Belépés
Illegális bevándorlás - Migrációkutató: a vírus elleni és a migráció elleni védekezés jól összekapcsolódott
... bevándorlók számának csökkenésével kapcsoltban a szakértő azt mondta, hogy azok a migránsok, akik a vírus előtt Törökországig vagy Líbiáig eljutottak, a vírus miatt mérlegeltek és valószínűleg várakoznak.
Az olasz kormánydöntésről, amely szerint félmillió embert telepítenek le az országban mezőgazdasági idénymunka céljából, az igazgatóhelyettes úgy fogalmazott: ez egyfajta "m...
2020-05-18 08:51:06
Várakoznak a kamionok a csanádpalotai átkelőnél
...
A Románia felé tartó teherautóknak három, a Magyarországra érkezőknek egy órát kell várakozniuk a határátlépésre.
Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépő oldalon 7 kilométeres a várakozó kamionsor.
A nagylaki közúti határátkelőhely belépő oldalán egyórás a várakozás a személyforgalomban.
Április 2-tól a csanádpalotai autópálya-h...
2020-05-14 08:32:03
Koronavírus/Illegális bevándorlás - Újraindult a migráció Olaszországban, a miniszter lemondással fenyeget
... embert szállítottak át komppal Szicíliába. A lampedusai regisztrációs központban 116-an vannak, további 44 embert másik szálláshelyen helyeztek karanténba, több százan pedig a kikötőmólón várakoznak a szabad ég alatt, helyhiány miatt: Lampedusa polgármestere, Toto Martello hangsúlyozta, hogy elegendő vírusteszt sem áll még a rendelkezésükre. Korábban nagyméretű karanténhajót sürge...
2020-05-06 13:02:06
Idén különleges módon ünnepelték Kisvárdán
... kezdeményezés minket, papokat ismét meggyőzött arról, hogy amikor újra lesznek nyilvános szertartások, akkor a templomunk ismét meg fog telni, mert közösségünk tagjai menetkész szeretettel várakoznak."
.................


Forrás: Nyíregyházi Egyházmegye
Fotó: Kisvárdai G...
2020-04-29 20:22:59
Feledhetetlen gondolatok
... Bell

"Mindig akad egy kis bolondság a szerelemben, még akkor is, ha a bolondságba egy kis ész is vegyül." F. Nietzshe

,,Az idő nagyon lassan halad azoknak, akik várakoznak, és nagyon gyorsan telik azoknak, akik félnek - hosszú azoknak, akik sopánkodnak, rövid azoknak, akik megélik - de azoknak, akik szeretnek, az idő örök."
William Shak...
2020-04-22 19:45:01
Koronavírus - Wisconsinban tömött sorokban várakoznak az emberek az előválasztásokon
...
Tony Evers demokrata párti kormányzó és a demokrata párti törvényhozók azt szorgalmazták, hogy halasszák el a választásokat, vagy hosszabbítsák meg a levélben történő szavazás határidejét, azonban a republikánus többségű wisconsini kongresszus ellenállásába ütköztek. A helyi legfelsőbb bíróság, megosztottan ugyan, de a republikánusok álláspontja mellett foglalt állást. Sőt, m...
2020-04-07 21:24:09
Illegális bevándorlás - Távoztak a migránsok a görög-török határtól
... további 2390 pedig az Égei-tengeren keresztül. A görög vezetés korábban nyomatékosan cáfolta a Soylu által közölt adatokat. A török tárcavezető csütörtökön azt is közölte, hogy 4600-an várakoznak még a pazarkulei határnál.
A pénteki török sajtójelentésekből nem derült ki, hogy nagyjából mennyien tartózkodtak a görög-török szárazföldi határ közelében, mielőtt távoztak.
A ...
2020-03-27 16:32:17
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: tartsanak távolságot, maradjanak otthon!
... Csanádpalotánál a román hatóságok által bevezetett ellenőrzések miatt mintegy 35 kilométer hosszú kocsisor torlódott fel, itt vizet osztanak a várakozóknak.
A Liszt Ferenc-repülőtéren 42-en várakoznak, egy részük tranzitutas, egy részük pedig egyedi engedélyre vár, hogy beléphessen az ország területére. Számukra a Budapest Airport Zrt. és a rendőrség ágyakat, élelmet, vizet, ...
2020-03-20 17:33:17
Koronavírus - Nem zár be a ferihegyi repülőtér
... érkeznek haza, a belépésnél továbbra is kötelező egészségügyi szűrésen esnek át. Azok a külföldiek, akik nem léphetnek be Magyarország területére, az erre a célra kijelölt tranzitban várakoznak elutazásukig. A tranzitban várakozó utasoknak a Budapest Airport takarót, élelmet, ásványvizet, és igény esetén arcmaszkot biztosít.
A zökkenőmentes folyamat érdekében mostantól minde...
2020-03-17 08:41:18
Koronavírus - Róma belvárosából eltűntek a turisták, a stadionokban "néma" meccsekre készülnek
... terrorizálja a lakosságot, ez lesz a veszte!" - vélteaz egyik férfi.
Üresek a fagylaltozók és majdnem teljesen üres a Pantheon is, kivételt a taxiállomás jelent, ahol tömött sorokban várakoznak a járművek. A szintén itt parkoló konfliskocsik vezetői szerint ekkora idegenforgalmi visszaesést még a Sars-járvány sem okozott 2003-ban.
A hentesüzlet tulajdonosa hangsúlyozta...
2020-03-05 16:42:44
1 2 3 ............42 43 ......63 64 ......83 84 85 
Címkék: Toto Martello, Nyíregyházi Egyházmegye, Kisvárdai, William Shak, Tony Evers, Liszt Ferenc-repülőtéren, Budapest Airport Zrt, Budapest Airport, vírus elleni, migráció elleni, csanádpalotai átkelőnél, migráció Olaszországban, miniszter lemondással, görög-török határtól, ferihegyi repülőtér, vírus előtt, vírus miatt, olasz kormánydöntésről, országban mezőgazdasági, órát kell, kilépő oldalon, várakozó kamionsor, nagylaki közúti, csanádpalotai autópálya-h, lampedusai regisztrációs, kikötőmólón várakoznak, templomunk ismét, demokrata párti, levélben történő, republikánus többségű, helyi legfelsőbb, republikánusok álláspontja, görög vezetés, török tárcavezető, pazarkulei határnál, pénteki török, görög-török szárazföldi, román hatóságok, részük tranzitutas, részük pedig, ország területére, rendőrség ágyakat, belépésnél továbbra, célra kijelölt, tranzitban várakozó, zökkenőmentes folyamat, taxiállomás jelent, hentesüzlet tulajdonosa, kormánydöntésről, előválasztásokon, határátkelőhely, csanádpalotánál,
© 2013 TVN.HU Kft.