Belépés
Elfogadták a pécsi önkormányzat költségvetését
... gyakorlatilag semmit nem tett a kabinettel korábban megkötött támogatási szerződés esetleges módosítása ügyében.
Megjegyezte: bár a városvezetés folyamatosan Pécs leszakadásáról, gazdaságának lefelé íveléséről beszél, az utóbbi években jelentős és folyamatos pozitív változás következett be a gazdálkodást érintő és a piacot, foglalkoztatást jellemző minden mutatóban.
A k...
2020-03-10 13:22:58
Önkormányzat 2019 - Papp László Debrecen gazdaságának további erősítésén kíván dolgozni
...
Papp László az MTI-nek nyilatkozva vasárnap éjszaka úgy fogalmazott: "újabb átütő győzelem született, 1998-tól ez a hatodik teljes felhatalmazású győzelem Debrecen esetében", arra utalva, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség képviselőjelöltjei ezúttal is minden egyéni választókerületben győztek.
Papp László szerint eredményes volt a 2016-ben elindított Új Főnix-terv, amely "...
2019-10-13 23:02:25
Tarlós: soha nem látott ütemben fejlődik Budapest
... energiatakarékosság, ezen belül a megújuló energiaforrások használata és innováció. Harmadikként a turizmusban rejlő gazdasági lehetőségek kihasználását nevezte meg.
A turizmus a város gazdaságának egyik nagyon fontos húzóereje, ezért fejlesztése kiemelt prioritást élvez - jegyezte meg.
Közölte, jelentős előrelépést mutatnak a Budapest vonzerejét vizsgáló felmérések az i...
2019-10-08 14:01:14
Közel kétmilliárd forintból épített gyártó- és raktárcsarnokot a pécsi Honsa Kft.
... számára.

Hozzátette: a kabinet eltökélt célja, hogy a mostanihoz hasonló támogatások formájában adjon lendületet Baranyának, azon belül Pécsnek. Reményét fejezte ki, hogy az ország gazdaságának növekedési üteme a mai rekordmagas szinten vagy annak közelébenmarad, mert ez azt jelenti, hogy a Honsá-hoz hasonló nagyfoglalkoztatók is folyamatos fejlesztéseket hajtanak végre...
2019-09-17 15:52:35
Átadták a Pro Agria gazdasági szakmai díjakat Egerben
... azokat díjazzák, akik a város gazdasági életét fellendítő, kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtanak, vagy több éves, egyenletes gazdasági teljesítményükkel hozzájárulnak a város gazdaságának fejlődéséhez.
A 2018. évi Pro Agria díjat Cseh András és Cseh Andrásné egyéni vállalkozók kapták, a Hotel Senátor-ház üzemeltetői, akik 1992 óta vezetik a hotelt a hagyományos vendégl...
2019-01-28 18:11:49
Tallóztam
Szicília a Nap Varázslatos Szigete.
Szicília a Földközi-tenger legnagyobb szigete, a Nap mágikus szigete, ahol szinte mindig süt a nap. Szicília sok látnivalóval várja az aktív és passzív pihenés szerelmeseit. Minden évszak: tavasz, nyár, ősz kiválóan alkalmas, hogy körbe autózzuk és utazzuk a Nap szigetét. Már Goethe is megírta a szigetről: Szicília nélkül nem lehet igazi kép...
2018-08-17 21:19:16
Érdekesség
... században. Eredeti neve Zanklé (jelentése: Kasza) volt, ami a város természetes kikötőjének alakjára utalt. A kikötőhöz vezető lépcsőket ma is "Szkaletta Zankleának" hívják. A város gazdaságának egyik kulcseleme a kikötő, aminek kereskedelmi és katonai feladata is van. A mezőgazdaság legfontosabb ágai a citrom-, narancs-, mandarin-, valamint egyéb gyümölcsök, zöldségek termesztése...
2018-08-14 20:16:38
A Szingapúr-Changi repülőtér
... (CAAS - Szingapúri Polgári Légiközlekedési Hatóság). 2008 áprilisában már 80 légitársaság mintegy heti 4340 járata repült a világ 59 országának 116 városába. A repülőtér, a város gazdaságának fontos szereplőjeként 13 000 embernek adott munkahelyet, és mintegy 4,5 milliárd szingapúri dollár árbevételt ért el.

...
2018-06-04 20:57:44
Vas megyei projektre 212 milliárd forint uniós támogatás érkezett
... valamint a körmendi Batthyány-Strattmann kastély turisztikai célú fejlesztése.
Ágh Péter hangsúlyozta: az uniós támogatások a régióban jól hasznosulnak, hozzájárulnak Vas megye gazdaságának erősödéséhez, de szavai szerint a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően egyre több az olyan fejlesztés is, amelyek állami támogatással, hazai, helyi forrásokból valósulnak meg.
Kon...
2018-03-17 14:56:04
Modernizálják a szennyvíztisztító telepet Barcson
... vállalkozások betelepülését.
Szászfalvi László, a térség kereszténydemokrata parlamenti képviselője rámutatott: az alap infrastruktúra fejlesztése egyaránt hozzájárul egy település gazdaságának erősödéséhez, lakosságmegtartó erejének növeléséhez és a környezet védelméhez.
Megjegyezte, hogy Barcson 570 millió forintból ipari parkot alakítanak ki, és az M60-as gyorsforgalm...
2018-03-14 14:16:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
Címkék: Papp László Debrecen, Honsa Kft, Papp László, Cseh András, Cseh Andrásné, Hotel Senátor-ház, Varázslatos Szigete, Szkaletta Zankleának, Szingapúri Polgári Légiközlekedési Hatóság, Szászfalvi László, pécsi önkormányzat, pécsi Honsa, szennyvíztisztító telepet, kabinettel korábban, városvezetés folyamatosan, utóbbi években, gazdálkodást érintő, hatodik teljes, 2016-ben elindított, megújuló energiaforrások, turizmusban rejlő, város gazdaságának, kabinet eltökélt, mostanihoz hasonló, ország gazdaságának, város gazdasági, hagyományos vendégl, város természetes, kikötőhöz vezető, mezőgazdaság legfontosabb, uniós támogatások, kormányzati intézkedéseknek, olyan fejlesztés, alap infrastruktúra, település gazdaságának, környezet védelméhez, lakosságmegtartó, intézkedéseknek, raktárcsarnokot, energiaforrások, légiközlekedési, foglalkoztatást, szereplőjeként, költségvetését, felhatalmazású, közelébenmarad, leszakadásáról, fejlesztéseket, infrastruktúra, hozzájárulnak, teljesítményt, pártszövetség,
© 2013 TVN.HU Kft.