Orbán Viktor interjúja a Politico hírportálnak: "Tény az, hogy minden terrorista alapvetően migráns"
... válságtól a migrációig, a terrorizmustól az esetleges Brexitig - az Európai Unió átfogó újragondolását akarják - tette hozzá. A miniszterelnök szerint az unió csak reagál és reagál, mégpedig válságról válságra, ahelyett, hogy egy átfogó koncepcióval rendelkezne.
A Politico szerint Orbán Viktort Nyugat-Európában sokan jellemzik úgy, hogy hátat fordított "a liberális demokráci...
2015-11-23 17:52:31
Szabó Tímea: meg kell szabadítani az oligarcháktól a politikát, új baloldali kínálat kell
...
A PM pártalapítványa, a Megújuló Magyarországért Alapítvány által rendezett beszélgetésen Szabó Tímea azt mondta, a PM szerint "példamutató és friss politikát" kell kínálni, ami konszenzusra törekszik. Az új baloldali "kínálatnak" továbbá figyelembe kell vennie a gazdasági és társadalmi lecsúszást - tette hozzá.
Szabó Tímea beszélt arról is, hogy szerinte tragikusan elsz...
2015-10-20 21:24:03
1 2 3 4 5 
Címkék: Balkánon Obama-Soros, Szijjártó Péter, Freedom House, Müller Péterrel, Orbán Viktor, Szabó Tímea, Csath Magdolna, American Spectator, Alekszisz Ciprasz, Donald Tusk, Európai Unió, Orbán Viktort Nyugat-Európában, Megújuló Magyarországért Alapítvány, hatósági erőszak, amerikai követségek, migrációs válság, tagországok közötti, szakértőt azzal, következő gazdasági, pesszimisták válságról, eddigi konjunktúra, növekedési adatok, 2018 elején, migrációs válságról, utóbbiról Duda, sajtóértekezleten elmondta, menekültelosztási mechanizmust, amerikai folyóirat, válságról válságra, amerikai kormányzat, baloldali vezetőt, globális munkaerőpiacon, többség életét, világ válságról, közös európai, ukrán válságról, minszki tűzszüneti, bevándorlási válságról, bevándorlási válságra, déli határá, sötét korban, katasztrófa felé, degenerált férfiszellem, menekültáradat hatékonyabb, unió egészének, közös megoldás, ülésen résztvevő, esetleges Brexitig, miniszterelnök szerint, unió csak, átfogó koncepcióval,
© 2013 TVN.HU Kft.