Belépés
2. évközi hét péntek 01.22
SZENTLECKE a Zsidókhoz írt levélből
Jézus az Újszövetség közvetítője.
Testvéreim!
A mi Főpapunk, Jézus Krisztus, annyival kiválóbb papi szolgálatot kapott, amennyivel magasabb rendű és tökéletesebb ígéreten alapul az a szövetség, amelynek ő a közvetítője.
Ha ugyanis az első szövetség kifogástalan lett volna, nem lett volna szükség a másodikra. Ám Isten megfeddte...
2021-01-22 09:34:30
Gyógyszerek ellensége a kendermag
... élelmiszerként és gyógyszerként is alkalmazták. Kínában, Ausztráliában és Európában a nagy éhínségek idején életmentő táplálékul szolgált a lakosságnak.

A kendermag fájdalomcsillapító, kiváló gyulladáscsökkentő, ideg- és szíverősítő tulajdonságokkal bír. A kendermag sok betegség felett győzedelmeskedik, sokat meggyógyít. Könnyíti a székrekedést és az azzal járó kellemet...
2020-12-28 20:31:56
Énekeljünk
... tud lenni amikor csillogó szemek találkoznak és hálásan megtapsoljuk őket.

(Egyik márc. 8-án Budapesten a Deák téren, mintha a földből nőttek volna ki a Fővárosi Operettszínház kiváló művészei gyönyörűen kiöltözve, frakkba és elénekelték az "Asszony, asszony,csókos asszony" című dalt a nőnap alkalmából. Leírhatatlan élmény volt)

Ezzel csak azt akartam leírni,...
2020-12-20 18:34:24
Seprű és rózsa – Utcaseprő teológus járja Fribourg utc
... többek között a hit és a vallás kérdéseiről is. A virágot évek óta mindig ugyanaz az üzlet biztosítja számára, s modern tisztítógépéről sem hiányozhat.
A katolikus Simonet ezen kívül kiváló énekes is, havonta egyszer az ő éneke kíséri Charles Morerod fribourg-i domonkos püspök esti ünnepi szentmiséjét a város székesegyházában. ,,Az a hivatásom, hogy az emberek között leg...
2020-11-26 11:23:39
Szent Imre magyar királyi herceg
... halála után István rádöbbent, hogy utód nélkül maradt, vagyis neki aligha volt érdeke, hogy ne szülessék unokája. A 14. századi krónika feltehetően korai része Imrének több mint egy tucat kiváló erényét sorolta fel, de ezek között nem szerepel a szüzesség. Vagyis Imréből csak utóbb, a 12. században faragtak az önmegtartóztatás, a papi nőtlenség (a cölibátus) eszméjét propagálni hi...
2020-09-02 11:10:02
Debrecenben nyitott regionális központot a 4iG
... vezérigazgató-helyettese a közlemény szerint hangsúlyozta, hogy a vállalat azért döntött Debrecen mellett, mert a megyeszékhely a régió ipari- és digitális fejlődésének motorja, emellett a város kiváló háttérfeltételeket biztosít az ide költöző nagyvállalatoknak.
Barcsa Lajos, a város alpolgármestere kiemelte, célként tűzték ki, hogy Debrecenben minél több magas hozzáadott ér...
2020-08-04 13:01:42
Elektromos autóbuszokat adtak át Pécsen
... is" meggyőzi, hogy álljanak át a közösségi közlekedésre.
Jelezte, hogy a városvezetés tervezi a közműcégek dízelüzemű járműveinek elektromosra cserélését. A polgármester szerint Pécs kiváló helyszíne lehet a "zöld busz"-programnak. Az önkormányzat szeretné, ha a városban is folyna elektromos hajtású csuklós autóbusz tartós tesztüzeme.
Páva Zsolt, Pécs korábbi Fidesz.KDNP...
2020-07-31 13:33:58
Egyetemi központot alakítanak ki Zalaegerszegen
... képzést is a veszprémi egyetem szervezi. A Zalaegerszegi Egyetemi Központ létrejöttével nemcsak az eddigi tanulmányi portfólió lesz gazdagabb, de a hazai és nemzetközi egyetemi rangsorokban is kiváló eredményeket elérő PE önállóan, karként gazdálkodó kampuszt alakít ki Zalaegerszegen - tette hozzá a rektor.
Mint mondta, a megerősített struktúrában a felsőoktatási intézmény a ...
2020-07-15 12:56:01
Csepel díszpolgára lett Hantos Jenő és Tarlós István
... költségvetésében mindig jutott hely a csepeli fejlesztéseknek és beruházásoknak. "Tarlós István nem csupán felismerte, hogy Csepel, Budapest eddig alig felfedezett aranytartaléka, hanem a kiváló adottságokkal rendelkező kerületet bekapcsolta Budapest vérkeringésébe és nagymértékben hozzájárult a kerület arculatának megújításához" - fogalmaztak.
Hantos Jenő nyugalmazott lelkip...
2020-07-10 16:12:46
Magyar Levente: Debrecenben építi föl új üzemét a svájci Sensirion
... elmúlt hónapokban Magyarországra érkezett lélegeztetők is Sensirion-érzékelőkkel működnek.
A Sensirion Kft. ügyvezető igazgatója szerint a beruházás jó helyre került, hiszen Debrecen kiváló helyszín a feltörekvő vállalatok számára. A fejlődésre a leendő munkatársaknak is készen kell állniuk, hiszen a vállalat bevételének csaknem a negyedét kutatási-fejlesztési célokra fordít...
2020-06-29 13:35:48
1 2 3 ....................124 125 ..........187 188 ..........248 249 250 
Címkék: Szent Imre, Hantos Jenő, Tarlós István, Magyar Levente, Jézus Krisztus, Fővárosi Operettszínház, Charles Morerod, Vagyis Imréből, Barcsa Lajos, Páva Zsolt, Zalaegerszegi Egyetemi Központ, Sensirion Kft, svájci Sensirion, első szövetség, nagy éhínségek, azzal járó, földből nőttek, nőnap alkalmából, vallás kérdéseiről, virágot évek, üzlet biztosítja, katolikus Simonet, város székesegyházában, emberek között, tucat kiváló, papi nőtlenség, közlemény szerint, vállalat azért, régió ipari-, város kiváló, város alpolgármestere, közösségi közlekedésre, városvezetés tervezi, közműcégek dízelüzemű, polgármester szerint, önkormányzat szeretné, veszprémi egyetem, eddigi tanulmányi, megerősített struktúrában, felsőoktatási intézmény, csepeli fejlesztéseknek, kiváló adottságokkal, kerület arculatának, feltörekvő vállalatok, leendő munkatársaknak, vállalat bevételének, tulajdonságokkal, önmegtartóztatás, székesegyházában, győzedelmeskedik, költségvetésében, tisztítógépéről, alpolgármestere, fejlesztéseknek,
© 2013 TVN.HU Kft.