Belépés
Szünetel az átléptetés a lónyai magyar-ukrán határállomáson
... elhárítását.
A rendőrség a határszakasz átlépésére a legközelebbi beregsurányi vagy a barabási közúti átkelőt ajánlja.
A határátkel...
2020-07-13 08:51:23
Koronavírus - WHO Magyarország: összehangoltan keresik az oltóanyagot, de bizonytalan, mikorra lesz eredmény
... húsznál kevesebb esetben jutottak el addig a fázisig, ahol már embereken próbálják ki az új szert.
Kiemelte, hogy a vakcinagyártás lassú, körülményes folyamat, amelynek során bizonyos várakozási időket nem lehet megspórolni. Megjegyezte, hogy általában több mint két év egy oltóanyag kifejlesztése, jelenleg ennél vannak ború- és derűlátóbb várakozások is.
Az irodavezető h...
2020-07-10 16:12:11
Az EP elfogadta a nemzetközi szállítást végző járművezetők kiküldetésére vonatkozó új szabályokat
... rögzíteni fogják a járművek tachográfjai, így ellenőrizhető lesz, hogy egy ország területén belül ugyanazon járművel végzett két kabotázsművelet között betartották-e a kötelező négy napos várakozási időt. Ez azt biztosítja, hogy ne legyen mód a kabotázs szabályait alkalmazva rendszerszerűen fuvarozni egy adott országban.
A gépjárműveknek legalább nyolc hetente vissza kell té...
2020-07-09 12:01:37
Megszűnt a terelés a 42-es főúton az ártándi határátkelő térségében
... kilométerénél, Berettyóújfalu és Biharkeresztes között az Ártánd felé tartó személyautókat Mezősas-Berekböszörmény-Biharkereszt es felé terelték a rendőrök.
Most azt közölték, hogy a...
2020-07-05 22:26:30
Hat órát kell várakozniuk az Ukrajnába tartó autósoknak Záhonynál, Röszkénél is torlódik a forgalom
...
A Határinfó vasárnap délutáni adatai szerint a személyautóval utazóknak Záhonynál Ukrajna felé hat, a belépő oldalon egy óra várakozási idővel kell számolniuk.
A román határszakaszon Csanádpalotánál három órára nőtt a Románia felé tartó személyautók várakozási ideje.
A szerb határszakaszon a röszkei autópálya határátkelőnél kilépő oldalon személyautóknak 2 órára, au...
2020-06-28 14:30:04
A veszélyhelyzet idején is zavartalan volt a vérellátás Magyarországon
... hozzá.
Kiemelte: a Magyar Vöröskereszt honlapján megtalálhatók véradási alkalmak, sőt új szolgáltatásként időpont foglalással is lehet már érkezni hozzájuk, ezzel is csökkentve a várakozási időt.
Váradi Mariann szólt arról is, hogy vasárnap ünneplik a véradók világnapját. Ebből az alkalomból Magyarországon 55 nyilvános helyszínen várják a véradókat.
Idén a korona...
2020-06-13 19:42:44
ITM: közel 30 ezren tettek közlekedési vizsgát az elmúlt egy hónapban
... számát is korlátozza.
Az újraindulás minden helyszínen fennakadások nélkül zajlott, a résztvevők betartják a biztonsá...
2020-06-11 07:40:59
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... jelenik meg a hivatásos állományba vétel a polgári életből tiszt és altiszt esetén.
Egyszerűsödnek a próbaidőre vonatkozó szabályok, egyes rendfokozatok elérése esetében csökken a várakozási idő, de a változtatás pontosítja a fegyelmi szabályokat is.
A szerződéses állományú katonák egyszeri szerződéskötési díjat kaphatnak a jövőben.
Az önkéntes tartalékos katonák e...
2020-06-03 11:31:45
Megszűnt a várakozás a záhonyi határátkelőnél
...
A tájékoztatás szerint Záhonynál 16 órát meghaladó várakozási idő alakult ki a kilépő személyforgalomban, amit a rendőrségnek éjfélre, teljes kapacitással működtetett határátléptetés mellett sikerült megszüntetnie.
A rendőrség javasolja, hogy az autósok indulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi ...
2020-06-02 08:51:14
Hogyan kezdjük a napunkat Istennel?
... mit mond nektek, és ügyeljetek arra, mit mondotok Neki. Mikor választ írtok egy hivatalos levélre, magatok elé rakjátok; úgy kell Isten Szavának is vezetnie óhajotokat, és ez imáitok várakozási alapja. Nem várhatjátok, hogy Ő kegyelmesen meghallgasson benneteket, ha a ti fületek süket arra, amit Ő akar nektek mondani.

Látjátok, hogy van elegendő okotok, hogy Istennel be...
2020-05-31 22:47:26
1 2 3 ...................62 ..........93 ..........123 124 
Címkék: Záhonynál Ukrajna, Magyar Vöröskereszt, Váradi Mariann, Isten Szavának, lónyai magyar-ukrán, nemzetközi szállítást, 42-es főúton, ártándi határátkelő, veszélyhelyzet idején, vérellátás Magyarországon, záhonyi határátkelőnél, napunkat Istennel, határszakasz átlépésére, legközelebbi beregsurányi, barabási közúti, vakcinagyártás lassú, oltóanyag kifejlesztése, járművek tachográfjai, ország területén, kötelező négy, kabotázs szabályait, adott országban, gépjárműveknek legalább, személyautóval utazóknak, belépő oldalon, román határszakaszon, szerb határszakaszon, röszkei autópálya, várakozási időt, véradók világnapját, alkalomból Magyarországon, újraindulás minden, résztvevők betartják, hivatásos állományba, polgári életből, próbaidőre vonatkozó, változtatás pontosítja, fegyelmi szabályokat, szerződéses állományú, önkéntes tartalékos, tájékoztatás szerint, rendőrségnek éjfélre, rendőrség javasolja, autósok indulás, határátkelőhelyek nyitvatartási, aktuális várakozási, hivatalos levélre,
© 2013 TVN.HU Kft.