Belépés
Megkezdődött a nyugdíjreform elleni határozatlan idejű sztrájk Franciaországban
... legalább egy napra, de feltehetően a hét elkövetkező napjaira teljesen lebénító megmozdulás napok óta vezető belpolitikai téma a francia médiában.
"A közlekedés ma, holnap és valószínűleg a hétvégén is nagyon komplikált lesz" - ismerte el csütörtökön Jean-Baptiste Djebbari közlekedési államtitkár az RTL kereskedelmi rádióban. "Úgy gondoljuk, hogy a sztrájk több napig is eltar...
2019-12-05 11:21:18
DUIHK: folytatódhat a bérnövekedés a vállalati visszajelzések alapján
... 2019/2020 bemutatóján Dirk Wölfer osztályvezető a DUIHK képviseletében elmondta, hogy a cégek a munkaerőköltségek növekedését nehezen tudják előteremteni, Magyarországon ugyanakkor valószínűleg még sokáig jóval olcsóbban termelhetnek, mint Németországban. Hozzátette, hogy régiós összevetésben különösen a szlovák növekedés mérséklődhet jelentős mértékben, főképp az autóipar visszae...
2019-12-04 16:31:21
Kiutasítottak Németországból két orosz diplomatát
... egészére érvényes vízumot a moszkvai német nagykövetségen. Az orosz fővárosból Párizsba utazo...
2019-12-04 14:00:57
Amerikai importvámok - Közelebb került a megállapodás Kína és az Egyesült Államok között
... mondta, lehetséges, hogy a 2020. novemberi elnökválasztás utáni időkre csúszik át a megállapodás megkötése - fejtegették.
Az egyik Peking álláspontját jól ismerő forrás jelezte, valószínűleg nem lesz hatása az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalásokra annak, hogy az amerikai kongresszus olyan törvényeket fogadott el, amelyekkel szankciókat szorgalmaz kínai tisztségviselők ell...
2019-12-04 12:50:47
Az ausztrál pusztában eltűnt trió harmadik tagjának holttestét találhatták meg
... köszönhetően találkozott össze a gazdával.
A férfi beszámolója alapján a rendőrségnek sikerült leszűkítenie a keresést Hockridge után, és később lábnyomokat találtak, amelyek valószínűleg a nőtől származtak.
A rendőrség kedden azt mondta, félő, hogy Hockridge-nek "csak korlátozott mennyiségben, vagy egyáltalán nem áll rendelkezésére víz".
Ausztrália távoli északi vi...
2019-12-04 11:51:03
Az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának jelentése szerint Trump azt hiszi, semmi sem korlátozza a ha
... példátlan kampánynak" minősítette.

"A fékek és ellensúlyok rendszerét, valamint a kormányzás három ágának belső hatalmi egyensúlyát ért károk hosszan tartóak lesznek, és valószínűleg megváltoztathatatlanok, amennyiben az elnöknek a kongresszussal szemben tanúsított időhúzó játéka ellenőrizetlenül marad" - összegezte álláspontját a jelentés.

A hírszerzési bi...
2019-12-03 22:32:12
Rekordot jelentő csaknem 1300 kilométert tett már meg egy tigris Indiában
... illetékesek szerint a tigris nem "egyenes irányban" halad, hanem össze-vissza kóborol. Az óránként frissülő műholdas adatok szerint az elmúlt 9 hónapban több mint 5 ezer helyen járt.
"Valószínűleg saját territóriumot, élelmet és társat keres. A tigrisek potenciális élőhelyeinek többsége azonban már foglalt Indiában, ezért az újaknak sokáig kell kutatniuk" - mondta Bilal Habib...
2019-12-02 20:22:26
Krónika 7. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... támogatását sem javasolta - fűzte hozzá.
Szerinte az ellenzék nem tartja be ígéreteit, ehelyett kifizetőhellyé alakították ki a fővárosi önkormányzatot.
Orbán Balázs azt felelt: valószínűleg a szokásos baloldali káosz várható a fővárosban. Stadionstopot hirdettek, most mégis kórházstopot követnek.
Rossz döntésnek nevezte, hogy nem támogatják a dél-budai szuperkór...
2019-12-02 18:52:29
Londoni merénylet - Johnson: túl sok elítélt szabadul büntetésének lejárta előtt
... töltött időt is.
Boris Johnson már a hétvégén is nyilatkozott az idő előtti szabadlábra helyezések ügyéről.
A BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában kijelentette: "valószínűleg 74 körül" lehet azoknak a száma, akiket terrorizmus miatt ítéltek börtönbüntetésre, de Usman Khanhoz hasonlóan büntetésük letelte előtt elengedték őket.
Johnson "képtelenségnek é...
2019-12-02 18:42:52
Novemberben is csökkent az amerikai feldolgozóipar teljesítménye - ISM
... kamatcsökkentését hajtotta végre, de jelezte, hogy ezzel fel is függeszti a lazítást.
Közgazdászok szerint egy átfogó amerikai-kínai kereskedelmi megállapodás nélkül a feldolgozóipar valószínűleg nem tud új erőre kapni, nyomás alatt marad. Kihívást jelent az is, hogy a hazai raktárkészletek hatalmasak, a profit növekedése lassul és a külső kereslet gyenge.
A feldolgozó...
2019-12-02 17:43:13
1 2 3 ..........2072 2073 .....3108 3109 .....4143 4144 4145 
Címkék: Kiutasítottak Németországból, Egyesült Államok, Jean-Baptiste Djebbari, Dirk Wölfer, Bilal Habib, Orbán Balázs, Boris Johnson, Usman Khanhoz, nyugdíjreform elleni, vállalati visszajelzések, megállapodás Kína, ausztrál pusztában, amerikai képviselőház, tigris Indiában, amerikai feldolgozóipar, francia médiában, sztrájk több, munkaerőköltségek növekedését, szlovák növekedés, autóipar visszae, moszkvai német, orosz fővárosból, megállapodás megkötése, egyik Peking, amerikai-kínai kereskedelmi, amerikai kongresszus, férfi beszámolója, rendőrségnek sikerült, keresést Hockridge, nőtől származtak, rendőrség kedden, kormányzás három, kongresszussal szemben, óránként frissülő, tigrisek potenciális, újaknak sokáig, fővárosi önkormányzatot, szokásos baloldali, dél-budai szuperkór, átfogó amerikai-kínai, feldolgozóipar valószínűleg, hazai raktárkészletek, profit növekedése, külső kereslet, franciaországban, ellenőrizetlenül, magazinműsorában, börtönbüntetésre, tisztségviselők, raktárkészletek,
© 2013 TVN.HU Kft.