Belépés
2. adventi hét szombat 12.15
... nem halogatjuk már tovább bűneink beismerését, hanem a bűnbánat egyenes útján indulunk most feléd. Jézus születése egykor nagy változást hozott a világba. Istenünk! Te képes vagy megváltoztatni az embert. Képes vagy a bűnösöket szentté változtatni. Hozz megújulást az én életembe!

Elmélkedés:
Illés eljövetelének kérdése szolgáltatja a mai evangéliumi rész alapgondol...
2018-12-15 15:36:35
EU-csúcs - Huszonhetek: nem tárgyalható újra a brit kiválási megállapodás
... EU-val.
A miniszterelnök rámutatott: a londoni parlamenti többség a rendezett kiválás pártján áll, megfelelő garanciákkal így még lehetséges lenne a kiválási szerződés jóváhagyása.
"Változtatni kell azon a felfogáson, hogy a pótmegoldás valamiképp csapdába ejtheti az Egyesült Királyságot. Amíg ez nem sikerül, addig az egyezményünk veszélyben van" - mondta.
"Az elmúl...
2018-12-14 07:04:36
Kövér: szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben
... szükséges-e házszabály módosítása, azt mondta: ettől függetlenül is gondolkodnak azon, hol kell finomításokat végezni.
Ami történt, felveti annak igényét, hogy áttekintsék, kell-e változtatni a fegyelmi rendelkezéseken - jelezte.
Úgy tűnik, ami azokban eddig volt, nem elég visszatartó erő - tette hozzá.
Arról, hogy a tiltás megakadályozza-e a jövőben ezeket a fol...
2018-12-13 21:32:44
Csak magyarul beszélőknek - a Tál család
... családunknak ?

Először is itt van az öreg Dik Tál, aki mindent irányítani akar, aztán ott vanProtes Tál bácsi és fivére Szabó Tál, akik folyton ellenszegülnek és mindent meg akarnak változtatni.

A húguk, Irri Tál, nyughatatlan bajkeverő a két fiával, Inzul Tállal ésMolesz Tállal együtt.

Valahányszor felmerül egy új kérdés, Hezi Tál és felesége, Veg...
2018-12-12 11:31:55
Krónika 10. rész (bizottsági jelentések vitája, napirend után)
... volna a munkavállalókat a törvény, jelenleg azonban a dolgozók megtartására törekednek a munkaadók, mivel 800 ezerrel többen dolgoznak, mint nyolc évvel ezelőtt.
Azon kívánnak változtatni, hogy a túlórákat feketén vállalják el - jelentette ki.
A mai munkaerőviszonyok között a többletmunka csak önkéntesen történhet - mondta.
Jobbik: ez büntetlenül nem fog sokáig men...
2018-12-11 15:46:56
Ami nem hit
... képes vagy rá!' De vajon ez-é a hit? Nem. Ez csupán Isten azon tulajdonságának elismerése, amelyet mindenhatóságának nevezünk. Hiszem, hogy a dicsőség élő és örök Ura színarannyá tudja változtatni ezt a méretes asztalt, amelynél jelenleg ülök és gépelek. Ahogyan a vizet borrá változtatta, arra is lenne hatalma, hogy a fából aranyat csináljon. Csakhogy a vizet azért változtatta bor...
2018-12-11 14:57:00
-a bőség benned is ott van - folytatás
... múlni.

Az érzelmi igényeid azok, amik egyik pillanatról a másikra képesek befolyásolni a kézzelfogható körülményeidet is. A fizikai igényeket mindig valamilyen más érzelmi állapot képes megváltoztatni.

Így ha továbbra is bizonyítékokat gyűjtesz arra, hogy jól érezd magad, kiadod önmagadat a kezedből az érzelmeiddel és vársz valami olyan áttörésre, amiért semm...
2018-12-11 13:21:15
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Tolvanen nagy kihívásra számít Norvégiában
... szeretett volna kiutazni, mint amelyik hazai jégen is szerepelt, ugyanis azon a tornán a vártnál kevésbé tudta tesztelni a csapatot.
Egészségi és más okokból kifolyólag azonban változtatni kényszerült, bár a keret magva megmaradt. Kitért a korábbi román válogatott, a magyar csapatban újonc Becze Tihamérra is, akit sérülések miatt hétfőn hívott a keretbe Benk András és Németh...
2018-12-10 20:02:10
Cseri Kálmán gondolataiból
... valaki, akár jómódú, akár egyedül ünnepel, akár családban, sőt még ezt is megkockáztatom: akár hívő, akár még nem hívő?
Úgy gondolom, józanul látnunk kell, hogy van, amin nem tudunk változtatni. És nem amiatt kell panaszkodni, és ott leblokkolni. Mi az, amin nem tudunk változtatni? Nem tudunk változtatni azon, hogy ez az Istentől egyre messzebbre sodródó világ, emberiség egyá...
2018-12-10 08:38:09
Ferenc Pápa adventi üzenete:
... hegyeit, és helyet készítsünk Jézusnak, aki eljövendő.

Szűz Mária segítsen, hogy nap - nap után készítsük az Úr útját, magunkon kezdve!
Gondolkodjunk el, miben tudnánk változtatni magatartásunkon!
2018. december 9. vasárnap 18:57
December 9-én délben a Szentatya elimádkozta az Úrangyala imát a Szent Péter téren egybegyűlt zarándokokkal. Hangsúlyozta, hog...
2018-12-09 22:18:57
1 2 3 ...............756 757 ........1134 1135 ........1511 1512 1513 
Címkék: Jégkorong Négy Nemzet Torna, Cseri Kálmán, Ferenc Pápa, Egyesült Királyságot, Szabó Tál, Irri Tál, Inzul Tállal, Hezi Tál, Becze Tihamérra, Benk András, Szűz Mária, Szent Péter, brit kiválási, fegyelmi szabályok, bűnbánat egyenes, bűnösöket szentté, miniszterelnök rámutatott, londoni parlamenti, rendezett kiválás, kiválási szerződés, pótmegoldás valamiképp, egyezményünk veszélyben, fegyelmi rendelkezéseken, tiltás megakadályozza-e, jövőben ezeket, dolgozók megtartására, túlórákat feketén, többletmunka csak, méretes asztalt, vizet borrá, fából aranyat, vizet azért, érzelmi igényeid, másikra képesek, kézzelfogható körülményeidet, fizikai igényeket, vártnál kevésbé, keret magva, korábbi román, magyar csapatban, keretbe Benk, országgyűlésben, munkavállalókat, magatartásunkon, tulajdonságának, rendelkezéseken, megváltoztatni, szigorodhatnak, megkockáztatom, bizonyítékokat, ellenszegülnek, miniszterelnök, megakadályozza, körülményeidet, eljövetelének, finomításokat, gondolataiból, kézzelfogható, gondolkodjunk,
© 2013 TVN.HU Kft.