Belépés
Alkothatunk új szavakat?
...aromavíz- vízismeret (biztos, hogy nem erre gondoltál, de nem ugrik be, mint az általam körülírt templomalapzatról a templomhajó. Van ilyen)

cigitoll...
2018-08-10 19:30:06
Ma van a víz világnapja
... energiaigénye a jelenlegi 50 százalékával, táplálékszükséglete pedig egyharmadával növekszik majd az előrejelzések szerint.
Magyarországon a világnap alkalmából a Szegedi Vadasparkban vízismereti játékokat és előadásokat, a gyógyfürdőkben komoly és könnyűzenei koncerteket rendeznek, a Duna fővárosi szakaszán pedig nyomozós közösségi játékkal várják a közönséget.

A ...
2014-03-22 07:05:45
1 
Címkék: Szegedi Vadasparkban, általam körülírt, előrejelzések szerint, világnap alkalmából, gyógyfürdőkben komoly, gyógyfürdőkben, magyarországon, energiaigénye, egyharmadával, előrejelzések, vadasparkban, százalékával, vízismereti, alkothatunk, templomhajó, koncerteket, előadásokat, könnyűzenei, világnapja, vízismeret, közönséget, alkalmából, közösségi, szakaszán, rendeznek, növekszik, játékokat, jelenlegi, gondoltál, nyomozós, világnap, szavakat, aromavíz, fővárosi, játékkal, körülírt, cigitoll, szegedi, szerint, általam, biztos, komoly, várják, pedig, ugrik, ilyen,
© 2013 TVN.HU Kft.