Belépés
Női kézilabda E.B. - Magyar csapat 7. helyért mérkőzhet.
... egész torna során, de igazából a torna előtt is ezt tapasztaltam. Soha nem fogjuk feladni, mindig is a saját játékunkat fogjuk játszani, mindig megtaláljuk a lehetőségeket, apró változtatásokat végzünk a meccs során. A lányoknak is azt mondtam, hogy készen kell állni, bármikor változtathatok a védelemben vagy a támadó falban. De annyira fókuszáltan dolgoztunk együtt, hogy nem is n...
2018-12-14 13:32:24
Az Operaház-felújítással kapcsolatos változtatásokat fogadott el a törvényalkotási bizottság
... kialakításakor a társadalmi, természet- és környezetvédelmi érdekeket a lehető legnagyobb mértékben vegyék figyelembe.
Az előterjesztés a Balaton vizének védelme érdekében is tartalmaz változtatásokat, valamint turisztikai szempontokat figyelembe véve módosít az országos kerékpárút-törzshálózat elemein.
A bizottság az agrárszabályozási törvényekhez olyan módosítást fog...
2018-12-06 19:56:53
Módosítana a földforgalmi előterjesztésen a törvényalkotási bizottság
... utasítást csak akkor bírálhatja, ha annak végrehajtásával bűncselekményt követne el.
A közigazgatási bíróságokról szóló törvény hatálybalépésével kapcsolatos szabályokon is változtatásokat kezdeményezett a testület, határidőket módosítva. Eszerint a köztársasági elnök február vége helyett május végéig tehet javaslatot a Közigazgatási Felsőbíróság elnökének személyére, akiről ...
2018-12-06 19:47:05
Tasó László: a klímaváltozás hatásait vizsgáló stratégiai tervet dolgoz ki az Európai Területi Társulás
... végrehajtása érdekében a határon átnyúló egységes ökoszisztéma biztosítása és megőrzése céljából a jogi akadálymentesítés területén minden eddiginél gyorsabb és átfogóbb szabályozási változtatásokat léptessen életbe.
Sem a magyar, sem pedig a román kormány nem tett meg mindent azért, hogy az erre vonatkozó jogi akadályok elháruljanak, most is vannak olyan közösségi forrásból ...
2018-12-05 18:32:07
Kihalási válsággal néz szembe a Föld
... Biodiverzitási Konferenciát követően adott interjút a BBC Newsnak, összegezve mindazokat a globális erőfeszítéseket, valamint az egyes emberek szintjén megvalósítható életmódbeli változtatásokat, amelyek segítenek a természet további kiszipolyozásának megakadályozásában.
Palmer szerint a bolygó növény- és állatvilágának sokszínűsége - a biodiverzitás - olyan tőke, amelynek el...
2018-11-30 19:01:31
Krónika 6. rész (kormányzati igazgatás)
... pluszpénz nem járna.
Államtitkári zárszó
Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára zárszavában az elhangzottakra reagálva kiemelte: a rendszer képes lesz kezelni a változtatásokat. Ha nem lenne, a saját alkalmatlanságát bizonyítaná - vélte.
Az államtitkár szerint nagyon nem tett jót a közigazgatásnak a szocialista kormányzás 8 éve.
Hozzátette: az a problé...
2018-11-28 15:42:47
Krónika 7. rész (agrártörvények)
...

Agrárminisztérium: gyakorlati tapasztalatok indokolják a változtatásokat
A gyakorlati tapasztalatok, valamint az uniós jogharmonizációs kötelezettségünk indokolja tizenhat agrártárgyú törvény a módosítását, amelyeknek már jövőre hatályba kell lépniük - mondta az előterjesztésről az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára.
Farkas Sándor a természetvédelmi t...
2018-11-27 13:09:53
Krónika 1. rész (napirend előtt: nők, munkavállalók, Gruevszki, népszámlálás)
... "drasztikus növelése" pedig heti egy plusz munkanapot jelent majd. Ezzel a magyar gazdaság és a magyar munkások sírját ássák meg - hangoztatta a jobbikos politikus, kijelentve: a javasolt változtatásokat életellenesnek tartják, azok szerintük a gazdasági kivándorlást ösztönzik majd, embertelenek, családellenesek, és csak a multik érdekeit szolgálják.
Bodó Sándor, a Pénzügymin...
2018-11-27 10:38:48
MMA-közgyűlés - Vashegyi György: szeptembertől száz ösztöndíjas kezdhette meg munkáját
... tervezet jelzi ugyan a megújulási törekvést, de nem ígér valódi kitörést a magyar köznevelés elöregedett, egyoldalú és tantárgycentrikus útvesztőjéből, nem készíti elő az alapvető változtatásokat. Hozzátette, ezért felajánlotta a miniszternek és a kutatócsoport-vezetőjének az MMA szakmai együttműködési készségét.
A nemzeti szalon 2018-as tárlatát mintegy 29 ezren látták - han...
2018-11-22 13:49:47
Krónika 15. rész (bírósági eljárások, büntetőjog, igazságügy, napirend után)
...
Bírósági eljárások elhúzódása
A bírósági eljárások gyorsítása és hatékonyabbá tétele érdekében a kormány egyedi jogvédelmet hozna létre, hogy a bírósági ügyek ésszerű időn belül befejeződjenek. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára törvényismertetőjében elmondta, bár a polgári perrendtartása és hatékonyabbá tétele érdekében a kormány egyedi jogv...
2018-10-30 22:42:03
1 2 3 ..........................84 85 .............126 127 .............168 169 170 
Címkék: Tasó László, Európai Területi Társulás, Vashegyi György, Közigazgatási Felsőbíróság, Biodiverzitási Konferenciát, Orbán Balázs, Farkas Sándor, Bodó Sándor, Völner Pál, Igazságügyi Minisztérium, törvényalkotási bizottság, földforgalmi előterjesztésen, klímaváltozás hatásait, torna előtt, saját játékunkat, meccs során, védelemben vagy, támadó falban, lehető legnagyobb, agrárszabályozási törvényekhez, közigazgatási bíróságokról, köztársasági elnök, határon átnyúló, jogi akadálymentesítés, román kormány, erre vonatkozó, globális erőfeszítéseket, egyes emberek, természet további, bolygó növény-, elhangzottakra reagálva, rendszer képes, saját alkalmatlanságát, államtitkár szerint, szocialista kormányzás, gyakorlati tapasztalatok, uniós jogharmonizációs, plusz munkanapot, magyar gazdaság, magyar munkások, jobbikos politikus, javasolt változtatásokat, gazdasági kivándorlást, multik érdekeit, megújulási törekvést, magyar köznevelés, alapvető változtatásokat, nemzeti szalon, bírósági eljárások,
© 2013 TVN.HU Kft.