Belépés
Szívdobbanások a gyertyafényben . . .
... Legalább egy kicsit !
Legalább ilyenkor ! Nézzetek be hozzájuk , simítsátok meg vállukat és vigyetek be hozzájuk
legalább pár pillanatnyi mosolyt !
Este van . A városban érezhetően több az autó , az üzletekben is már rengeteg a vásárló .
Hiszen karácsony jön ! A gyermekek csillogó szemét maga elé képzelt Anyukák , Apukák ,
Mamik és Papik vágynak arra , hog...
2020-12-26 21:57:16
Koronavírus - Nő az óvodák iránti igény vidéken
... Péterffy Attila polgármester tájékoztatása szerint egyre több óvodás és bölcsődés korú pécsi gyermek szülei kezdenek újra dolgozni, az óvodai ellátás és étkezés iránti igény szinte naponta érezhetően növekszik. Hétfőn újabb három óvoda nyitott ki, összesen nyolc csoporttal.
Dombóváron három önkormányzati óvoda 75, a bölcsőde 30 gyermeknek tud felügyeletet biztosítani, ezt hé...
2020-05-11 15:32:05
Átadták a 67-es gyorsforgalmi út Somogyaszaló és Látrány közötti szakaszát
... azt mondta: a kaposváriak másfél évtizede várnak erre a fejlesztésre, amelynek már a híre elég volt ahhoz, hogy a város felkerüljön a befektetők térképére, a település gazdasága azóta érezhetően erősödik.
A négysávos út eredményeként Kaposváron két ipari park épül, a városban tűzoltó- és mentőautókat is gyártani fognak, és remélhetőleg az útberuházás hozzájárul a teljes fogla...
2019-09-30 19:42:03
Tanmesék - igényeseknek
... hangot adja, amit csak lehet. Ez sem volt sikeres. Végül kivett egy érmét az üvegből ésmegkocogtatta a pult üvegét. Ez használt!

- És te mit szeretnél? - kérdezte a patikus érezhetően bosszús hangon. - Éppen a testvéremmel beszélek Chicagóból, akit már ezer éve nem láttam - tette hozzá a patikus, mint aki választ sem vár a kérdésére.

- Én pedig az én testvére...
2018-01-08 18:00:21
Szívdobbanások a gyertyafényben
... egy kicsit !
Legalább ilyenkor ! Nézzetek be hozzájuk , simítsátok meg vállukat és vigyetek be hozzájuk
legalább pár pillanatnyi mosolyt !
Este van . A városban érezhetően több az autó , az üzletekben is már rengeteg a vásárló .
Hiszen karácsony jön ! A gyermekek csillogó szemét maga elé képzelt Anyukák , Apukák ,
Mamik és Papik vágynak arra , hog...
2017-12-16 12:28:39
Városrendezési és építészeti ötletpályázatot hirdetett a paksi önkormányzat
... András elmondta, hogy Paks az atomerőmű tervezett bővítése és az ahhoz kapcsolódó hatások eredményeképpen nagy városfejlesztési kihívások előtt áll.
A Tolna megyei településen érezhetően megnőtt a lakásépítési kedv, a befektetők felismerték, hogy sok új lakásra lesz szükség a városban. A fejlesztések eddig kihasználatlan területek bevonását is szükségessé teszik, és több "al...
2017-02-21 18:54:24
Tolnában tíz-húsz százalékkal nőttek az ingatlanárak
... egy-két hónapon belül lehet értékesíteni.
Pakson, ahol 2007 óta folyamatos a lakások árának emelkedése, az atomerőmű kapacitás-fenntartó beruházásával kapcsolatos bejelentések után érezhetően nő a kereslet, ez januárban is így volt - mondta Kurucz Zoltán ingatlanközvetítő az MTI-nek.
Hozzátette: a Duna-parti városban egy év alatt 15 százalékkal nőttek a lakásárak. A pak...
2017-02-16 17:43:01
Az idén is a Bosch vezeti a Heves megyei Top 50-es listát
... lélekszáma továbbra is lassan fogy, a GDP növekedése viszont némileg meghaladta az országos átlagot, 687 milliárd forinttal az összes GDP 2,1 százalékát tette ki. A munkanélküliek aránya is érezhetően csökkent: a 2014-ben mért 12,6 ezerről 7800-ra.
Lukács György, a NAV Heves Megyei Adóigazgatóságának vezetője kiemelte: Heves erősen export-orientált megye, 2015-ben mintegy 14 ...
2016-11-29 19:43:47
A paksi atomerőmű fogja biztosítani a távhőt Szekszárd számára
... megfelelő műszaki megoldással kezelhető.
Azt, hogy a fejlesztéssel milyen költségcsökkenés érhető el, Ács Rezső szerint csak a beruházás befejezésekor fogják tudni, de a "hődíj érezhetően csökkenni fog".
A beruházás költsége - mint Orbán Viktor kormányfő februári, szekszárdi látogatásakor mondta - tízmilliárd forint, amit a Modern Városok Program keretében az állami kö...
2016-04-14 16:33:17
Otthon Centrum: nőtt az új lakások ára az év első két hónapjában
... ezer forint felett van, így Balatonalmádiban, Zamárdiban és Siófokon is. A legtöbb vidéki városban a csokot igénybevevők kedvezőbb fajlagos árakkal találkoztak, ezekben a városokban érezhetően meg is ugrott az újlakás-vásárlások száma.
Az Otthon Centrum adatai szerint az új lakásokhoz képest a fővárosban a használt társasházi lakások fajlagos ára az idei év első két hónapjába...
2016-03-19 07:04:49
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Otthon Centrum, Péterffy Attila, Kurucz Zoltán, Lukács György, Heves Megyei Adóigazgatóságának, Orbán Viktor, Modern Városok Program, óvodák iránti, 67-es gyorsforgalmi, paksi önkormányzat, paksi atomerőmű, távhőt Szekszárd, városban érezhetően, gyermekek csillogó, óvodai ellátás, kaposváriak másfél, híre elég, város felkerüljön, befektetők térképére, település gazdasága, városban tűzoltó-, útberuházás hozzájárul, teljes fogla, üvegből ésmegkocogtatta, pult üvegét, patikus érezhetően, testvéremmel beszélek, atomerőmű tervezett, ahhoz kapcsolódó, lakásépítési kedv, befektetők felismerték, fejlesztések eddig, lakások árának, országos átlagot, munkanélküliek aránya, 2014-ben mért, fejlesztéssel milyen, beruházás befejezésekor, beruházás költsége, legtöbb vidéki, csokot igénybevevők, városokban érezhetően, használt társasházi, balatonalmádiban, városfejlesztési, költségcsökkenés, ötletpályázatot, ésmegkocogtatta, eredményeképpen, városrendezési, kihasználatlan, szívdobbanások, gyertyafényben,
© 2013 TVN.HU Kft.