Belépés
"Csendesedj el!"
... húsz évvel ezelőtt egyik barátom adott nekem egy könyvet ezzel a címmel: Igazi béke. A könyv egy régi, középkori üzenetet tartalmazott és azt az elsődleges gondolatot - hogy Isten várakozik lényem mélyében, hogy szóljon hozzám, ha eléggé elcsendesedem ahhoz, hogy meghalljam a szavát.
Feltételeztem, hogy ezt nem lehet nehéz megtenni, ezért próbáltam elcsöndesedni. Nem so...
2020-07-02 21:39:45
NEAK: mintegy hatvan százalékkal csökkent a műtétre várók száma 2012 óta
...
Kiss Zsolt azt mondta, hogy 2012-ben 70 ezer, a koronavírus-járvány előtt 31 ezer beteg volt várólistán, jelenleg 23 800 beteg várakozik.
Kiemelte, az ellátórendszer jól vizsgázott a járvány ideje alatt, a sürgős műtéteket elvégezték, a halaszthatóakat későbbre tették. A járványhelyzet elmúltával pedig még mindig kevesebben várakoznak, mint korábban - tette hozzá.
K...
2020-06-29 10:51:33
Krisztus teste
... és Jézussal egy jót nevettem. Fél óra alatt végül dűlőre jutottunk és a becsomagolt, helyesebben szólva újra ,,bepólyázott" Krisztus test visszakerült a szentségházba. Ott várakozik, hogy a vasárnapi szentmisén a hívők magukhoz vehessék Őt.
................................
2020-05-04 16:09:31
Az illetékesek eleinte vaklármának tartják,
... a leckét, amit az emberiség rendre elfelejt: ,,a pestis bacilusa sohasem pusztul el, sem el nem tűnik, mert évtizedeken át szunnyadhat a bútorokban és a fehérneműben, türelmesen várakozik a szobákban, a pincékben, a bőröndökben, a zsebkendőkben és a limlomokban", és soha nem leszünk olyan biztonságban, mint azt békeidőben valamiért hisszük magunkról. Ebben igaza volt: a...
2020-04-19 20:22:03
Koronavírus - Salvini ellenzi az olasz kikötőkben a migránsoknak felállított karanténhajókat Sárközy Júlia, az
... karanténhajóra helyezik át az Alan Kurdi civilhajóval érkezett 149 migránst. A Sea-Eye német nem kormányzati szervezet hajója Líbia partjainál vette fedélzetére az embereket, és tíz napja várakozik a migránsok partratételére. Eddig három személyt evakuáltak, köztük egy férfit, aki öngyilkos akart lenni a hajón.
A római kormány április 7-én a járványhelyzet miatt elrendelte a...
2020-04-16 19:03:12
Koronavírus - Florida egyelőre nem engedi kikötni a halottakat és betegeket is szállító üdülőhajót
... megfelelő számú kórh...
2020-03-31 07:04:57
Koronavírus - Szűrősátrak vidéki kórházaknál
... sátorba kísérik. Így a fertőzésgyanús ember nem lép be a kórház területére. Mivel a hatályos eljárásrend szerint Orosházán nem készül mintavétel, vírusteszt, így az adott ember addig várakozik a sátorban, amíg meg nem érkezik érte a mentő, és át nem szállítja a fertőző betegek fogadására kijelölt gyulai kórházba. A sátorban elhelyeztek székeket, ágyakat, van mobil fűtés, ivóvíz, k...
2020-03-19 14:43:24
Bánki Éva – Mihamarabb
... a fő, hogy betartja a KRESZ-t. A piros lámpánál megáll, türelmesen elsőbbséget ad, és még a kamionoktól sem ijed meg.
Hozzá még türelmes, nyugodt. Amíg nem füttyentek, csendesen várakozik egy villanyoszlophoz kötve.
Tíz perc alatt mindenhová odaérek vele. Csúcsforgalom? Nem gond.
És ez a baj.
Túl hamar odaérek mindenhova. Odamegyek, belököm az ajtót, kiáltok eg...
2020-03-15 16:23:07
A lélek kulcsa 6. rész -Csakrák 6. 7. -
... szervek, felmelegednek, ellazulnak, kiegyensúlyozottan végzik funkciójukat. Az aranyfény kijelölt útját tovább halad. A gyökércsakrádhoz érve, annak vörösével egyesül. Itt kissé elidőzik, várakozik. A Földanya szívének ezüstsugarából a gyökércsakrádba küld egy nyalábot, ami az atyai aranyfénnyel és csakrád vörösével egyesül.

Az arany ezüst keveredett bronzfénye visszat...
2020-02-13 13:05:29
Kiköthet az olasz partoknál több mint 400 migránssal az Ocean Viking
... befejeződésé...
2020-01-28 19:34:20
1 2 3 ........................78 79 ............117 118 ............155 156 157 
Címkék: Sárközy Júlia, Bánki Éva, Ocean Viking, Kiss Zsolt, Alan Kurdi, műtétre várók, illetékesek eleinte, olasz kikötőkben, migránsoknak felállított, lélek kulcsa, olasz partoknál, könyvet ezzel, elsődleges gondolatot, járvány ideje, sürgős műtéteket, halaszthatóakat későbbre, járványhelyzet elmúltával, vasárnapi szentmisén, hívők magukhoz, emberiség rendre, pestis bacilusa, migránsok partratételére, római kormány, járványhelyzet miatt, fertőzésgyanús ember, kórház területére, hatályos eljárásrend, adott ember, fertőző betegek, sátorban elhelyeztek, piros lámpánál, villanyoszlophoz kötve, aranyfény kijelölt, gyökércsakrádhoz érve, gyökércsakrádba küld, atyai aranyfénnyel, arany ezüst, villanyoszlophoz, gyökércsakrádhoz, karanténhajókat, halaszthatóakat, gyökércsakrádba, ellátórendszer, ezüstsugarából, karanténhajóra, járványhelyzet, fertőzésgyanús, partratételére, elcsendesedem, elcsöndesedni, feltételeztem, szentségházba, csúcsforgalom, zsebkendőkben, felmelegednek, tartalmazott, aranyfénnyel, civilhajóval,
© 2013 TVN.HU Kft.