Belépés
Böjte Csaba OFM szentbeszéde 11.16
... nem anyagi kérdés, hanem morális, lelki kérdés.- Akármennyi segélyt osztunk, nem lesz jobb világ. Hirdetni kell az embereknek az evangéliumot, ez az a misszió amit a karitász csoportoknak végezniük kell, mondta Böjte Csaba.
................

A nap során külön kösz...
2019-11-17 08:47:36
Jégkorong Kontinentális Kupa - FTC-siker a Nottingham ellen
... jutásra.
Az Erste Ligában címvédő Ferencváros vasárnap a francia Amiens Gothiques gárdája ellen zárja a tornát.
A második számú európai kupasorozat harmadik körében az első kettő között kell végezni az E, illetve az F csoportban a továbbjutáshoz. A négyes döntőt január 10-12. között rendezik, a házigazda valamelyik résztvevő lesz.

Kontinentális Kupa, 3. kör, E...
2019-11-16 18:21:58
Jégkorong Kontinentális Kupa - Vereséggel kezdett a Ferencváros
... Ferencváros szombaton a brit Nottingham Panthers, vasárnap a francia Amiens Gothiques gárdájával találkozik.
A második számú európai kupasorozat harmadik körében az első kettő között kell végezni az E, illetve az F csoportban a továbbjutáshoz. A négyes döntőt január 10-12. között rendezik, a házigazda valamelyik résztvevő lesz.

Kontinentális Kupa, 3. kör, E csoport...
2019-11-15 21:52:17
Ölelj meg egy fát ....
... energiájából elsősorban nappal töltekezzünk, mert éjszakára az energia lesüllyed a gyökerekbe!

Kevesen tudják, hogy a faölelést a kora reggeli, vagy a délelőtti órákban kell végezni. Ebben az időszakban adja le az energiáit. Délután, és este visszaszedi, és újra töltődik. Ilyenkor nem érdemes ölelgetni, mert elvesz belőlünk is. A fa gyógyító energiái reggel a lombkoroná...
2019-11-12 13:04:11
A DK-s főpolgármester-helyettes politikai főtanácsadója lesz Kálmán Olga
... fogalmazott, rámutatva arra, hogy e gondolatok jegyében kezdi meg főpolgármester-helyettesi munkáját.
Gy. Németh Erzsébet elmondta, amikor végiggondolta, hogy kikkel szeretné ezt a munkát végezni, akkor elsőre Kálmán Olga jutott az eszébe, ezért is kérte fel politikai főtanácsadójának.
Az ellenzéki politikus megjegyezte azt is, hogy szerinte a kultúra az egyetlen olyan t...
2019-11-10 14:11:32
Országszerte több ezer diák vesz részt a Méltóság nap programjain
...
Porkoláb Gyöngyi szavai szerint "több ezer diák fog ezen a napon közösségi aktivitást (sport, zene, kulturális, kreatív tevékenység) végezni az emberi méltóság iránti tisztelet jegyében".
A Méltóság napot a Debreceni Hospice Ház Alapítvány szervezi minden évben óvodák, általános és középiskolák körében azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az életvégi emberi méltósá...
2019-11-08 07:05:34
Gulyás: a kormány partnernek tekinti a főváros új vezetését
... "tudomásul veszi", hogy a főpolgármester ezekben a témákban is "aktív kíván lenni".
A kormány nem kíván a főpolgármester és a kerületek vezetőinek támogatása nélkül fejlesztéseket végezni - jelentette ki.
A miniszter reményét fejezte ki, hogy a szerdai egyeztetést jellemző "konstruktív, valóban Budapest fejlesztésére koncentráló" szakmai szemlélet a jövőben is megmarad a...
2019-11-06 15:42:27
Családi látogató és fogadó helyiséget adtak át a martonvásári börtönben
... szakmát.
Kiszely Pál dandártábornok, a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka elmondta, hogy a 21. századi látogatóhelyiséget, ahol oktatási tevékenységeket is tudnak végezni a jövőben, 19 millió forintból alakították ki. Megjegyezte, hogy szinte minden szakipari tevékenységet a fogvatartottak végeztek el összesen 14 ezer munkaórában.
Tóth Gáb...
2019-11-06 13:01:27
Ájtatosság SZENT ANTAL tiszteletére
... TANÍTÁSA:
A tökéletesség egyenes arányban áll a becsületességgel és a felelősségérzettel.

IMÁDSÁG:
Istenem, felajánlom Neked összes cselekedeteimet, melyeket a mai napon végezni fogok a te dicsőségedre és Jézus Szent Szívének szándékára. Meg akarom szentelni szívem dobbanásait, gondolataimat, a legegyszerűbb cselekedeteimet - egyesítve azokat Jézus végtelen ér...
2019-11-06 10:08:11
Fővárosi Közgyűlés - Felfüggesztik a Szent István-szobor elhelyezési munkálatait a XIII. kerületben
... Erzsébet (DK) főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, veszélyesnek tartják, ha a fővárosi közszolgáltatást végző munkavállalóknak, például autóbuszsofőröknek több száz óra többletmunkát kell végezniük.
Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes ezt azzal egészítette ki, hogy a javaslat értékválasztást fejez ki a munkavállalók kizsákmányolása és a megfelelő bérrendezés között.
...
2019-11-05 17:49:25
1 2 3 ...................476 477 ..........714 715 ..........952 953 954 
Címkék: Böjte Csaba OFM, Jégkorong Kontinentális Kupa, Kálmán Olga, Ájtatosság SZENT ANTAL, Fővárosi Közgyűlés, Szent István-szobor, Böjte Csaba, Erste Ligában, Amiens Gothiques, Kontinentális Kupa, Nottingham Panthers, Németh Erzsébet, Porkoláb Gyöngyi, Debreceni Hospice Ház Alapítvány, Kiszely Pál, Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, Tóth Gáb, Jézus Szent Szívének, Kiss Ambrus, kormány partnernek, martonvásári börtönben, karitász csoportoknak, francia Amiens, második számú, első kettő, négyes döntőt, házigazda valamelyik, brit Nottingham, energia lesüllyed, kora reggeli, délelőtti órákban, időszakban adja, munkát végezni, ellenzéki politikus, egyetlen olyan, napon közösségi, emberi méltóság, életvégi emberi, főpolgármester ezekben, kerületek vezetőinek, miniszter reményét, szerdai egyeztetést, fogvatartottak végeztek, tökéletesség egyenes, legegyszerűbb cselekedeteimet, fővárosi közszolgáltatást, javaslat értékválasztást, munkavállalók kizsákmányolása, megfelelő bérrendezés,
© 2013 TVN.HU Kft.