Belépés
Késlelteti az öregedést-acai bogyó
... és fiatalossá varázsolja a bőrt.

A gyümölcs másik előnyös tulajdonsága az, hogy az emésztést is javítani tudja, illetve növeli az energiaszintet. Ha a munkahelyünkön fáradtak vagyunk, akkor csak annyi a dolgunk, hogy elfogyasztunk pár szem acai bogyót.

A férfiakra is jó hatással van ez a gyümölcs, mivel kutatások is igazolják, hogy fokozza a szexuális teljesí...
2022-08-11 22:54:30
Lackfi János versei
... feleségemmel és öt gyermekemmel.
/ Lackfi János /

Válogatott versek (1990-2010)
Egy-házban vagyunk - Lackfi család...
2022-08-11 18:31:02
Bolyongunk a világban.......
...,,Bolyongunk a világban, múló emlékek vagyunk. Megyünk, általunk fontosnak hitt dolgok után. Megszületünk, tipegő lábacskákkal elindulunk, és végül reszkető térdekkel elmegyünk. Utazásunk a fényben tévelygés csupán. Sodródunk a világban, mint ablakon beszűrődő nyári napsugarakban a milliónyi porszem. Ideje emlékezni. Emlékezni, még egyszer végigsimogatni életünk naptárlapjait,...
2022-08-11 14:36:19
Az orrvérzés kezelése egyszerűen és gyorsan
... legtöbb orrvérzés egyáltalán nem komoly és gyorsan, otthoni módszerek alkalmazásával is sikeresen állíthatjuk el. Először is maradjunk nyugodtak és semmiképpen se pánikoljunk. Ha idegesek vagyunk, még erőteljesebben vérezhet az orrunk.

Üljünk egyenesen. Ha a fejünk a szívünk vonalában áll, sokkal hamarabb elállhat a vérzés is. Ne hátra, hanem előre dőljünk, így megakadá...
2022-08-10 23:06:40
Spurgeon - Augusztus 10
... félnek a harc tüzében; megállják a helyüket veszélyben és csatában is. De a harc végeztével elbátortalanodnak, és ekkor szükségük van az Úrnak erre a "Ne félj" üzenetére. Gyakran nyugodtak vagyunk a viharban, és izgatottság vesz erőt rajtunk a csend idején. Ez olykor magunknak is rejtély, de áldott legyen az Úr neve, aki megért minket és megfelelő pillanatban megvigasztal.
...
2022-08-10 20:57:21
A napfény egészséget biztosít
A napfénynek ezernyi csodás hatása van a szervezetre. Persze csak akkor élvezhetjük ki ezeket az előnyöket, ha betartjuk a szabályokat és nem órákat vagyunk odakint a tűző napon és nem égünk le. Milyen hatásai vannak a napfények? Mutatjuk is a válaszokat.

A napfény jobb alvást biztosít, hiszen segít a cirkadián ritmus beállításában, mégpedig a szerotoninszint és a melato...
2022-08-09 23:32:51
Facebookon kaptam
Szervusz kedves Évi .
Nagyon szépen köszönöm .
Csendes szép estét , és jó éjszakát kívánok sok szeretettel .
Puszillak .

Olyanok vagyunk , mint a kagylók , kívülről szépek , és kemények , de a legtörékenyebb , és legigazabb rész bennünk van elrejtve .

G. Risica
...
2022-08-09 21:24:00
Fohász
... a sorsra jutnak,
Hogy kényére, kedvére a kapzsisága,
Kielégüljön a dölyfös nagyúrnak.
Az erdő irtásnak vessél hát véget,
Mert nem lesz, mi beszívja a mérget!
Mi vagyunk a földnek sebzett tüdeje,
S begyógyulna akkor, ha az ember,
Egy kivágott fa helyet kettőt ültetne.


...
2022-08-09 17:26:12
Imre Flóra: Lassan megöregszik
... könyörtelen elmarad az út.

Ha sötét is, nem félünk a jövőtől.
Nem is sötét, üres. A szerelem
Többé már nem követelőző,
Gyöngéd csupán. Fut velünk a jelen.

Vagyunk, nézünk, de minket nem lát senki.
A szerelem is néz csak, nem remél.
Az úton egyedül kell végigmenni.
Visszahúzódik minden, ami él.

A szerelem komor, kék mél...
2022-08-09 12:02:47
Spurgeon - Augusztus 8
... azok is üdvösséget nyernek, akik már betöltötték hetvenedik életévüket; de ezek már nem sok jót tehetnek hátralévő idejükben. Ötven- vagy hatvanéves korban már majdnem használhatatlanok vagyunk; és ha életünket eddig a Sátánnal töltöttük, mi marad akkor Istennek?

De a fiúkból és lányokból még lehet valami. Ha most átadják életüket Krisztusnak, még tartalmas, hosszú és b...
2022-08-08 20:23:07
1 2 3 .....5805 5806 ...8707 8708 ...11609 11610 11611 
Címkék: Lackfi János, Imre Flóra, öregedést-acai bogyó, orrvérzés kezelése, napfény egészséget, gyümölcs másik, munkahelyünkön fáradtak, szexuális teljesí, fényben tévelygés, milliónyi porszem, szívünk vonalában, harc tüzében, helyüket veszélyben, harc végeztével, csend idején, napfénynek ezernyi, tűző napon, napfény jobb, cirkadián ritmus, sorsra jutnak, dölyfös nagyúrnak, erdő irtásnak, földnek sebzett, úton egyedül, szerelem komor, szerotoninszint, alkalmazásával, legtörékenyebb, végigsimogatni, erőteljesebben, munkahelyünkön, energiaszintet, beállításában, napsugarakban, naptárlapjait, visszahúzódik, elfogyasztunk, megszületünk, feleségemmel, gyermekemmel, lábacskákkal, megvigasztal, tulajdonsága, megöregszik, kielégüljön, begyógyulna, könyörtelen, krisztusnak, betöltötték, szeretettel, szabályokat, semmiképpen, pánikoljunk, állíthatjuk, szervezetre, élvezhetjük, izgatottság, pillanatban, egészséget, veszélyben, késlelteti, facebookon, végeztével, egyáltalán, bolyongunk, válogatott, elindulunk, egyszerűen, napfénynek, üdvösséget,
© 2013 TVN.HU Kft.