Belépés
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a választás tétje, hogy zöld város lesz-e Budapest
... jelölt nem a változást, hanem az állandóságot képviseli és ezt pontosan tudják a választópolgárok - húzta alá.
Ugyancsak kérdésre válaszolva azt mondta, nincs kifogása az aluljárók éjszakai lezárása ellen, ám ez nem megoldás a fővárosi hajléktalanság kezelésére. Kifejtette, programja fontos része az utca hajléktalanság megszüntetése, ám ez hosszabb időt vesz igénybe. Szerinte...
2019-09-10 17:12:42
A legnagyobb hazai repülős rendezvény kezdődik pénteken Szegeden
... Belgiumból pedig az OV-10 Bronco amerikai könnyű csatarepülőgép. Látható a szegedi égen a német műrepülőbajnok, Martin Graf, de jön vitorlázó műrepülő világbajnok Svédországból, aki látványos éjszakai meglepetéssel készül a látogatóknak.
A magyar produkciók közt szerepel a L-29 delfin sugárhajtású vadászgép műrepülő bemutatója, a LI-2 retró utasszállító produkciója, valamint ...
2019-09-09 11:01:16
Múzeumok éjszakája - Tárlatvezetések, mesterségbemutató, fegyversimogató Szolnokon
... százalékos kedvezményt biztosít - közölte.
A tájékoztatón kiosztott programfüzet szerint szombaton többek közt a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban zseblámpás tárlatvezetéseket tartanak. Éjszakai bevetésre nyílik lehetőség a Mi-24-es harci helikopteren, valamint 4D-s mozi kínál különleges élményt a látogatóknak.
A Damjanich János Múzeumban tárlatvezetések, kézműves, illet...
2019-06-17 14:42:49
Egy város éjszakai fényben
...
2019-06-12 10:45:42
húsvét 6. hét hétfő 05.27
SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Az Úr megnyitja a hívek lelkét, hogy figyelemmel hallgassák Pál szavait.
Pál éjszakai látomása után, Troászban tengerre szálltunk. Megérkeztünk Szamotrákiába, majd másnap Neápoliszba, innen meg Filippibe, amely Macedónia azon részének legjelentősebb városa, kolóniája volt. Néhány napig ebben a városban maradtunk.
Szombaton ki...
2019-05-27 09:48:26
Újságíró halt meg egy észak-írországi lövöldözésben
...
Az észak-írországi rendőrség (PSNI) főparancsnok-helyettese, Mark Hamilton pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a második legnagyobb északír városban, Londonderryben történt éjszakai incidensért valószínűleg az "új IRA" nevű szakadár britellenes katolikus terrorcsoportot terheli a felelősség.
Hamilton szerint a rendőrség a támadás előtt a városban több helyszín...
2019-04-19 11:31:25
Sikerült megmenteni a Notre-Dame szerkezetét és ......
... beszámoltunk, a gótikus székesegyházban április 15-én, hétfőn a kora esti órákban csaptak fel a lángok, leégett a tetőszerkezet, és leomlott a kúp alakú huszártorony. A tűzoltóknak az éjszakai órákra sikerült megfékezniük a lángokat, így megmenekült az épület szerkezete és a két harangtorony.
Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, az első hírek szerint a lángok a restaurálási...
2019-04-16 20:24:09
Kilenc év letöltendő börtönre ítélték Romániában Konstanca egykori extravagáns polgármesterét
... lakosú tengerparti város egykori vezetője előszeretettel mutatkozott alulöltözött hölgyek társaságában, rendszeres vendég volt a brazíliai Rio de Janeiro karneválján, illetve Konstanca éjszakai szórakozóhelyein, 2009 júliusában pedig azzal keltett felháborodást, hogy egy divatbemutatón náci egyenruhában pózolt.
A volt polgármester ellen több más korrupciós ügyben is vádat em...
2019-02-08 10:51:56
Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint új lemeze két belga zenésszel
... Budapest mellett Brüsszel és Berlin után most London a bázisom. Imádom Budapestet, de nagy szerelem London is, sűrű és intenzív kultúrájával".
A lemez Night-trilógiáját, amely az éjszakai város arcait mutatja be, egy nagy folyamként vették fel a stúdióban; a szövegben megjelenik a társas magány, valamint a vibráló energia a város fényeivel és hangjaival. A Last Nightban világ...
2019-01-30 07:40:58
Bevezették az "éjszakai polgármester" tisztségét Prábában
...
A sajtó szerint a lakosságot leginkább a rendkívül zajos éjszakai élet, a bárok és a vendéglők körüli szakadatlan mozgás zavarja.
"Szeretnénk elkerülni a félreértéseket. Az éjszakai polgármester szerepe nem az lesz, hogy járja a várost és csendre intse a szórakozó embereket. Szisztematikus intézkedéseket szeretnénk hozni a nyugodtabb és kulturáltabb éjszakai élet érdekéb...
2019-01-22 10:51:42
1 2 3 .......................75 76 ...........112 113 ............149 150 151 
Címkék: Romániában Konstanca, Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint, OV-10 Bronco, Martin Graf, RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban, Damjanich János Múzeumban, Apostolok Cselekedeteiből, Megérkeztünk Szamotrákiába, Mark Hamilton, Imádom Budapestet, Last Nightban, választás tétje, legnagyobb hazai, város éjszakai, észak-írországi lövöldözésben, állandóságot képviseli, aluljárók éjszakai, fővárosi hajléktalanság, utca hajléktalanság, szegedi égen, német műrepülőbajnok, magyar produkciók, tájékoztatón kiosztott, hívek lelkét, városban maradtunk, észak-írországi rendőrség, második legnagyobb, támadás előtt, városban több, gótikus székesegyházban, kora esti, éjszakai órákra, épület szerkezete, első hírek, divatbemutatón náci, volt polgármester, lemez Night-trilógiáját, éjszakai város, nagy folyamként, szövegben megjelenik, társas magány, vibráló energia, város fényeivel, sajtó szerint, lakosságot leginkább, rendkívül zajos, vendéglők körüli, éjszakai polgármester, szórakozó embereket, szórakozóhelyein, választópolgárok,
© 2013 TVN.HU Kft.