Belépés
Spurgeon - Július 6
... ígéretét. Nem mondhatja, hogy a felesége akadályozza meg az elmenetelében. Egy ilyen döntés helytálló országainkban is. Keleten viszont a férfi a ház abszolút ura, és az asszony ritkán mondhat valamit.

Sok férfi megharagudna, ha azt mondanánk nekik, hogy papucs alatt van, és még a lelkével sem rendelkezhetik. Valójában szánalomra méltó az, aki így viselkedik: aki a bűne...
2022-07-04 06:29:48
Spurgeon - Július 5
... sokra mész. Ha Istennel tanácskozol, legalább olyat mondj neki, ami a józan emberi értelemnek is megfelel. Hazudtok Istennek, ha azt mondjátok, hogy nincs időtök. Ha valaki meg akar tenni valamit és tulajdonképpen nincs rá igazán ideje, akkor valamin változtat és elegendő időt szakít annak a tevékenységnek az elvégzésére.

Ahol akarat van, ott út is van. Ahol a szív az Ú...
2022-07-04 06:20:56
Cél
... szele honnan fú; csak a megkívánás pillanatában tudjuk, hogy mit akarunk, s oly változékonyak vagyunk, mint az a bizonyos állat, amely környezetének színéhez alkalmazkodik. Hol elhatározunk valamit, hol elejtjük; máskor meg vissza­pártolunk hozzá: csupa ingadozás, követke­zetlenség. Nem megyünk, hanem sodródunk, mint amit visz a víz: olykor szelíden, olykor vadul, aszerint, hogy a...
2022-06-29 20:01:49
Tudod verse
... dolgaim,
vagy messzire kerülnek tőlem,
vagy csak én távolodok,
ahogy szakadoznak a szálak,
az érzés egyre jobban magához láncol,

Tudod,
mikor megkönnyezek valamit,
ami szép volt,
megvigasztal a gondolat,
hogy lakozik bennem egy csoda,
ami nem hagy el,
amit nem vehet el tőlem
sem az irigység
sem a rosszindulat,|...
2022-06-28 21:29:49
Facebookon kaptam
...
Nagyon szépen köszönöm .
Szép estét , és pihentető jó éjszakát kívánok sok szeretettel .
Puszillak .
"Aki soha nem hibázik , sok jó lehetőséget veszít el , hogy tanuljon valamit . "
(Thomas Edison)

...
2022-06-27 21:28:31
Harmonia.......
... csodálatra méltó embert mutatja. A kártya a valódi, kézzel fogható értékekre utal. Jelöli pénzünket, értékeinket, mindazt, ami fontos nekünk. Ma viseljünk arany ékszereket, hordjunk magunknál valamit, ami aranyból van. Gazdag, egyéni személyiséget éppen úgy jelölhet, mint pénzügyi vagy egyéb tárgyi értelmű gazdagságot.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, értékeld...
2022-06-27 14:43:44
Wass Albert:Mikor mégis egyedül vagy Ezen nem lehet segíteni
... hiába vannak barátaid: egyedül vagy. Bizonyos kérdéseket egyedül kell megoldanod, senki nem segíthet rajtad, senki helyetted el nem végezheti. Kifejezhetem ezt úgy is, hogy vállalnod kell valamit az életből, valami kockázatot, valaminek a felelősségét, egyedül, a magad erejéből.
Amikor döntened kell, hogy valami jó-e, vagy rossz. Helyes vagy helytelen. Szép vagy csúnya. Amiko...
2022-06-26 07:59:09
Spurgeon - Június 27
... ízlésetekkel!

Nem szándékozom a részletekkel foglalkozni; azonban mindenképpen ragaszkodnunk kell ahhoz az általános tényhez, hogy az, amit Isten elrendelt helyes, és hogy semmi jogunk nincs azon valamit is változtatni. Az igét úgy kell fogadjam ahogy van, irányadó vezérfonalként hitem és életgyakorlatom számára.

De vannak köztetek néhányan, akik sohasem olva...
2022-06-26 06:50:49
Csitáry Hock Tamás - Idézetek
... létünk végessége miatt nyer értelmet ez a fogalom. És az időt azzal töltjük ki, amivel akarjuk. Az idő tehát nem akadály. Az akadály csak te magad lehetsz. Ha te nem engedsz meg magadnak valamit. Ha nem akarsz valamit. De akkor se fogd az időre.

Csitáry Hock Tamás: kávézzvelem





A boldogság bennünk, általunk születik meg. Egym...
2022-06-24 22:00:26
Popper Péter - Idézetek
... Péter





"Miközben kétségbeesetten hajszoljuk a fiatalságot, az elismerést, a pénzt, a sikert, állandóan rohanunk valahova, kényszeresen csinálunk valamit, nem vesszük észre, milyen lényeges dolgok történnek az életünkben. Ugyanis a lényeges dolgok csendben történnek. Az ember csendb...
2022-06-20 19:15:55
1 2 3 .............3984 3985 ......5976 5977 .......7968 7969 7970 
Címkék: Wass Albert, Csitáry Hock Tamás, Popper Péter, Hazudtok Istennek, Thomas Edison, felesége akadályozza, ilyen döntés, asszony ritkán, józan emberi, megkívánás pillanatában, érzés egyre, magad erejéből, részletekkel foglalkozni, általános tényhez, időt azzal, akadály csak, boldogság bennünk, lényeges dolgok, ember csendb, párkapcsolatban, kétségbeesetten, életgyakorlatom, tevékenységnek, rendelkezhetik, tulajdonképpen, vezérfonalként, személyiséget, elmenetelében, országainkban, ragaszkodnunk, változékonyak, alkalmazkodik, környezetének, kényszeresen, elhatározunk, részletekkel, megkönnyezek, megvigasztal, ízlésetekkel, megharagudna, rosszindulat, felelősségét, kifejezhetem, mindenképpen, pillanatában, kávézzvelem, változtatni, foglalkozni, akadályozza, szeretettel, szakadoznak, lehetőséget, fiatalságot, értékeinket, szándékozom, gazdagságot, tanácskozol, elvégzésére, szánalomra, életünkben, facebookon, értelemnek, megkívánás, elismerést, viselkedik, ékszereket, kérdéseket, hajszoljuk, megoldanod, csodálatra, kockázatot,
© 2013 TVN.HU Kft.