Belépés
Esett a szlovén logisztikai cégek részvényárfolyama Magyarország kivonulása miatt a Koper-Divaca vasútvonal épí
...
Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Magyar Állandó Értekezleten (Máért) beszélt erről. Hozzátette: "a magyar kormány a tengerhez kijutás ügyében Kopert "zárójelbe teszi" és Triesztben keres kikötőszerzési és -beruházási tárgyalásokat".
Ljubljanában vegyes érzésekkel fogadták a hírt, amelyről a szlovén sajtó az MTI-ből szerzett tudomást.
Miro Cerar volt kormányfő,...
2018-11-19 15:38:58
Brexit - Uniós miniszterek: nem nyithatók újra a tárgyalások a brit kiválási megállapodás tervezetéről
...
"A mostaninál nem lehet jobb egyezséget kötni" - szögezte le Michael Roth német Európa-ügyi államminiszter a huszonhetek képviselőinek Brexit-ügyi egyeztetése előtt.
Az ugyancsak a belga fővárosban tartózkodó Peter Altmaier német gazdasági miniszter szintén elvetette a tárgyalások újranyitásának lehetőségét.
Ales Chmelar EU-ügyekért felelős cseh államtitkár ennél en...
2018-11-19 11:38:36
Donald Trump a Szaúd-Arábiával fenntartandó stratégiai viszony mellett érvelt
...
Az elnök azt hangoztatta, nem tudja, hogy vajon Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg hazudott-e saját érintettségéről Dzsamál Hasogdzsi szaúdi újságíró isztambuli meggyilkolásának ügyében. Trump hangsúlyozta, hogy ha ez így is van, e ténnyel ő hajlandó lenne együtt élni.

"Nem tudom, ki tudja ezt valójában? De azt mondhatom, hogy sokan azt állítják, nem volt ról...
2018-11-18 20:54:54
Nyitrai: vakok és gyengénlátók számára akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció
... 600 ezer ember él valamilyen fogyatékossággal, és a kormány szövetségesként, partnerként tekint rájuk.
Nyitrai Zsolt elmondta, a nemzeti konzultáció során visszaérkező állampolgári vélemények kijelölhetik majd a jövőben a családtámogatási intézkedések alapjait és irányait.
A kormány 2010 óta számos döntés hozott a családok védelme és megerősítése érdekében. A 2019-es köl...
2018-11-18 13:15:57
Szép írások
..."Kíváncsi vagyok, létezhet-e hűség másként, mint magától értetődően. A hűség soha nem kényszer vagy elhatározás kérdése. Hűséget soha nem lehet ígérni. Vagy van, vagy nincs."
(Ingmar Bergman)

"Némelyik ember akárhány iskolát jár is, akárhány könyvet olvas is, az értelme homályos. Tud szavakat, könyvcímeket, dátumokat, de ha a véleményét kérdezzük, elámulunk az ostob...
2018-11-08 19:18:51
Gerillaszobrot kapott az állam iránti megbízhatóságot törvénybe foglaló izraeli kulturális miniszter
...
Az Izraelben rendszeresen botrányt okozó, szabadszájú miniszter asszonyt fehér ruhában, egy hatalmas tükörrel szemben, egy kordonnal körülvéve helyezte el az izraeli nemzeti színház, a Habima előtti téren Itáj Zalait, aki két évvel ezelőtt Benjámin Netanjahu miniszterelnök piedesztálra állított, aranyborítású szobrát csempészte be Tel-Aviv egyik főterére.
Itáj Zalait cá...
2018-11-08 12:21:41
Károly herceg: "királyként már nem szólok bele mindenbe"
...
A walesi hercegről, II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp edinburghi herceg elsőszülött fiáról a BBC televízió készített eddig példátlan mélységű portréműsort, abból az alkalomból, hogy a trónörökös jövő szerdán ünnepli 70. születésnapját.
A csütörtök este műsorra tűzött, részleteiben előre ismertetett program készítői egy teljes éven át kísérhették figyelemmel és rögzít...
2018-11-08 09:31:12
Amerikai választások - Londoni elemzők: nem valószínű jelentős gazdaságpolitikai irányváltás
... kereskedelempolitika irányának meghatározója továbbra is a Fehér Ház lesz, és ennek jegyében újabb kereskedelmi intézkedések várhatók Kínával szemben.
A Moody's londoni elemzői is azon a véleményen vannak ugyanakkor, hogy az új törvényhozás 2019-ben jóváhagyja a NAFTA-szerződés utódjaként kidolgozott amerikai-mexikói-kanadai kereskedelmi megállapodást, jóllehet az immár demok...
2018-11-07 20:16:05
Amerikai választások - Donald Trump a republikánusok szenátusban elért győzelmeit hangsúlyozza és kétpárti együ
...
A republikánus párti Trump igyekezett kisebbítenipártja képviselőházi veszteségeit, hangsúlyozva, hogy évtizedek óta a legnehezebb helyzetben volt a Republikánus Párt, hiszen nagyon sokan most vonultak vissza a politikától. Utalt arra is, hogy az ellenzéki demokraták győzelmét segítették a nagy adományozók és - ahogyan fogalmazott - egyes "különleges érdekcsoportok".
...
2018-11-07 19:35:50
Hit
Véleményem szerint a valódi hit legjobban egy szerelmespárral szemléltethető. Egy fiatal ember és egy leány találkozik, szerelmes lesz és összeházasodik. Az udvarlás első szakasza a hit első elemének felel meg, tehát az ismeretnek. Ebben a fázisban megpróbálják megismerni egymást, és eldönteni, hogy vajon a másik tulajdonságai hozzájárulnak-e egy jó házassághoz. Ha elég bölcsek, me...
2018-11-07 17:23:40
1 2 3 ...........2313 2314 ......3470 3471 ......4626 4627 4628 
Címkék: Donald Trump, Orbán Viktor, Magyar Állandó Értekezleten, Miro Cerar, Michael Roth, Peter Altmaier, Ales Chmelar EU-ügyekért, Dzsamál Hasogdzsi, Nyitrai Zsolt, Ingmar Bergman, Itáj Zalait, Benjámin Netanjahu, Fehér Ház, Republikánus Párt, szlovén logisztikai, brit kiválási, nemzeti konzultáció, állam iránti, republikánusok szenátusban, magyar kormány, tengerhez kijutás, szlovén sajtó, huszonhetek képviselőinek, belga fővárosban, tárgyalások újranyitásának, kormány szövetségesként, családtámogatási intézkedések, kormány 2010, családok védelme, hűség soha, értelme homályos, véleményét kérdezzük, hatalmas tükörrel, kordonnal körülvéve, izraeli nemzeti, walesi hercegről, trónörökös jövő, csütörtök este, teljes éven, véleményen vannak, immár demok, republikánus párti, legnehezebb helyzetben, ellenzéki demokraták, nagy adományozók, szerelmespárral szemléltethető, fiatal ember, leány találkozik, udvarlás első, fázisban megpróbálják, másik tulajdonságai, meggyilkolásának, fogyatékossággal, családtámogatási,
© 2013 TVN.HU Kft.