Belépés
A kormány lehetővé teszi a harmadik oltás fölvételét
... Hozzátette: a gyerek szent dolog Magyarországon és nem engedhetjük, hogy szexuális propagandisták "grasszáljanak" az iskoláinkban.

Megjegyezte: Nyugaton kiskorúakon is végrehajthatnak nemváltó műtétet úgy, hogy a szülő nem ért vele egyet, ilyen helyzet Magyarországon nem állhat elő.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy őt nem hívták az Európai Parlament vitájá...
2021-07-18 21:25:40
Az EU ellenzi, hogy az Egyesült Államok visszaállítja a szövetségi halálbüntetést
...
Az amerikai szövetségi legfelsőbb bíróság, amely az alkotmánybíróság szerepét betölti, hétfőn döntött arról, hogy ismét végrehajthatnak szövetségi bíróságok által hozott halálos ítéleteket az Egyesült Államokban.
Nyilatkozatában az uniós külügyi szolgálat arra szólította fel az Egyesült Államok kormányát, hogy mérlegelje a döntést, és ne folytassa július 13-val kezdődően...
2020-07-10 10:01:02
Az amerikai szövetségi legfelsőbb bíróság szerint ismét végrehajthatnak halálos ítéleteket
...
Az alkotmánybíróság négy halálra ítélt személy ügyvédjeinek beadványára reagálva hozta meg a döntést, érvényben hagyva egy fellebbviteli bíróság ítéletét, amely engedélyezte a halálos ítéletek végrehajtását.
A négy elítéltre szövetségi bíróságok mondták ki a halálos ítéletet, gyilkosság miatt. Ügyvédjeik azonban azzal érveltek, hogy a halálos injekcióval történő kivégzé...
2020-06-29 20:53:12
Nemzeti kereskedőház: a kereskedőház nyereséget termel a magyar kis- és középvállalkozóknak
... tudtunk volna realizálni. Az exportunk is 3,1 százalékkal nőtt. Ez a bevétel magyar vállalkozásokhoz kerül, amelyek ebből munkahelyeket tudnak létrehozni, illetve fejlesztéseket is végrehajthatnak. Ezekben az exportsikerekben benne van a Magyar Nemzeti Kereskedőház munkája is" - írták.
Az MNKH nem veszteséges. Az MNKH állami szolgáltatást végez, amelynek során az exportfejle...
2017-05-04 16:05:12
Jól van a vese- és tüdőátültetésen átesett beteg
... Jenő szerint annak van igazán nagy jelentősége, hogy a hazai tüdőtranszplantációs program eljutott idáig; már nem csak egyszerű esetek jönnek szóba, a jövőben akár gyermeken is végrehajthatnak szervátültetést, és akár retranszplantációra (amikor ugyanaz a beteg másodszor kap tüdőt) is sor kerülhet.
Az elmúlt két hétben három tüdőtranszplantációt végeztek Magyarországon, a leg...
2016-09-13 13:22:48
Orosz vadászgép - Szakértő: Törökország akár le is zárhatja a Boszporuszt
... arra, hogy Oroszország addig nem tudott keményen fellépni, amíg tízezer számra turistáskodtak Törökországban állampolgárai. Most, hogy ez már nincs így, akár komolyabb akciót is végrehajthatnak.
Póti László nem állította, hogy Moszkva készül ilyesmire, de azt mondta, hogy elképzelhetőnek tartja.
Oroszország és Törökország kapcsolata azután romlott meg, hogy a török légi...
2015-12-08 09:11:09
Terrorakcióra készülő feltételezett dzsihadistákat fogtak el Madridban
... régóta éltek a fővárosban. A hatóságok figyelték őket, telefonbeszélgetések és internetes üzenetváltások utaltak arra, hogy terrorakciót készítenek elő, amelyet bármelyik pillanatban végrehajthatnak. A hatóságok nem közölték, hogy pontosan milyen merényletre készültek.
Jorge Fernández Díaz belügyminiszter a Cadena Ser rádió reggeli műsorában hangsúlyozta: a rendőrök az esetek...
2015-11-03 12:02:19
A férjét önvédelemből megölő nő kivégzése ellen tiltakoznak aktivisták Kínában
... középfokú bíróság halálra ítélte, fellebbezését a szecsuani felsőfokú bíróság elutasította, a legfelsőbb bíróság pedig januárban rendelkezett kivégzéséről, amelyet a következő hetekben végrehajthatnak.
Az ítélethirdetés után számos szervezet tiltakozott, így a petíciót kezdeményező, a halálbüntetés eltörléséért harcoló intézet igazgatója, Teng Piao is. A South China Morning P...
2013-01-31 10:41:18
Vencsouban kezdi a pénzügyi reformokat Kína
... fokozott hitelnyújtását szorgalmazzák. A magáncégeknek ezentúl jogukban áll vállalati kötvényeket kibocsátani, valamint forrásokat gyűjteni, s közvetlen offshore beruházásokat is végrehajthatnak.
A bejelentést örömmel, várakozással és némi megkönnyebbüléssel fogadták Vencsouban. A kelet-kínai város 400 ezer magántulajdonban lévő cégével az ország egyik fontos vállalkozói bázi...
2012-03-30 10:21:52
Amerikai adósságplafon - a Pentagon vezetője óvott a védelmi kiadások jelentős és automatikus csökkentésétől
... aki aggodalmát fejezte ki, hogy az adósságplafon emeléséről kötött kompromisszum értelmében a Pentagon esetében 2012 és 2021 között egy akár 600 milliárd dolláros megszorítást is végrehajthatnak.
A kérdésre, hogy lemondana-e egy ilyen mértékű megszorítás esetén, Panetta, aki korábban a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója volt, kijelentette: "nem azért jöttem át ebbe...
2011-08-05 00:21:43
1 2 
Címkék: Egyesült Államok, Orbán Viktor, Európai Parlament, Egyesült Államokban, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Póti László, Jorge Fernández Díaz, Cadena Ser, Teng Piao, South China Morning, Központi Hírszerző Ügynökség, kormány lehetővé, harmadik oltás, szövetségi halálbüntetést, amerikai szövetségi, kereskedőház nyereséget, magyar kis-, férjét önvédelemből, pénzügyi reformokat, védelmi kiadások, gyerek szent, alkotmánybíróság szerepét, uniós külügyi, alkotmánybíróság négy, fellebbviteli bíróság, halálos ítéletek, négy elítéltre, halálos ítéletet, halálos injekcióval, bevétel magyar, exportsikerekben benne, jövőben akár, beteg másodszor, török légi, hatóságok figyelték, szecsuani felsőfokú, legfelsőbb bíróság, következő hetekben, ítélethirdetés után, petíciót kezdeményező, halálbüntetés eltörléséért, magáncégeknek ezentúl, bejelentést örömmel, kelet-kínai város, ország egyik, adósságplafon emeléséről, ilyen mértékű, magántulajdonban, alkotmánybíróság, vállalkozásokhoz, exportsikerekben, végrehajthatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.