Belépés
Magyar orvosi diplomákat adtak át a berlini magyar nagykövetségen
... duplázódhat.
"Annál nagyobb boldogság nincsen, mint ahogy ezek az orvosok maximálisan büszkék arra az országra, arra az egyetemre, ahol ezt a szakmát megkapták, ami nem egy szakma csak, hanem egy valódi hivatás, és ezek az orvosok a legjobb nagyköveteink a világban" - mondta el az SE rektora.
Az egyetem vezetője kiemelte, hogy a német nyelvű szakon végzett orvosok az átl...
2019-07-19 17:31:58
Úzvölgyi katonatemető - Szakértő: egy friss tanulmány a magyar fél igazát támasztja alá
... amelyeknél a szakmai becsület fontosabb, mint a vélt nemzetpolitikai érdekek kiszolgálása.
Hangsúlyozta: jelenleg az úzvölgyi katonatemetővel kapcsolatban a magyar és román fél között nem valódi történelmi vita zajlik, hanem a magyar fél történelmi érvekkel próbál kivédeni egy politikai, etnikai támadást.
A román politika szokása, hogy gondok idején előrángatják "a magy...
2019-07-19 13:31:31
El-selejtező - Megőrizte előnyét és továbbjutott a Fehérvár
...
Az előző idényben bajnoki ezüstérmes és Magyar Kupa-győztes együttes egy hete 5-1-re nyert vendégként, így a csütörtök esti összecsapásnak nem volt valódi tétje.
A Fehérvár FC a következő körben a liechtensteini Vaduz csapatával találkozik, az első mérkőzést egy hét múlva rendezik Felcsúton.
El-selejtező, 1. forduló, visszavágó:Fehérvár FC-Zeta FC (montenegrói) 0-0...
2019-07-18 22:12:51
A PIM-hez került a Nemzeti Tehetséggondozó
... közvetítését szolgáló tevékenységet végzők kinevelését.
"Első körben alanyt és állítmány egyeztetni tudó újságírókra van szükség, illetve olyanokra, akik képesek kissé tágabb horizonton belül valódi újságírást gyakorolni. Terepre kimenni, körülnézni és megírni, amit saját szemükkel látnak" - szögezte le a főigazgató.
Kitért arra, hogy a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit ...
2019-07-18 15:22:19
Itthon nyaralok
... írok. Köteteim alapvetően történelmi-lélektani regények, amelyek elsősorban szülőföldem múltját dolgozzák fel. A cselekmény mindig megtörtént eseményen alapszik; a szereplők, a helyszínek valódiak. Legutóbbi kötetem - A Lajta menti forradalom -, az ötvenhatos mosonmagyaróvári sortűz hatvanadik évfordulójára jelent meg." Reisinger Attilának a 2016-ban megjelent kisregénye a t...
2019-07-18 08:54:36
Maláj utasszállító - Moszkva szerint Hága visszaél a gyászoló rokonok érzelmeivel
... a történtekért kártérítést kell fizetnie.
Az állásfoglalás szerzői "valóban politikamentes és szakmai" megközelítést sürgetett a "gátlástalan politikai játék részévé vált" tragédia "valódi" okainak és felelőseinek megállapításában. Szerintük az ügyön - az orosz részvétel mellőzésével - dolgozó nyomozócsoport vizsgálata részrehajló és azt célozza, hogy alátámassza az Oroszorsz...
2019-07-17 20:32:35
Uniós biztos: a Földközi-tengeren aggasztó a migrációs helyzet
... szárazföldi és tengeri határait is meg kell védeni, az embercsempészetben segédkező civil szervezetek hajónak működését meg kell akadályozni, meg kell különböztetni a gazdasági bevándorlókat a valódi menekültektől, és a segítséget kell odavinni, ahol a baj van és nem a bajt idehozni. A határvédelem nem csak Európát védi, hanem emberéleteket is ment - mondta.
"Európa a mostani...
2019-07-17 18:52:32
EBESZ: több mint ötezer boszniai háborús bűnös nem került még bíróság elé
... látják. Az EBESZ szerint az ügyészég nem fordít elég időt és forrást a legösszetettebb háborús bűnök felgöngyölítésére, holott minden erővel ezeket kellene vizsgálniuk, hogy a bűncselekmények valódi felelőseit büntessék meg.
Bruce Berton közölte, hogy az EBESZ adatai szerint jelenleg mintegy 800 nyitott ügye van az ügyészségnek, ami körülbelül ötezer vádlottat jelent.
A...
2019-07-17 14:01:28
Szép napot mindenkinek!
... százaléka nevezhető kiemelkedő tehetségnek. Nyilván nem a magyar gyerekek butábbak, hanem az oktatási rendszer rossz.

Aligha lehet szó nélkül elmenni amellett sem,
hogy 1848 valódi hazafi és forradalmár politikusai emlékének sárba tiprását éppen a Széchenyi István gróf által alapított Magyar Tudományos Akadémia kutatási szabadsága ellen intézett támadással teszi te...
2019-07-17 09:20:08
Alig több mint egy másodperc alatt forgatja ki a Rubik-kockát a mesterséges intelligencia
... feladatot.
Megalkotni egy olyan rendszert, amely magát tanítja meg a feladat elvégzésére az első lépés egy olyan mesterséges intelligencia létrehozása felé, amely a játékok megoldásán túl valódi problémák megoldására is képes - olvasható a BBC honlapján.
"A Rubik-kocka megoldása magában foglalja a szimbolikus, a matematikai és az elvont gondolkodás képességét, ezért egy ...
2019-07-16 16:12:10
1 2 3 ..........2012 2013 .....3018 3019 .....4023 4024 4025 
Címkék: Nemzeti Tehetséggondozó, Magyar Kupa-győztes, Fehérvár FC, Fehérvár FC-Zeta FC, Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit, Reisinger Attilának, Bruce Berton, Széchenyi István, Magyar Tudományos Akadémia, berlini magyar, friss tanulmány, gyászoló rokonok, migrációs helyzet, másodperc alatt, mesterséges intelligencia, orvosok maximálisan, szakmát megkapták, szakma csak, valódi hivatás, legjobb nagyköveteink, egyetem vezetője, német nyelvű, szakmai becsület, vélt nemzetpolitikai, úzvölgyi katonatemetővel, román politika, előző idényben, hete 5-1-re, csütörtök esti, következő körben, liechtensteini Vaduz, első mérkőzést, cselekmény mindig, helyszínek valódiak, ötvenhatos mosonmagyaróvári, 2016-ban megjelent, történtekért kártérítést, állásfoglalás szerzői, orosz részvétel, gazdasági bevándorlókat, valódi menekültektől, segítséget kell, bajt idehozni, legösszetettebb háborús, bűncselekmények valódi, magyar gyerekek, oktatási rendszer, olyan rendszert, feladat elvégzésére, első lépés, olyan mesterséges,
© 2013 TVN.HU Kft.