Belépés
Brexit - Gulyás: Magyarország megvétózza az EU-költségvetést, ha az előterjesztés nem változik
...
Gulyás Gergely ezt azzal indokolta, hogy a kormány számára elfogadhatatlan, ha a forrásokat politikai szimpátia alapján osztják el.
"Mi azt utasítjuk el, hogy ne az életszínvonal és a (költségvetési) teljesítmény számítson" - idézte a minisztert a Reuters.
Gulyás Gergely hozzátette: Magyarország kész elfogadni, hogy a többi tagállammal együtt arányos többletterhet v...
2019-09-16 19:32:54
Illegális bevándorlás - Berlin csak átmenetileg fogadja az Olaszországba érkező menedékkérők 25 százalékát
... "emberséges is", és az új befogadási mechanizmus "nem terheli túl" az országot.
A tárcavezető a Süddeutsche Zeitung című lapban közölt interjúban hozzátette: Németországban semmi sem változik meg az új megállapodással, mert eddig is az Olaszországban partot érő menedékkérők 25 százalékát vették át.
Erről Björn Grünewälder a hétfői berlini kormányszóvivői tájékoztatón el...
2019-09-16 14:22:16
Szilva süti
... szárát szúrhatjuk bele.
Megjegyzés: Ez a tészta az Őszibarack sütinek a tésztája. Akár süthetünk mindkettőt egyszerre ,annyi különbséggel,hogy a töltelék összetétele és mennyisége változik.
...
2019-09-14 14:08:16
Nézz föl!
... váltan
percek zamatát...

Nézz föl az égre,
végtelen réten
legel a bodros,
felhőtestű nyáj;
millió csillag
váltja fel őket,
ha éjsötétre
változik a táj...

Attól ne rettegj,
hogy Pásztor nincsen,
hogy gazdátlanul
forog az egész,
nézz szét a Földön,
nézz föl az égre:
mindenütt ott van:...
2019-09-13 19:59:16
Megújította együttműködési megállapodását az MKIK, az Eximbank és a Mehib
... alá.
A közleményben kiemelték, a 2013 decemberében kötött megállapodás megújítását indokolta, hogy az Exim-intézmények számos új terméket vezettek be a piacon, továbbá folyamatosan változik az együttműködő felek szabályozási környezete.
Az együttműködés keretében az MKIK és a területi kamarák az Exim vidéki hálózatával közösen egyebek mellett elősegítik a kis- és középv...
2019-09-13 14:31:59
Tömegesen sztrájkolnak a párizsi tömegközlekedési dolgozók, de nem alakult ki káosz a városban
... már csak a két, automata vezérlésű vonalon közlekedtek a vezető nélküli vonatok.
A helyzet a párizsi tömegközlekedési vállalat, az RATP tájékoztatása szerint délután 5 óráig nem változik, az esti csúcsforgalmi időszakban valamelyest javulhat.
A buszoknak mintegy harmada indult el pénteken.
A francia sajtó arra emlékezetett, hogy az RATP-nél 2007. október 18-án vo...
2019-09-13 12:41:23
Fontos változások lesznek a bankolásban
... azonosítás formája.
Mivel ez gyakorlatilag csak a mobiltelefon lehet, mindenkinek ajánlatos ellenőriznie, jó mobilszámot adott-e meg a bankjának.
Az erős azonosítás bevezetésével változik az érintéses fizetések rendszere is. Eddig az ötezer forint alatti érintéses fizetéseknél nem kellett PIN-kód - szeptember 14. után előfordulhat, hogy kelleni fog.
Öt érintéses fiz...
2019-09-13 10:31:31
Változik a vonatok menetrendje hétvégén a Nyugati és Kőbánya-Kispest között
...
Változás, hogy a záhonyi sebesvonatok Kőbánya-Kispestről indulnak és oda is érkeznek, az S50-es monori személyvonatok a Nyugati helyett - Kőbánya-Kispest érintésével - Kelenföldre érkeznek és onnan indulnak. A nyíregyházi, záhonyi és szegedi InterCity-k, valamint a lajosmizsei vonal vonatai korábban indulnak a Nyugatiból és később is érkeznek meg. A menetrend módosul a békésc...
2019-09-13 08:40:58
Kis Miklós Zsolt: több mint 40 milliárd forint jut külterületi utak fejlesztésére
... javaslata szerint a következő uniós pénzügyi ciklusban kevesebb pénz jutna a vidékfejlesztésre. Hozzátette: reméli, hogy az Európai Unió költségvetésének tárgyalása során ez a helyzet változik, és legalább ugyanannyi uniós és hazai forrás áll majd rendelkezésre a mezőgazdaság, az élelmiszeripar fejlesztésére és a külterületen élők életkörülményeinek javítására, mint a jelenlegi pé...
2019-09-11 20:02:37
Az ukrán parlament törvénytelennek minősítette a vasárnapi krími orosz helyhatósági választásokat
... minősítette.
"Nyilatkozatunk nem hozza vissza a Krímet, de egyértelműen megmutatja, hogy bármilyen összetételű is a Verhovna Rada (ukrán parlament), bármilyen frakciók alkossák is, nem változik Ukrajna nemzeti elkötelezettsége megszállt területeinek visszaszerzésére, ott élő állampolgárainak visszahozatalára ukrán családunkba" - hangsúlyozta. Hozzátette: ez jelzés arra, hogy...
2019-09-11 19:52:46
1 2 3 ..........1042 1043 .....1563 1564 .....2084 2085 2086 
Címkék: Miklós Zsolt, Gulyás Gergely, Süddeutsche Zeitung, Erről Björn Grünewälder, Európai Unió, Verhovna Rada, párizsi tömegközlekedési, vonatok menetrendje, ukrán parlament, vasárnapi krími, kormány számára, forrásokat politikai, többi tagállammal, hétfői berlini, töltelék összetétele, közleményben kiemelték, 2013 decemberében, együttműködő felek, együttműködés keretében, területi kamarák, vezető nélküli, esti csúcsforgalmi, buszoknak mintegy, francia sajtó, mobiltelefon lehet, erős azonosítás, érintéses fizetések, ötezer forint, záhonyi sebesvonatok, lajosmizsei vonal, menetrend módosul, következő uniós, helyzet változik, élelmiszeripar fejlesztésére, külterületen élők, tömegközlekedési, visszaszerzésére, költségvetésének, elkötelezettsége, állampolgárainak, visszahozatalára, törvénytelennek, kormányszóvivői, megállapodással, elfogadhatatlan, együttműködési, németországban, olaszországban, élelmiszeripar, megállapodását, személyvonatok, nyilatkozatunk, együttműködés, költségvetést, életszínvonal,
© 2013 TVN.HU Kft.