Belépés
Sánchez: Spanyolország a választások "megismétlésére van ítélve" november 10-én
... szocialista pártnak, mivel nagyobb fölénnyel győzne, mint áprilisban, tizennéggyel növeln...
2019-09-17 22:42:31
Merkel: a német kormány nem ért egyet a Jordán völgye bekebelezésével
... lévő üzleteket nem állították le, de Szaúd-Arábiával kapcsolatban Dzsamál Hasogdzsi ellenzéki újságíró meggyilkolása miatt tavaly novemberben tovább szigorították a szabályt, teljes körű, vagyis a már kiadott exportengedélyekre is vonatkozó kiviteli tilalmat rendeltek el.
A szombati légitámadások két olajterminált rongáltak meg Szaúd-Arábiában, ami miatt kevesebb, mint felére...
2019-09-17 15:41:49
Önkormányzat 2019 - Fidesz: Karácsony Gergely több mint három hónapja szaboltálja a zuglóiak ingyenes parkolásá
... közölte: amennyiben a zuglóiak bizalmából megválasztják polgármesternek, akkor június 13-tól visszamenőlegesen ingyenessé teszi a parkolást a zuglóiak számára a kerület egész területén, vagyis az azóta befizetett parkolási díjakat és a bírságokat visszafizetik a zuglóiaknak.
"Nemcsak a parkolásban, hanem a költségvetésben és a közterületeken is rendet teszünk Zuglóban" - hang...
2019-09-17 15:22:07
A kevés húst tartalmazó étrend karbonlábnyoma kisebb, mint a hagyományos vegetáriánusé
...
Az elegendő és egészséges élelem megtermelése a legtöbb alacsony és közepes bevételű országban ugyanakkor az üvegházhatású gázok kibocsátása, vagyis a karbonlábnyom jelentős növelésével járna a Johns Hopkins Közegészségügyi Egyetem élhető jövőt kutató központjának tanulmánya alapján, amely a Global Environmental Change című szaklap legújabb számában jelent meg.
A Johns H...
2019-09-17 15:21:43
CÖF-CÖKA: álcivil szervezetek támadják a szuverenista kormányokat
... békéjét újra "hamis hittérítők, ármánykodó politikusok és pénzmágnások" akarják megzavarni, akik szuperhatalmi törekvések érdekében támadják a kontinens nemzeteinek szuverenitását.
Vagyis a "klasszikus liberalizmusból eljutottunk a liberálfasizmusig". Ugyanis "politikushiénák" módszeresen küldik Európa kapuihoz az illegális gazdasági migránsokat, felbérlik a pénzért megvehető...
2019-09-17 14:41:53
Brexit - A legfelsőbb bíróság előtt a parlamenti ülésszak lezárásának ügye
... megállapodás nélkül léptesse ki az Egyesült Királyságot az EU-ból október 31-én, és előírja, hogy megállapodás híján Johnsonnak kezdeményeznie kell az EU-nál a kilépés elhalasztását három hónappal, vagyis 2020. január 31-ig, és a halasztást el is kell fogadnia.
Johnson az elmúlt napokban azonban többször is határozottan leszögezte, hogy semmilyen körülmények között nem hajlan...
2019-09-17 13:51:21
Brexit - Elemző: nem közelednek a brit és az EU-s álláspontok
... konzervatív képviselőknek kellene biztosítaniuk.
Gálik Zoltán rámutatott: a megállapodás esetleg még azzal egészülne ki, hogy a Brexit úgynevezett átmeneti megoldással valósuljon meg, vagyis hogy 2022 végéig Nagy-Britannia piaci szabályozás tekintetében az Európai Unió része maradna.
Ami biztos, hogy a brit parlamentben jelenleg többséget szereztek azok a kilépéspártiak,...
2019-09-17 12:32:00
Könyvet jelentetett meg az OBH I. Mátyás és az igazságszolgáltatás címmel
... állt össze a kötet, amelyből kibontakozik, mit jelentett Mátyás király idejében a joguralom.
Az OBH elnöke kiemelte: Mátyás király kiemelkedő tette volt, hogy a Decretum Maiusban, vagyis egy írott kötetben összefoglalta hatályos törvényeket, amely később elvezetett a Werbőczy-féle Tripartitumig, majd a Corpus Juris Hungarici-ig (a nem hivatalos törvénytárig), amelynek utolsó...
2019-09-17 11:52:13
A stressz, a düh, a gyűlölet savas pH-t hoz lére a test...
... akarnak, hogy tudj!
Dr. Dulcan elmélete

A kissé különc orvosprofesszor elképesztő elmélettel állt elő, amit azóta úgy tűnik, kezd igazolni a modern tudomány is.

Vagyis igaza lehetett abban, amit állított.
Hirdetés

Mégpedig azzal kapcsolatban, hogy az életünkre óriási hatással vagyunk mi magunk, akárcsak testi és lelki egészségünkre.
...
2019-09-17 09:59:21
Earthship ökoházak
... alapanyagokat használtak fel, a lehető legkisebbre csökkentve ezzel a környezeti terhelést.

Az off-the-grid kifejezés azt jelenti, hogy egy ház működése 100 százalékban önfenntartó, vagyis elektromos, gáz-, víz- és csatornahálózatoktól független.
Earthsip házak, belső keringtetés, napenergia és ivóvíz termelés

Lássuk a részleteket! A ház a saját működésé...
2019-09-17 08:55:38
1 2 3 ............3663 3664 ......5495 5496 ......7326 7327 7328 
Címkék: Karácsony Gergely, Dzsamál Hasogdzsi, Johns Hopkins Közegészségügyi Egyetem, Global Environmental Change, Johns, Egyesült Királyságot, Gálik Zoltán, Európai Unió, Decretum Maiusban, Werbőczy-féle Tripartitumig, Corpus Juris Hungarici-ig, német kormány, zuglóiak ingyenes, kevés húst, hagyományos vegetáriánusé, szuverenista kormányokat, legfelsőbb bíróság, parlamenti ülésszak, gyűlölet savas, szombati légitámadások, zuglóiak bizalmából, zuglóiak számára, kerület egész, azóta befizetett, bírságokat visszafizetik, legtöbb alacsony, üvegházhatású gázok, karbonlábnyom jelentős, kontinens nemzeteinek, illegális gazdasági, pénzért megvehető, kilépés elhalasztását, elmúlt napokban, megállapodás esetleg, brit parlamentben, írott kötetben, kissé különc, modern tudomány, életünkre óriási, lehető legkisebbre, környezeti terhelést, off-the-grid kifejezés, saját működésé, bekebelezésével, politikushiénák, közegészségügyi, költségvetésben, orvosprofesszor, liberalizmusból, polgármesternek, szuverenitását,
© 2013 TVN.HU Kft.