Belépés
Átadták a felújított budafoki szakrendelőt
... elektromos hálózata, szigetelése, gépészete, burkolata, és akadálymentesítették az épületet - ismertette a polgármester.
Az Egészséges Budapest Program keretében a gyermekrendelő és a védőnői szolgálat infrastruktúrájának felújítása következik - tette hozzá Karsay Ferenc.
Kiss Norbert, az intézmény főigazgatója a tájékoztatón elmondta: a szakrendelő 1965-ben épült, 1992 ...
2019-01-15 15:41:48
Egészségügyi szűrést végzett a Katolikus Karitász orvosmissziója Munkácson
... határon túl élő magyarok - akiknél nincs iskolaorvosi, körzeti orvosi hálózat vagy az ellátás csak fizetéssel vehető igénybe - rászorulnak az orvosi ellátásra.
Kitért arra is, nincs védőnői szolgálat sem, és mivel nem vizsgálják és nem tájékoztatják a kismamákat, kétezer gyermekből tizennégynek veleszületett vagy elhanyagolt csípőficama van.
2019 végére minden kismamának...
2018-12-10 09:41:13
Csaknem 800 millió forintból fejlesztenek Abádszalókon
... parkosítanak és egy sétányt alakítanak ki a közeljövőben - közölte.
A tájékoztatás szerint a város középületei is korszerűsödnek. Nyolcvanmillió forintból újul a gyermekorvosi rendelő és a védőnői szolgálat épülete - jegyezte meg a település vezetője.
Hozzátette: több mint 48 millió forintból már megtörtént az abádszalóki önkormányzat tulajdonában lévő Kovács Mihály Ál...
2018-10-25 07:04:37
Orvosi rendelőket újítottak fel Hódmezővásárhelyen
...
A közlemény szerint két év alatt 12 háziorvosi praxishoz - 2 praxis gyermekeket, 10 pedig felnőtteket lát el -, valamint a védőnői szolgálathoz tartozó rendelőket újították fel négy épület korszerűsítésével és bővítésével.
Több helyen elbontották a használaton kívüli, rossz állapotú épületrészeket, melléképületeket, más ingatlanoknál pedig csak a házak fő szerkezeti elem...
2018-10-22 09:21:02
Ombudsman: egyértelműsíteni kell a várandósgondozásról szóló rendeletet
... hogy a védőnők az ombudsmani jelentésben foglalt szempontok szerint végezzék a várandósgondozási munkájukat, ha pedig szükségesnek látja, akkor a tárca vezetője fontolja meg a hatályos védőnői szakfelügyeleti iránymutatás megfelelő kiegészítését.
A közlés szerint egy civil jogvédő szervezet fordult a biztoshoz a várandósgondozás kapcsán tapasztalt jogértelmezési és jogalkalma...
2018-09-07 14:03:25
Orvosi rendelőket, védőnői helyiségeket újítottak fel Zalaegerszegen
... szolgáló keretéből, mintegy 354 millió forintból végezték el. A projekt keretében a központi orvosi ügyeleti szolgálatot, nyolc felnőtt- és öt gyermekorvosi praxis rendelőjét, valamint 17 védőnői körzet helyiségeit korszerűsítették.
Az érintett háziorvosi, védőnői körzetekben több mint húszezren élnek. A központi orvosi ügyelethez tartozik Zalaegerszeg mintegy 60 ezer lakosán...
2018-08-24 07:07:06
Nagy Anikó: a kormány legfőbb értékként kezeli a családot
... különleges lelki kapcsolat alakul ki anya és gyermeke között. Fontosnak nevezte ugyanakkor, hogy az édesapákhoz is hasonlóan kötődjenek a gyerekek.
Az Egészségügyi Szakmai Kollégium védőnői tagozata és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége Fókuszban az édesapák címmel megtartott konferenciáján az államtitkár kuriózumként említette az anyatej szervezett gyűjtését Magyarországon. ...
2018-08-01 13:01:45
Volt egyszer egy szép Demke-palota, ahol sok-sok debreceni j
... város 1927-ben megvásárolta a palotát, és akkor lett a funkciója anya- és csecsemővédelmi intézet, népjóléti hivatal, népfürdő, valamint gyermekkórház, tej- és népkonyha is. A komplexumban védőnői lakások, olvasóterem, labor és röntgen is működött, s ezek nagy részét a híres Stefánia Szövetség kezelte. Az intézet naponta mintegy 1200 adag ingyen ebédet osztott ki a rászorulóknak, ...
2018-07-28 13:55:52
Tusványos - Potápi: közel 120 külhoni magyar vállalkozás kaphat támogatást családbarát tevékenységéhez
... támogatják, amelyek családbarát tevékenységet folytatnak, vagy ilyenné szeretnék tenni a vállalkozásukat, munkahelyüket.
A nemzetpolitikai államtitkár kitért arra is: szeretnék kiépíteni a védőnői hálózatot Kárpát-medence szerte, amely Magyarországon már nagyon jól működik.
Családbarát egyházi és civil szervezetek számára ősszel hirdetnek pályázatot 200 millió forintos k...
2018-07-25 17:21:32
Felújított orvosi rendelőt adtak át Kaposszekcsőn
... kiemelt figyelmet fordított az oktatási és egészségügyi intézményekre, kórházakra, háziorvosi, fogorvosi rendelőkre egyaránt.
A választókerület számos településén újultak meg háziorvosi, védőnői szobák, fogorvosi rendelők, Kaposszekcsőn emellett a községházát, az iskolát, az óvodát is felújították, valamint új sportcsarnok épült - tette hozzá.
Az államtitkár kitért arra,...
2018-06-23 13:01:43
1 2 3 ..13 14 ..20 21 .25 26 27 
Címkék: Katolikus Karitász, Nagy Anikó, Egészséges Budapest Program, Karsay Ferenc, Kiss Norbert, Kovács Mihály Ál, Egészségügyi Szakmai Kollégium, Magyar Asszonyok Érdekszövetsége Fókuszban, Stefánia Szövetség, felújított budafoki, kormány legfőbb, szép Demke-palota, védőnői szolgálat, intézmény főigazgatója, tájékoztatón elmondta, szakrendelő 1965-ben, ellátás csak, orvosi ellátásra, sétányt alakítanak, tájékoztatás szerint, város középületei, gyermekorvosi rendelő, település vezetője, abádszalóki önkormányzat, közlemény szerint, védőnői szolgálathoz, használaton kívüli, ombudsmani jelentésben, várandósgondozási munkájukat, tárca vezetője, hatályos védőnői, közlés szerint, civil jogvédő, várandósgondozás kapcsán, projekt keretében, központi orvosi, érintett háziorvosi, édesapák címmel, államtitkár kuriózumként, anyatej szervezett, funkciója anya-, komplexumban védőnői, híres Stefánia, intézet naponta, nemzetpolitikai államtitkár, védőnői hálózatot, választókerület számos, államtitkár kitért,
© 2013 TVN.HU Kft.