Belépés
Csodákra képes a bodzatea, amennyiben helyesen készítjük el!
... részre kell osztani. Minden étkezés után egy adagot igyunk meg.
Vigyázat!

A nyers levelek és a nyers gyümölcsök mérgező glikozoidokat tartalmaznak. Ki kell kérni az orvos vél...
2018-11-19 20:53:09
Esett a szlovén logisztikai cégek részvényárfolyama Magyarország kivonulása miatt a Koper-Divaca vasútvonal épí
... miniszter ugyanakkor többször is azt hangoztatta, hogy Szlovénia egyedül is képes megépíteni a második vágányt. A szlovén rádiónak adott interjújában azt mondta: "Orbán úr elmondta a véleményét, csak annyit tennék hozzá a témához, hogy olyan feltételek mellett, amilyeneket Magyarország szabott, Orbán úr a saját országába nem engedne be külföldi befektetőket".
Budapest korább...
2018-11-19 15:38:58
Brexit - Uniós miniszterek: nem nyithatók újra a tárgyalások a brit kiválási megállapodás tervezetéről
... érdeke, a legfőbb vitás kérdésnek számító ír-északír határellenőrzés ügyére nem létezik jobb megoldás.
Emellett hozzátette, a brit kormányfőt elismerés illeti, amiért feladta korábbi véleményét, és immár úgy látja, hogy bármilyen egyezség jobb a megállapodás nélküli Brexitnél.
Hasonló véleményének adott hangot többek között még Didier Reynders belga és Stef Blok holland ...
2018-11-19 11:38:36
Donald Trump a Szaúd-Arábiával fenntartandó stratégiai viszony mellett érvelt
... is: ügyvédjei írásban válaszoltak a Mueller-bizottság kérdéseire és hamarosan továbbítják is a bizottságnak.
A Fox riportere, Chris Wallace faggatódzására Donald Trump kifejtette véleményét Jim Acosta CNN-tudósító Fehér Ház-i belépőjének megvonásáról, majd bírói úton elrendelt visszaadásáról is. Elmondta, hogy Acosta "hihetetlenül durván" viselkedik a Fehér Ház szóvivőjével,...
2018-11-18 20:54:54
Nyitrai: vakok és gyengénlátók számára akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció
... hanem a gyermeket nevelő családok támogatása. Kiszámítható és hosszú távú családpolitikai kell - hangsúlyozta Nyitrai Zsolt.
Mint elmondta, a konzultáció során kikérik az emberek véleményét - a többi között - a főállású anyaságról, az otthonápolásról, a fiatalok életkezdési támogatásáról, valamint arról: támogatják-e azt, hogy a családokkal kapcsolatos legfontosabb szabályok ...
2018-11-18 13:15:57
Szép írások
... vagy nincs."
(Ingmar Bergman)

"Némelyik ember akárhány iskolát jár is, akárhány könyvet olvas is, az értelme homályos. Tud szavakat, könyvcímeket, dátumokat, de ha a véleményét kérdezzük, elámulunk az ostobaságán. Másik ember, ha analfabéta is, világos értelmű, jó érzésű. Áldás azoknak, akik vele, mellette élnek."
(Gárdonyi Géza)

...
2018-11-08 19:18:51
Gerillaszobrot kapott az állam iránti megbízhatóságot törvénybe foglaló izraeli kulturális miniszter
... hogy a jövőben ne képviselhesse nyilvános fórumokon a legfőbb ügyészséget, mert szerinte közhivatalnokhoz méltatlanul viselkedett. Saked a Hadasot tévének adott interjújában fejtette ki véleményét, mely szerint Zilber "átlépett minden határon", és jobban szolgálja céljait, ha a politikai életben folytatja munkálkodását.
Mandelblitt ugyan elvileg az igazságügyi miniszter alá ...
2018-11-08 12:21:41
Károly herceg: "királyként már nem szólok bele mindenbe"
... kísérletet saját kormánya politikai döntéseinek befolyásolására.
Károlyról ugyanakkor köztudott, hogy az elmúlt évtizedekben nem tett lakatot a szájára, ha nem tetszett neki valami, és véleményét rendszeres magánlevelekben is kifejtette például Tony Blair volt munkáspárti miniszterelnöknek és minisztereinek.
Komoly feltűnést keltett az is, amikor II. Erzsébet királynő 20...
2018-11-08 09:31:12
Amerikai választások - Donald Trump a republikánusok szenátusban elért győzelmeit hangsúlyozza és kétpárti együ
... félidős választások "történelmi kihívást " jelentettek - szögezte le.

A választás eredményeire kitérve Donald Trump megismételte a reggeli Twitter-bejegyzésében megfogalmazott véleményét: azok a republikánusok vesztettek, akik nem fogadták el az általa fémjelzett politikát. Megjegyezte: a szavazók "egyértelműen megfeddték" azokat a demokrata szenátorokat, akik Brett Ka...
2018-11-07 19:35:50
MSZP: az Elios-ügy megmutatta, hogy vannak érinthetetlen emberek
... történő csatlakozásáról szóló kezdeményezést. Azt...
2018-11-07 13:01:44
1 2 3 .................629 630 .........944 945 ........1258 1259 1260 
Címkék: Donald Trump, Didier Reynders, Stef Blok, Chris Wallace, Acosta CNN-tudósító Fehér Ház-i, Fehér Ház, Nyitrai Zsolt, Ingmar Bergman, Gárdonyi Géza, Tony Blair, Brett Ka, szlovén logisztikai, brit kiválási, nemzeti konzultáció, állam iránti, republikánusok szenátusban, adagot igyunk, nyers levelek, nyers gyümölcsök, második vágányt, szlovén rádiónak, saját országába, legfőbb vitás, brit kormányfőt, megállapodás nélküli, gyermeket nevelő, konzultáció során, emberek véleményét, többi között, főállású anyaságról, fiatalok életkezdési, családokkal kapcsolatos, értelme homályos, véleményét kérdezzük, legfőbb ügyészséget, politikai életben, igazságügyi miniszter, elmúlt évtizedekben, választás eredményeire, republikánusok vesztettek, általa fémjelzett, demokrata szenátorokat, közhivatalnokhoz, megbízhatóságot, magánlevelekben, családpolitikai, otthonápolásról, befolyásolására, határellenőrzés, csatlakozásáról, visszaadásáról, republikánusok, minisztereinek, gerillaszobrot, megfogalmazott, kezdeményezést,
© 2013 TVN.HU Kft.