Belépés
Szent Terézia Benedikta szűz és vértanú
... megkérdezte: »Ki fog majd engesztelni mindazért, amit a német nép nevében a zsidó nép ellen elkövetnek? - Ki fogja a bűnnek ezt az iszonyú áradatát mindkét nép számára áldássá változtatni?"« - Azt hiszem, szabad azt remélnünk, hogy Edith életének utolsó útján a német népért is engesztelt."
Edith Stein egész életére jellemző igazságkeresés a s...
2019-08-08 22:20:00
Új Korszak
... Egészséges emberek nem pusztítják el egymást.

4. Amikor fáj, figyelj. Az élet próbál neked valamit tanítani.

5. Három megoldás van minden problémára: elfogadni, változtatni, vagy elengedni. Ha nem tudod elfogadni, változtass. Ha nem tudsz rajta változtatni, akkor engedd el.

6. Engedd, hogy az emberek megítéljenek. Engedd, hogy félreértsenek. Engedd...
2019-08-08 15:07:49
Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, "én jobban csin.
... bennem van, önmagamban. Minden, amit én kritizálok a másikban, minden, ami ellen harcolok, az bennem van.

Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál, harcol ellene, meg akar változtatni bennem, rajtam, és ez engem sért, bánt, az nincs feldolgozva, nincs megoldva bennem.

Minden, amit mások kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni, de min...
2019-08-03 08:33:39
Jogszabály-módosítások révén lényegében megszűnik a repülőgépek okozta éjszakai zajterhelés Budapesten
... szemben".
A Budapest Airporttal szembeni elvárásként fogalmazta meg a miniszter a magyar főváros jelentőségéhez méltó, megfelelő színvonalú szolgáltatás biztosítását. Szerinte változtatni kell a repülőtér kinézetén és fejlesztésén.
A Magyar Tudományos Akadémiát (MTA) érintő újságírói kérdésre válaszolva Palkovics László elmondta: Lovász Lászlóval, az MTA elnökével közöse...
2019-08-01 19:55:15
Szép napot mindenkinek!
... vagy valaki csak nagykorúként kezdeményezi a születésének hazai anyakönyvezését"- írta, és megjegyezte, hogy mindez egy 2010 előtt indult fejlesztés hiányossága, és szeretnének változtatni rajta.

Azt is felidézte, hogy a külföldön dolgozó magyarok aránya az Eurostat adatai szerint 5,2 százalék a 20-64 éves korosztályban, ez az érték Románia esetében közel 20 száza...
2019-08-01 10:57:05
Hadat üzent a bűnözésnek a román miniszterelnök
... pedofiloké és az emberkereskedőké. Rámutatott: nőként és anyaként tudja, mit jelent aggódni a család és gyermekek biztonságáért, de ő az a nő, akinek eszközei is vannak a helyzeten változtatni.
"Könyörtelen, megalkuvások és halogatások nélküli harcot hirdetek a bűnözés ellen. Ezek a problémák nem újak, évek óta léteznek, és ebben az ügyben senki sem ártatlan: mindenki felelős...
2019-08-01 10:51:15
Vizes vb 2027 - Fürjes: Budapest akár holnap készen állna a rendezésre
... megelőző évben olimpiai kvalifikációs világbajnokság, így annak még nagyobb lesz a sportértéke, a tétje, mint a 2017-esé volt.
A leendő helyszínekkel kapcsolatban elmondta, nem kell változtatni a két évvel ezelőttiekhez képest.
"Ami működik, azt nem kell megjavítani. A Batthyány tér nagyon jól működött, zseniális képek járták be a világot Budapestről, háttérben a Parlame...
2019-07-31 12:11:28
A Brexitről és az önkormányzatiság helyreállításáról tárgyal Észak-Írországban az új brit kormányfő
... a találkozó után közölte, a Brexittel kapcsolatban mindketten hangsúlyozták, hogy megállapodással záruló kilépést akarnak. Véleményük szerint az ír kormánynak és az Európai Uniónak változtatnia kell retorikáján, és nyitottnak kell lennie egy új megállapodás elfogadására, nemcsak az Egyesült Királyság, hanem Írország és Európa egésze érdekében.
Arlene Foster szerint a megállap...
2019-07-31 11:51:48
Szép napot mindenkinek!
... azért még kimegy az utcára.
30 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de úgy érzi nincs már ideje változtatni rajta, ezért így megy ki az utcára.
40 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör"- ám azt mondja, "de legalább ti...
2019-07-30 09:26:39
Az a vélemény, hogy ...
... való munkálkodást, akkor volt értelme a halálnak.

Isten áldása kísérje a munkát, amely az építkezésen folyik, és...
2019-07-28 11:59:52
1 2 3 ...............765 766 ........1148 1149 ........1529 1530 1531 
Címkék: Szent Terézia Benedikta, Edith Stein, Budapest Airporttal, Magyar Tudományos Akadémiát, Palkovics László, Lovász Lászlóval, Európai Uniónak, Egyesült Királyság, Arlene Foster, repülőgépek okozta, román miniszterelnök, önkormányzatiság helyreállításáról, iszonyú áradatát, német népért, élet próbál, emberek megítéljenek, másik személy, nincs feldolgozva, magyar főváros, repülőtér kinézetén, születésének hazai, 2010 előtt, külföldön dolgozó, 20-64 éves, érték Románia, helyzeten változtatni, bűnözés ellen, ügyben senki, 2017-esé volt, leendő helyszínekkel, világot Budapestről, találkozó után, építkezésen folyik, önkormányzatiság, emberkereskedőké, anyakönyvezését, megállapodással, miniszterelnök, világbajnokság, jelentőségéhez, igazságkeresés, helyszínekkel, ezelőttiekhez, biztonságáért, korosztályban, kvalifikációs, félreértsenek, hangsúlyozták, megállapodás, kapcsolatban, változtatnia, elfogadására, születésének, nagykorúként, szolgáltatás, biztosítását, megítéljenek, munkálkodást, fejlesztésén, kezdeményezi,
© 2013 TVN.HU Kft.