Belépés
Koronavírus - Gulyás: meg kell akadályozni a vírus külföldről történő behurcolását
... afrikai és a dél-amerikai országok is.
Horvátországban a fertőzöttek száma alacsony a növekedés ellenére is, ezért egyelőre a zöld kategóriában van - mondta.
A vizsgálatok költségeit augusztus 1-jéig vállalja a kormány, ezt követően azonban mindenkinek magának kell viselnie a tesztelés költségét, ha sárga vagy vörös jelzésű országból hazatérve nem kíván 14 napos hatósági...
2020-07-12 13:21:48
Koronavírus - DK: fizessék ki az önkormányzatoknak a védekezés költségeit!
...
Ráczné Földi Judit, a DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit összefogó Demokrata Képviselők Közösségének elnöke egy pénteki online sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány nem mer szembenézni azzal a ténnyel, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés oroszlánrészét az önkormányzatoknak kellett magukra vállalniuk.
Az önkormányzatokat vittek védőfelszerelést a kó...
2020-06-12 12:42:03
Költségvetés - Karácsony: Budapest és a budapestiek szolidárisak
... sokkal többen utaznak, mint a MÁV és a Volánbusz járatain együttvéve -, és bár az európai nagyvárosok szinte mindegyikében az állam és a város fele-fele arányban fizeti a közlekedés költségeit, Budapest tízszer többet tesz bele, mint a magyar kormány.
"Budapest és a budapestiek szolidárisak, itt az ideje, hogy Budapesttel és a budapestiekkel is szolidárisak legyünk" - fogalma...
2020-06-11 19:13:18
PM-államtitkár: a 2020. évi költségvetés módosítása megfelel minden követelménynek
... gazdaságvédelmi alap volt, a harmadik az Európai Uniótól (EU) érkező új keretösszegek fogadását hivatott szolgálni. Az első két alapnak köszönhetően a járvány elleni védekezés nagyon jelentős költségeit a kormányzat azonnal tudta finanszírozni - jelentette ki.
Banai Péter Benő közölte: a 378 milliárd forintos, az eredeti költségvetésben meghirdetett országvédelmi alap érintet...
2020-06-09 17:32:54
Költségvetés - DK: több pénzt kell munkahelyteremtésre és munkahelyvédelemre költeni
... Varju László.
Az ellenzéki politikus szerint a kormány elárulja az önkormányzatokat is, mert az adóemelések révén a települések és a fővárosi kerületek fizetik majd meg a válság költségeit. A kabinet nemcsak bevételeket von el az önkormányzatoktól, de négyszeresére emeli az úgynevezett szolidaritási adót is - fűzte hozzá.
A képviselő úgy fogalmazott, a 2021-es büdzsé spó...
2020-06-09 15:33:15
Schanda Tamás: 4 milliárdos támogatás egyházi intézmények energetikai korszerűsítésére
... természetvédelmi akcióterv pedig már új célokat fogalmazott meg: Magyarország vállalta, hogy 2050-re klímasemleges lesz.
Eközben azonban figyelni kell, hogy a klímasemleges gazdaságra átállás költségeit elsősorban ne az emberek, hanem a jelentős szennyezést kibocsátó országok, nagyvállalatok fizessék meg - hangsúlyozta az ITM államtitkára.
Schanda Tamás fontosnak nevezte...
2020-06-02 15:45:46
Koronavírus - Az önkormányzatok azonnali támogatását kéri az MKKSZ a belügyminisztertől
... k...
2020-05-29 10:21:24
Főpolgármesteri hivatal: a Lánchíd felújítása továbbra is prioritás
... elmaradt kormányzati támogatások és a kieső bevételek miatt át kell tekinteni több beruházást. Ilyen a Lánchíd felújítása, ami továbbra is prioritás, ám újra kell tervezni a beruházás költségeit, szakmai tartalmát és a híd majdani funkcióját.
Fürjes Balázs csak néhány Twitter-bejegyzéssel járult hozzá Budapest járvány elleni védekezéséhez, viszont asszisztált az önkormányzato...
2020-05-22 15:52:20
Krónika 9. rész (bizottsági jelentések)
... beavatkozásokat igényel. A javaslat megerősíti, hogy fontos a teremtett világ, a környezet védelme és az éghajlatváltozás következményei elleni védekezés - közölte. A klímaszennyezés költségeit a "klímarongálókkal" kell megfizettetni, és a klímavédelem miatt nem emelkedhetnek az energia- és élelmiszerárak - tette hozzá.
Tordai Bence (Párbeszéd) az előterjesztők nevében úgy fo...
2020-05-19 17:52:44
Koronavírus - Gulyás: széles összefogásra van szükség a járvány elleni védekezésben
... emlékeztetett: a járvány elleni védekezés központi tartaléka 378 milliárd forint, ez egy felülről nyitott előirányzat, vagyis nem állhat elő olyan helyzet, hogy az egészségügyi védekezés költségeit a kormány ne tudja kifizetni.
Közölte: a pártok támogatásának 50 százalékát átcsoportosítják a védekezési alapba és a helyi önkormányzatoktól a gépjárműadót irányítják át a központ...
2020-04-06 14:31:36
1 2 3 .5 7 8 9 10 
Címkék: Schanda Tamás, Ráczné Földi Judit, Demokrata Képviselők Közösségének, Európai Uniótól, Banai Péter Benő, Varju László, Fürjes Balázs, Tordai Bence, vírus külföldről, védekezés költségeit, budapestiek szolidárisak, önkormányzatok azonnali, járvány elleni, dél-amerikai országok, fertőzöttek száma, növekedés ellenére, zöld kategóriában, vizsgálatok költségeit, tesztelés költségét, pénteki online, önkormányzatoknak kellett, önkormányzatokat vittek, európai nagyvárosok, város fele-fele, közlekedés költségeit, magyar kormány, kormányzat azonnal, eredeti költségvetésben, ellenzéki politikus, kormány elárulja, adóemelések révén, fővárosi kerületek, válság költségeit, kabinet nemcsak, úgynevezett szolidaritási, 2021-es büdzsé, klímasemleges gazdaságra, jelentős szennyezést, kieső bevételek, beruházás költségeit, javaslat megerősíti, teremtett világ, környezet védelme, éghajlatváltozás következményei, klímaszennyezés költségeit, klímavédelem miatt, előterjesztők nevében, felülről nyitott,
© 2013 TVN.HU Kft.