Belépés
Bajnokok Ligája-selejtező 3. forduló:
... Uzuni gyorsaságát kihasználva csapott le a labdára és passzolt higgadtan a hálóba.
A hátralevő időben a horvátok ugyan hajtottak az egyenlítésért, de a Ferencváros magabiztosan védekezett, Dibusznak is volt még egy nagy védése.
A hazai játékosok a lefújást követően nem az öltözőbe mentek, hanem a stadion kijáratához sétáltak, ahol a lelkes tömeg éltette őket.

...
2020-09-16 22:39:58
Felkészült a járványügyi bevetési egység
... sajtótájékoztatóval egybekötött bemutatóján.
Kiss Róbert rendőr alezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa hangsúlyozta: Magyarország ugyan sikeresen védekezett a járvány első szakaszában, ám a járványveszély nem múlt el. A veszélyhelyzet megszüntetése után létrehozták a járványügyi bevetési egységet. Elmondta: az egység feladata az...
2020-08-09 08:40:29
Koronavírus - Fidesz: szégyen, amit a baloldal művel
... és a saját hazájuk ellen - tették hozzá. "Kamuvideókat, álhíreket, politikai akciókat gyártanak több hónapja, miközben rajtuk kívül mindenki összefogott, és így Magyarország sikeresen védekezett a járvány ellen. Sok más országgal ellentétben eddig elkerültük a többezres haláleseteket, a tömeges fertőzéseket és minden védekezéshez szükséges eszköz gyártásáról és beszerzéséről siker...
2020-07-17 13:32:12
Koronavírus - Szijjártó: Ausztria és keleti szomszédai sikeresen működtek együtt a védekezésben
... milliárd eurónyi (több mint 12 200 milliárd forint) kereskedelmi forgalmat bonyolít le a másik négy állammal. Ez a magyar kereskedelmi forgalom egyhatoda.
Közép-Európa sikeresen védekezett a koronavírus-járvány ellen, ezért úgy döntöttek, hogy fenntartják a bécsi ötök együttműködését. Ennek különösen nagy a jelentősége most, amikor sok környező országban egyre rosszabbak a fe...
2020-07-14 13:32:14
Koronavírus - Farkas Örs: a kormány intézkedéseinek célja, hogy megakadályozzuk a fertőzés behurcolását
...
A szóvivő kifejtette: Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első szakaszában; a magyarok fegyelmezett viselkedésének köszönhetően sikerült "ellaposítani" a járványgörbét.
A hazai helyzet most is kedvező, az új fertőzöttek száma nagyon alacsony, és több nap is eltelik a vírus okozta halálesetek között - mondta.
Nem minden ország volt azonban ennyire...
2020-07-14 10:01:14
Koronavírus - Miniszter: Csehország felkészült a járvány esetleges második hullámára
... került. A felek egyetértettek abban, hogy a jövőben szükséges lenne európai szinten is jobban összehangolni a koronavírus-járvány elleni fellépést. Zaharieva leszögezte: Bulgária sikeresen védekezett a járvány ellen, ma biztonságos országnak számít, és tárt karokkal várja a cseh turistákat. A prágai sajtó jelentései szerint azonban a csehek többsége az idén a hazai turizmust helye...
2020-07-09 19:02:37
Újraindítás konferencia - Palkovics László: a hazai kutatás-fejlesztési rendszer jól működik
... hogy a járvány okozta válság főleg bizalmi természetű, és nem strukturális probléma miatt alakult ki, a magyar gazdaság exportpiacán jelentősek a megtakarítások, Magyarország sikeresen védekezett a vírus ellen, és ez bizalmi tőkét jelent a vállalkozások, a külföldi befektetők felé.
Magyarországon kiépült a versenyképes exportkapacitás, és folyamatosan indul a termelés. Az ér...
2020-07-07 12:51:24
Az Iszlám Állam két női tagját ítélték el Belgiumban
... török hatóságoknak, végül Belgiumba szállították.
A nő, aki egy támadás során súlyosan megsérült, férjét és gyermekeit elvesztette, a bíróság előtt korábbi naivitására hivatkozva védekezett. Az ügyészség szerint azonban a vádlott egyebek mellett robbanóanyagok házi készítésével tevékenyen hozzájárult a terrorszervezet harcaihoz.
A Belgium keleti országrészben fekvő Liege...
2020-06-26 16:01:55
Kamatdöntés - Az MNB 15 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot
... százalékra lassult ugyan, az eurózónához viszonyított növekedési többlete azonban így is jóval meghaladta az elmúlt években elért 3 százalékpont körüli értéket. Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első hullámával szemben, ami megfelelő alapot jelent a gazdasági növekedés helyreállításához - írta a monetáris tanács.
Összességében a GDP 2020-ban szerény ütem...
2020-06-23 21:54:48
Labdarúgó NB I - A Kisvárda ellen is folytatta menetelését az FTC
... kisvárdai kapus, Minca hibája is kellett, aki ...
2020-06-13 19:02:35
1 2 3 .............................89 90 ..............133 134 ..............177 178 179 
Címkék: Bajnokok Ligája-selejtező, Farkas Örs, Palkovics László, Iszlám Állam, Labdarúgó NB, Kiss Róbert, járványügyi bevetési, baloldal művel, kormány intézkedéseinek, fertőzés behurcolását, járvány esetleges, jegybanki alapkamatot, hátralevő időben, horvátok ugyan, nagy védése, hazai játékosok, lefújást követően, öltözőbe mentek, stadion kijáratához, lelkes tömeg, operatív törzs, járvány első, veszélyhelyzet megszüntetése, egység feladata, saját hazájuk, járvány ellen, többezres haláleseteket, tömeges fertőzéseket, másik négy, magyar kereskedelmi, bécsi ötök, jelentősége most, szóvivő kifejtette, magyarok fegyelmezett, hazai helyzet, vírus okozta, felek egyetértettek, jövőben szükséges, cseh turistákat, prágai sajtó, csehek többsége, hazai turizmust, járvány okozta, magyar gazdaság, vírus ellen, külföldi befektetők, versenyképes exportkapacitás, támadás során, bíróság előtt, ügyészség szerint, vádlott egyebek, terrorszervezet harcaihoz, eurózónához viszonyított, elmúlt években, gazdasági növekedés,
© 2013 TVN.HU Kft.