Belépés
Letöltötte börtönbüntetését Dragan Vasiljkovic, az egykori szerb félkatonai alakulatok egyik parancsnoka
... néven vált hírhedtté a délszláv háborúk idején - a szerb félkatonai alakulatok parancsnokaként az 1991-95-ös horvátországi háború elején horvát katonák, rendőrök és polgári személyek, valamint külföldi újságírók kiűzésére, megkínzására és megölésére adott parancsokat a közép-horvátországi Glinában és Kninben.
A 65 éves, belgrádi születésű Vasiljkovic ausztrál állampolgárságga...
2020-03-28 14:52:07
Koronavírus - A Jobbik azonnali és radikális fizetésemelést javasol az egészségügyi dolgozóknak
... következő időszakban az egészségügyi ellátórendszer teljesítőképessége határozhatja meg, mennyi áldozatot követel majd a koronavírus Magyarországon. Emellett a szakmai szervezetek kérései, valamint szerbiai és nyugat-európai példák is azt mutatják, hogy a béremelésre szükség van - tette hozzá.
Lukács László György ezúttal is mindenkit arra kért, hogy kizárólag a legszükséges...
2020-03-28 14:32:18
Koronavírus - Már osztják az egészségügyi dolgozóknak és idősotthonok lakóinak szánt Béres Cseppeket
... az idősek és egészségügyi dolgozók immunrendszerét szeretnék erősíteni a jelenlegi nehéz időszakban. A kormány emellett ezzel az adománnyal is szeretné megköszönni az orvosok, ápolók, valamint a teljes egészségügyi személyzet koronavírus elleni óriási erőfeszítéseit.
Soltész Miklós közölte: a Szent László Kórház dolgozóinak szánt adományt az intézmény főigazgatója, Vályi-Nag...
2020-03-28 13:51:55
Megjelent a kijárási korlátozásról szóló rendelet
... alapos indokkal hagyhatja el otthonát.

A rendelet szerint ilyen indoknak minősül a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben történő vásárlás, elsősorban a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletekben....
2020-03-28 13:18:09
Koronavírus - Spanyolországban több mint nyolcszázan haltak meg egy nap alatt
... osztályra összesen 4500-an kerültek, 410-en az elmúlt egy nap során.
Az orvosok több mint 12 ezer pácienst nyilvánítottak gyógyultnak, péntek óta 2900-an hagyhatták el a kórházakat,valamint az egészségügyi intézmények tehermentesítésére létrehozott orvosi felügyelettel ellátott karanténhoteleket és tábori kórházakat.
A járvány továbbra is a madridi tartományt érinti legi...
2020-03-28 13:12:27
Titkok, melyeket nem vihetek magammal a sírba
... féltestvére volt Hegedüs Andrásnak, az akkori 1956-os miniszterelnöknek...
Bővebben itt olvashatunk róla:
http://www.rev.hu/sulinet56/online/s zerviz/kislex/biograf/hegedus.htm valamint itt:
*
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heged% C3%BCs_Andr%C3%A1s_(politikus)

Eta ángyi ezt akkor mondta el nekem, amikor kölcsönadtam neki azt a szociográfikus ...
2020-03-28 12:17:04
Koronavírus - MSZP: hozzon létre béralapot a kormány!
... a családok "szociálisan túlélhetik" a járványt, másrészt a vállalkozások válláról is lekerül a legnagyobb teher, a bérek nagy részének kifizetése. Ezzel elkerülhető a csődök egy része, valamint kevesebb állami forrás megy majd el álláskeresési támogatásra - közölte az ellenzéki politikus.
Erre hazai és uniós források is rendelkezésre állnak; az Európai Uniótól például, minteg...
2020-03-28 12:12:20
Huszonnyolcmillió forint értékű kábítószert foglaltak le Újpesten
... autójában érkezett a lakásához, ahol rendőrök vártak rá. A lakásán még egy kilogramm amfetamint, 31 gramm kábítószergyanús zöld, növényi törmeléket, drog...
2020-03-28 11:21:33
Öt helyszínen kezdi újra a munkát a magyar úszóválogatott
...
Kozma Dominik világ- és ötszörös Európa-bajnoki bronzérmes úszó szombaton az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy a Duna Arénában, a Laky Károly Uszodában, valamint Törökbálinton, Balatonfűzfőn és Győrben folytatódik a közös munka azok számára, akiknek mindkét koronavírus-tesztjük negatív lett.
A BVSC sportolója hozzátette, ő vasárnap vagy hétfőn kapja meg a második vizs...
2020-03-28 11:11:48
Hatezer műsort ingyenessé tett a NAVA, a Rádióarchívum és az m3.hu
... négyesben, a Dráma a vadászaton vagy a népszerű Linda-sorozat. A romantikus filmek szerelmesei megnézhetik például a Gyere hozzám feleségül!, a Hajnalban, délben, este, a Nadrág és szerelem, valamint A pályaudvar lovagja című klasszikusokat. A tévéfilmek legjaváért - ilyen egyebek mellett az Adáshiba, A tönk meg a széle, az Ez a Józsi, ez a Józsi vagy a Fagylalt tölcsér nélkül - i...
2020-03-28 10:51:41
1 2 3 ........8720 8721 .....13080 13081 ....17440 17441 17442 
Címkék: Dragan Vasiljkovic, Béres Cseppeket, Lukács László György, Soltész Miklós, Szent László Kórház, Hegedüs Andrásnak, Európai Uniótól, Kozma Dominik, Duna Arénában, Laky Károly Uszodában, egykori szerb, egészségügyi dolgozóknak, kijárási korlátozásról, magyar úszóválogatott, délszláv háborúk, szerb félkatonai, 1991-95-ös horvátországi, egészségügyi ellátórendszer, koronavírus Magyarországon, szakmai szervezetek, béremelésre szükség, jelenlegi nehéz, kormány emellett, teljes egészségügyi, intézmény főigazgatója, rendelet szerint, hivatásbeli kötelezettség, ezek elvégzéséhez, műszaki cikket, orvosok több, egészségügyi intézmények, járvány továbbra, madridi tartományt, akkori 1956-os, vállalkozások válláról, legnagyobb teher, bérek nagy, ellenzéki politikus, kilogramm amfetamint, közös munka, második vizs, vadászaton vagy, népszerű Linda-sorozat, romantikus filmek, pályaudvar lovagja, tévéfilmek legjaváért, börtönbüntetését, állampolgárságga, kábítószergyanús, nélkülözhetetlen, spanyolországban,
© 2013 TVN.HU Kft.