Belépés
Húsz év fegyházat kapott az a nő, aki kalapáccsal gyilkolt Érden
... kegyetlenséggel, több emberen, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt húsz év fegyházra, tízezer forint vagyonelkobzásra ítélte és 52 millió forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte.
A vádlott legkorábban a büntetése kétharmadának letöltése után bocsátható feltételesen szabadlábra.
...
2019-01-11 16:42:12
Soltész: Krakkóban esküt tett az Esterházy János boldoggá avatását előkészítő történész bizottság
... évre ítélték. Egy szibériai lágerbe vitték, ahol súlyos tüdőbajt kapott.
Távollétében, 1947 szeptemberében a csehszlovák népbíróság hamis vádak alapján halálra és teljes vagyonelkobzásra ítélte. 1949-ben a szovjet hatóságok az ítélet végrehajtására átadták a csehszlovák szerveknek, amelyek a halálos ítéletet életfogytiglanra, később 25 éves börtönbüntetésre módosították. A m...
2019-01-07 19:32:51
Tiltott szerekkel kereskedő férfi ellen emeltek vádat
... indítványozta, hogy a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat a bíróság börtönbüntetésre, a közügyektől eltiltásra, valamint a drogügyleteiből származó jövedelmével egyenértékű vagyonelkobzásra ítélje.
A vádlottat közel 100 gramm katinon tartamú - pszichoaktív hatású - kristállyal az autójában fogták el Bajót és Lábatlan között március 24-én - írták.
A vádirat szeri...
2018-10-25 08:51:04
Börtön- és pénzbüntetésre ítélték egy kétmilliárd forintos csalás vádlottjait Szekszárdon
...
A tényállás szerint az első rendű vádlott, egy 51 éves pécsi ügyvéd 2006 és 2010 között havi 5-7 százalékos kamat ígéretéve vett át pénzt több mint 200 magánszemélytől és gazdasági társaságtól.
Az összegek utáni kamatot csak részben fizette meg, így kétmilliárd forint kárt okozott a sértetteknek, amelyből 871 millió forint térült meg. A másod- és harmadrendű vádlott has...
2018-10-02 15:44:06
Gulyás Gergely: Sztálini alapokon áll a román igazságszolg.
... használt fel. A bukaresti törvényszék 1952. december 3-án hozott büntetőjogi ítélete szerint Bánffy Dánielt 8 év kényszermunkára és 10 év polgári jogvesztésre, valamint teljes vagyonelkobzásra ítélték 1940 és 1944 között emberiesség ellen elkövetett bűncselekmények miatt.

Gulyás Gergely a Mandinernek azt mondta, nagyon szomorú folyamatként lehet tekinteni arra, ami a ro...
2018-07-12 21:53:53
A szakértői vélemény újabb kiegészítését rendelte el a bíróság a Szeviép-ügyben
... Kontroll Kft. ügyvezetője a bírósági tárgyalás előtt tartott sajtótájékoztatóján arra szólította föl a bíróságot, hogy a vádlottakat ítélje letöltendő börtönbüntetésre és "teljes vagyonelkobzásra".
A jogász úgy fogalmazott, a ki nem fizetett alvállalkozók nyolc évvel az eset után joggal várják el, hogy azok, akik "szétlopták a szegedi nagyberuházásokat", elnyerjék méltó bünte...
2018-05-02 11:44:12
Választás 2018 - Karácsony Gergely szakértőkkel tárgyalt egy antikorrupciós ügyészség létrehozásáról
... kérdésekre válaszolva elmondta, Romániában az antikorrupciós ügyészség ezer olyan jogerős ítéletet hozott, amelyben politikusokat köteleztek összesen 300 milliárd forint értékű vagyonelkobzásra.
Újabb kérdésekre reagálva hangsúlyozta, a választók azt várják el az ellenzéki pártoktól, hogy minél több körzetben legyen világos, ki az esélyes jelölt. "Nem rajtunk múlik a megállap...
2018-03-18 13:31:32
Tizennyolc év fegyházat kapott egy idős csemői férfi gyilkosa
... elkövetett lopás miatt halmazati büntetésül mint különös visszaesőt 12 év fegyházbüntetéssel sújtották. A harmadrendű vádlottat, az áldozat unokáját lopás miatt 350 ezer forint vagyonelkobzásra ítélték, míg a negyedrendű bűnsegédként elkövetett lopásért 3 hónap - 1 évre felfüggesztett - fogházbüntetést kapott.
A 89 éves férfi egyedül élt csemői házában, idős kora ellenére ell...
2017-11-02 13:22:22
Tizenhét év fegyházra ítélték a dunaföldvári vállalkozó gyilkosát
... azzal nem volt tisztában, hogy Gál Antal meg fogja ölni a vállalkozót" - mondta a bíró.
A törvényszék Szabó Józsefet a szabadságvesztés kiszabása mellett 1,3 millió forint vagyonelkobzásra ítélte, valamint a több mint hatmillió forint bűnügyi költség viselésére is kötelezte a vádlottakat.
Az ítélet tudomásul vételéhez az ügyész, az első- és a másodrendű vádlott három na...
2017-10-27 17:13:22
Magyar Idők - Öt év börtönre ítélték Galambos Lajos korábbi titkosszolgálati vezetőt
... folytatólagosan elkövetett vesztegetés és államtitoksértés miatt marasztalták el. A börtönbüntetés mellett nyolc évre eltiltották a közügyek gyakorlásától, valamint százötven millió forint vagyonelkobzásra is ítélték.
Az elsőrendű vádlott, Jakubinyi Róbert kétrendbeli folytatólagos vesztegetés miatt négy év börtönt kapott, őt öt évre tiltották el a közügyektől.
A harmadr...
2017-10-19 21:44:30
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Esterházy János, Gulyás Gergely, Karácsony Gergely, Magyar Idők, Galambos Lajos, Bánffy Dánielt, Kontroll Kft, Szabó Józsefet, Jakubinyi Róbert, kétmilliárd forintos, román igazságszolg, szakértői vélemény, antikorrupciós ügyészség, idős csemői, dunaföldvári vállalkozó, bűncselekmény elhárítására, vádlott legkorábban, büntetése kétharmadának, szibériai lágerbe, csehszlovák népbíróság, szovjet hatóságok, ítélet végrehajtására, csehszlovák szerveknek, halálos ítéletet, bűncselekmény elkövetését, bíróság börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, drogügyleteiből származó, vádlottat közel, autójában fogták, vádirat szeri, tényállás szerint, első rendű, összegek utáni, bukaresti törvényszék, bírósági tárgyalás, vádlottakat ítélje, eset után, szegedi nagyberuházásokat, ellenzéki pártoktól, esélyes jelölt, harmadrendű vádlottat, áldozat unokáját, negyedrendű bűnsegédként, törvényszék Szabó, szabadságvesztés kiszabása, több mint, ítélet tudomásul, másodrendű vádlott, börtönbüntetés mellett,
© 2013 TVN.HU Kft.