Belépés
Koronavírus/Tokió 2020 - NOB: egyelőre nincs szükség drasztikus döntésekre
... megrendezését illetően....
2020-03-17 18:33:43
Éjjel fél kettőig jár a 2-es és a 4-es metró péntekenként és szombatonként
...
Dorosz Dávid hangsúlyozta: az új városvezetés elkötelezett abban, hogy egy környezet- és utasbarát, biztonságos és kényelmes fővárosi tömegközlekedés álljon rendelkezésre. Ezért az új városvezetés a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV Zrt. vezetésével egy lépéssorozatba kezdett, amelynek első fontos mérföldköve az éjszakai üzemidő meghosszabbítása - közölte.
A f...
2020-03-10 12:32:19
Folytatódik Miskolc és a DVTK együttműködése
... város életében, nem létezhet miskolci sportélet DVTK nélkül, és a DVTK sem létezhet Miskolc nélkül. Szavai szerint Diósgyőr olyan értéke a városnak, amelyet erősíteni kell.
A városvezetés elkötelezett a DVTK mellett, ezért az önkormányzat teherbíró képességének megfelelően igyekszik minél hatékonyabban és aktívabban szerepet vállalni annak érdekében, hogy megfelelő színvonalo...
2020-03-06 16:11:46
Közzétette a Kormányinfó Plusz első videóját a kormányszóvivő
... legmodernebb kórháza; évek óta tart az előkészítés. "A budapestiek nagyon megérdemelnék és az elmúlt 100 év legnagyobb kórházfejlesztése lenne" - közölte, megjegyezve: "az új budapesti városvezetés miatt kérdésessé vált ennek a beruházásnak a megvalósítása". Kiemelte: személy szerint nagyon bízik abban, hogy a főváros nem hárít akadályt a kórház megépítése elé.
Volt olyan lev...
2020-02-28 17:11:56
Karácsony: a Városháza Gerlóczy utcai épületszárnyában kap helyet a Budapest Galéria
... az a dolga, hogy "kánont szabjanak, hanem, hogy teret nyissanak a kortárs kultúra számára" - hangsúlyozta.
Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes leszögezte, hogy az új városvezetés szerint "a kultúra szabad, a kultúra mindenkié, és ehhez biztosítani is kell a hozzáférést, az esélyegyenlőséget".
A kulturális sokszínűség nem világnézeti ügy, a kultúra hitvallás. A k...
2020-01-22 13:41:47
Fürjes Balázs: álhír, hogy a kormány megvonná az uniós forrásokat a fővárostól
... állt rendelkezésre.
Kiemelte: eddig is elkötelezettek voltak és elkötelezettek is maradnak Budapest fejlesztése iránt. Ezt az elmúlt években tettekkel bizonyították, és az új városvezetés mandátuma átvételekor a kormány leszögezte: együttműködésre, korrekt partneri viszonyra készül. "Budapest nem lehet csatatér, ez a budapestiek érdeke" - fogalmazott az államtitkár.
A Né...
2020-01-13 16:22:14
A Párbeszéd a nap- és szélenergia felhasználását segítő javaslatokat tesz a parlamentben
... abban, hogy a kormánnyal együttműködve zöldebbé tegye a fővárost. Ehhez azonban nemcsak szavakra, hanem tettekre is szükség van a kabinet részéről - tette hozzá.
Elmondta, a városvezetés nyitott a fővárosi tömegközlekedés átalakítására, ehhez azonban a kormány segítségére is szükség van, mivel az utóbbi években Orbán Viktor "kivéreztette" a várost, amely így jelenleg nehéz a...
2020-01-10 14:21:42
Fővárosi Közgyűlés - Felfüggesztik a Szent István-szobor elhelyezési munkálatait a XIII. kerületben
... városüzemeltetési feladatokat, ráadásul a munkavállalók egy részének van igénye arra, hogy - önkéntes alapon - többletmunkával egészítse ki fizetését. Megjegyezte, kíváncsian várják, az új városvezetés miként tudja lebonyolítani például a lomtalanításokat.
Gy. Németh Erzsébet (DK) főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, veszélyesnek tartják, ha a fővárosi közszolgáltatást végz...
2019-11-05 17:49:25
Önkormányzat 2019 - Nacsa Lőrinc: Salgótarjánnak változásra van szüksége
... meg a levét.
Ki kell mondani, hogy a gazdasági lendülettel, a Magyarországra érkező óriási beruházásokkal, és a kormányzati fejlesztési lehetőségekkel érdemben nem tudott élni a városvezetés, pedig a Fidesz-KDNP kormány mindent megtett a város támogatásáért, "de helyben járás, elutasítás és alkalmatlanság volt a válasz" - tette hozzá.
Nacsa Lőrinc bírálta, hogy a város v...
2019-10-04 17:12:29
Palkovics: az autómentes nap a közlekedési eszközök tudatos választására ösztönöz
... 13-ai választáson Tarlós István főpolgármester újabb 5 évre kapjon felhatalmazást Budapest vezetésére.
Tarlós István a sajtójájékoztatón elmondta, a 2010-ben hivatalba lépett városvezetés erőfeszítéseket tesz és tett a fenntartható és fenntartandó közlekedési megoldások bevezetésére. Példaként említette a BKV-járműflotta folyamatos cseréjét, a 4-es metró átadását, a budai fon...
2019-09-21 16:52:15
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Folytatódik Miskolc, Kormányinfó Plusz, Városháza Gerlóczy, Budapest Galéria, Fürjes Balázs, Fővárosi Közgyűlés, Szent István-szobor, Nacsa Lőrinc, Dorosz Dávid, Budapesti Közlekedési Központ, Németh Erzsébet, Orbán Viktor, Tarlós István, 4-es metró, kormány megvonná, uniós forrásokat, közlekedési eszközök, lépéssorozatba kezdett, éjszakai üzemidő, városvezetés elkötelezett, önkormányzat teherbíró, budapestiek nagyon, kórház megépítése, kortárs kultúra, kultúra szabad, kultúra mindenkié, kulturális sokszínűség, kultúra hitvallás, elmúlt években, kormány leszögezte, budapestiek érdeke, kormánnyal együttműködve, kabinet részéről, városvezetés nyitott, fővárosi tömegközlekedés, kormány segítségére, utóbbi években, fővárosi közszolgáltatást, gazdasági lendülettel, kormányzati fejlesztési, város támogatásáért, sajtójájékoztatón elmondta, 2010-ben hivatalba, épületszárnyában, közszolgáltatást, lomtalanításokat, meghosszabbítása, együttműködésre, tömegközlekedés, erőfeszítéseket, többletmunkával,
© 2013 TVN.HU Kft.