Belépés
Mozgásgyakorlatok a szív egészségéért
... közben végzett izomnyújtás érzékenyebbé teszi az izmokat az inzulinra és ez segít a vércukorszint szabályozásában. Ez viszont védelmet jelent a cukorbetegséggel szemben abban az esetben, ha valaki szívbetegségben szenved.

A jóga nagyszerű mozgásforma azok számára, akik szívműtéten estek át vagy szívbetegségben szenvednek. Ez a mozgásforma mind a szívrohamból, mind a szí...
2023-12-02 18:48:00
Pajzsmirigyserkentés és fogyás – hogyan függ össze ?
Amennyiben valakinek alulműködik a pajzsmirigye, akkor tudja, hogy mennyire nehéz dolog a fogyás. A lassú pajzsmirigy csökkenti a szervezet anyagcseréjét és zsírégető képességét, ami nagyon nehézzé teszi a fogyást. A pajzsmirigyet azonban lehet stimulálni, amivel a fogyás is beindulhat. Mutatjuk is, hogyan.

Először is elemi, hogy kerüljük a gyulladást fokozó ételeket. A ...
2023-12-01 19:47:31
A magnéziumról
... magas vérnyomás. Ez utóbbinál bebizonyosodott, hogy a rendszeres magnéziumfogyasztás csökkenteni tudja a magas vérnyomást, azonban csupán a magnéziumra hagyatkozni nem érdemes, és mielőtt valaki magnéziumkiegészítőt kezdene fogyasztani, előtte mindenképpen konzultáljon a kezelőorvosával.

A magnézium központi szerepet játszik az inzulin szekréciójában és annak hatásában....
2023-12-01 19:44:08
Ha egy üvegbe rakunk 10 fekete hangyát és---" Ha egy üvegbe rakunk 10 fekete hangyát és 10 tűzhangyát, semmi sem fog történni.
De ha valaki erőteljesen megrázza az üveget, a hangyák elkezdik ölni egymást.
A tűzhangya úgy véli hogy a fekete az ellenség, míg a fekete úgy véli, hogy a tűzhangya a...
2023-12-01 08:01:24
A fekete áfonya jótékony hatásairól
... nagyon hasznos rossz vérkeringés esetén.

A várandósság alatt kifejezetten ajánlott aranyér és visszér kezelésére, mivel ilyenkor nagyobb eséllyel alakulnak ki ezek a betegségek. Ha valaki gyakori véraláfutásokkal küzd, szintén érdemes fekete áfonyát fogyasztania.
A fekete áfonya hozzájárul a megfelelő szívműködéshez több hatásával is.

Egyrészt a benne lé...
2023-12-01 00:39:53
Szokások, amelyek negatívan hatnak a nők egészségére
... való részvétel sem olyan magas. Még mindig nagyon sokan hanyagolják a méhnyakrákszűrést, pedig a daganatos betegségek közül ez gyógyítható a legnagyobb százalékban, persze csak akkor, ha valaki legalább évente eljár a szűrővizsgálatokra.

A rossz étrendi választás is kellemetlen következményekkel járhat az egészségre nézve. Az étkezés megfelelő ütemezésének az elhanyagol...
2023-11-30 23:51:30
Szívemben mindig lesz egy hely ...
... engedni kell.

Mosolygott hozzá az arcom,
De mögé ,már senki sem néz,
Játszani a közönyös embert,
Most látom csak mily nehéz.

Ha azt kérdezné most tőlem valaki
Mondjam meg, mit jelentesz nekem?!
Egy pillanatra zavarba jönnék,
S nem tudnék szólni hirtelen!

S nagy sokára mondanám halkan
Semmiség, csupán az életem,...
2023-11-30 23:30:52
3 ok,hogy chiamagot és lenmagot szórjunk a reggeli müzlinkbe
... is lényeges rostos táplálékokat magunkhoz venni. Mind a chiamag, mind a lenmag csökkenti a magas vércukorszintet, illetve segít szinten tartani az optimális vércukorszintet.

Ha valaki székrekedéssel küzd, mindenképpen illessze be az étrendjébe a rostos táplálékokat, mivel a rostok, de különösen az oldhatatlan rostok segítenek a széklet lazításában, azaz megszüntetik az ...
2023-11-30 23:25:56
A BUDDHIZMUS 12 legfontosabb tanítása
... gyertya, amely akkor gyullad fel, mikor sötétben van elméjük.

2. Mindig lesz olyan ember az életedben, aki nem bánik veled jól. Köszönd meg neki, mert erősebbé tesz.

3. Ha valaki rosszul bánik veled, emlékezz: Vele van valami baj, nem Veled. Egészséges emberek nem pusztítják el egymást.

4. Amikor fáj, figyelj. Az élet próbál neked valamit tanítani....
2023-11-30 23:16:36
Az olvasás egészségre gyakorolt hatásai
... nekünk? Én azt gondolom, hogy bizony a könyvek nemcsak vigasztalódást adhatnak nekünk, de mélyen a lelkünkbe marhatnak és a gondolatainkat is megváltoztathatják. Gondoljunk csak arra, ha valaki egy bántalmazó kapcsolatban él és ezzel kapcsolatban kezébe kerül egy könyv. Akár az életét is megmentheti, ha rádöbben, hogy egy nárcisztikus, bántalmazó párja van. Egy könyv is rádöbbenth...
2023-11-30 22:40:34
1 2 3 ......6888 6889 ....10332 10333 ...13775 13776 13777 
Címkék: szív egészségéért, üvegbe rakunk, fekete áfonya, reggeli müzlinkbe, olvasás egészségre, vércukorszint szabályozásában, cukorbetegséggel szemben, jóga nagyszerű, mozgásforma mind, lassú pajzsmirigy, szervezet anyagcseréjét, pajzsmirigyet azonban, gyulladást fokozó, magas vérnyomást, magnéziumra hagyatkozni, magnézium központi, inzulin szekréciójában, hangyák elkezdik, várandósság alatt, megfelelő szívműködéshez, daganatos betegségek, legnagyobb százalékban, rossz étrendi, egészségre nézve, étkezés megfelelő, közönyös embert, pillanatra zavarba, lenmag csökkenti, magas vércukorszintet, optimális vércukorszintet, rostos táplálékokat, oldhatatlan rostok, széklet lazításában, élet próbál, könyvek nemcsak, lelkünkbe marhatnak, bántalmazó kapcsolatban, cukorbetegséggel, véraláfutásokkal, szívbetegségben, vércukorszintet, kezelőorvosával, bebizonyosodott, szabályozásában, vigasztalódást, gondolatainkat, szekréciójában, székrekedéssel, szívműködéshez, anyagcseréjét, vércukorszint, pajzsmirigyet,
© 2013 TVN.HU Kft.