Belépés
Ne ítéld el az atyádfiát
Ne ítéld el az atyádfiát


Ne nézd, hogy testvéred
mikor, s miképpen vétkezett,
ne kérdezd, ne tudd,
ne tégy eléje mérleget.
Szerető szívvel Te indulj felé,
vezesd el ismét Jézus elé!

Sátán tőre mindig nyitva áll;
ma én, holnap te leszel foglya tán'?
S ha nem volna égi kegyelem,
tudom, te is elvesznél énvelem.
N...
2019-05-16 16:37:54
Ászja Bibi Kanadába érkezett
... volt férje, Asik Mászih is. A tavaly októberi tárgyaláson a legfelsőbb bíróság többek között Shakespeare Lear királyát idézte; szerintük többet vétkeztek Bibi ellen, mint amennyit ő maga vétkezett (,,more sinned against than sinning"), valamint rámutattak, hogy a tanúk vallomásai ellentmondanak egymásnak.
Januári hírek szerint a család egy kanadai kisvárosban telep...
2019-05-09 17:00:40
Evangélium
...,,Tartsák akárminek: badarságnak, bolondságnak vagy botránynak, ez a mi bölcsességünk és vigaszunk. Nem számít, ha semmi mást nem tudunk ezen a világon, csak ezt az egyet: hogy az ember vétkezett, és Isten szenvedett; hogy Isten az ember bűnévé tette önmagát, és az embert Isten igazságává teszi."

-Richard Hooker-...
2019-05-05 19:26:01
A gonoszság rabja
... elé.

Szegény fiú. Most érzi, hogy szívében
a pokol emésztő tüzét hordja,
mit önmaga szított gyötrelmes lánggá
S most ég, mar... Oh lesz-e, ki eloltja?
Érzi, hogy vétkezett. S van ennél fájóbb?
Érzi, a bűn férge lelkét rágja,
érzi, már hullani kezd sátáni kéztől
mocsokba, szennybe élete virágja.

,,Oh én nyomorult! Mit cs...
2019-04-24 23:12:04
Világ
...,,Amikor lelki nézőpontbók tekintesz a világra, csak egyet lehet elismerni: mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsőségének; az egész világ bűnben van. Akkor csak Isten szentségének és az ember bűnösségének van jelentősége."

-Martyn Lloyd-Jones-...
2019-04-16 14:27:04
4. nagyböjti hét csütörtök 04.04
... Mózes közbenjáró imájára.
Amíg Mózes fent volt a Sínai-hegyen az Úrnál, a nép a völgyben bálványimádásra tért. Mózesnek akkor ezt parancsolta az Úr: ,,Indulj a völgybe, néped vétkezett, a nép, amelyet kihoztál Egyiptom földjéről.
Hamar letért az útról, melyet mutattál neki: aranyborjút csinált magának, ezt imádja, sőt áldozatot is mutat be neki.
Azt mondogatja...
2019-04-04 16:09:23
Megtérők imája - Jézus élete c. filmből
Mert nincs különbség: mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsőségének. Ezért Isten ingyen igazítja meg őket kegyelméből, miután megváltotta őket a Krisztus Jézus által." (Róma 3:23)
Narrátor: Sinkovits Imre és Szakácsi Sándor hangja..
Videó ...
2019-03-26 16:34:23
Megtérés
... fogja neki mondani, hogy miután olyan hosszú ideig megvetette Isten kegyelmét és a Szent Lélek figyelmeztetéseit, képtelen a megtérésre. A Sátán arra fogja emlékeztetni őt, hogy hányszor vétkezett, és milyen rettenetesek a bűnei. ,,Most már lehetetlen megtérned" - szajkózza az ördög.
Ennek ellenére a hívőknek bölcseknek kell lenniük. Nekik időben kell bűnbánatot ta...
2019-03-08 18:28:42
Kezek vallomása
... kezeimet
Pilátusként mostam...

- Mielőtt porbahull
két r...
2019-02-27 07:41:53
Ha Krisztus nem jött volna el
... papoknak kellett az emberek kéréseit Isten elé vinni. Nekünk pedig Jézus a főpapunk, aki megérti gyengeségeinket, mert ,,hozzánk hasonlóan kísértést szenvedett mindenben, de nem vétkezett. Járuljunk tehát bizalommal a kegyelem trónusához, hogy irgalmat nyerjünk, és kegyelmet találjunk, amikor segítségre van szükségünk." (Zsidók 4:15-16).

4) Ha Krisztus ...
2018-12-25 17:45:27
1 2 3 ................54 55 ........81 82 ........107 108 109 
Címkék: Ászja Bibi Kanadába, Asik Mászih, Shakespeare Lear, Amíg Mózes, Ezért Isten, Krisztus Jézus, Sinkovits Imre, Szakácsi Sándor, Szent Lélek, gonoszság rabja, tavaly októberi, legfelsőbb bíróság, tanúk vallomásai, kanadai kisvárosban, ember vétkezett, ember bűnévé, embert Isten, pokol emésztő, egész világ, ember bűnösségének, völgyben bálványimádásra, hívőknek bölcseknek, emberek kéréseit, kegyelem trónusához, bálványimádásra, gyengeségeinket, ellentmondanak, bölcsességünk, bűnösségének, dicsőségének, emlékeztetni, rettenetesek, szentségének, bolondságnak, megváltotta, shakespeare, tárgyaláson, kegyelméből, parancsolta, nézőpontbók, jelentősége, badarságnak, kisvárosban, aranyborjút, pilátusként, szenvedett, botránynak, igazságává, gyötrelmes, lehetetlen, bizalommal, trónusához, legfelsőbb, szükségünk, segítségre, rámutattak, evangélium, vallomásai, közbenjáró, bölcseknek, mondogatja, megtérésre, megvetette, bűnbánatot, kegyelmét, vigaszunk, járuljunk, sinkovits, akárminek, kegyelmet, találjunk,
© 2013 TVN.HU Kft.