Belépés
Több mint 340 esemény a marosvásárhelyi Forgatagon
... mutatja be szabadtéri előadáson Gaetano Donizetti Szerelmi bájital című operáját.
A Forgatagra a kortárs művészeti térnek nevezett Szférával hangolnak, amelynek programjai péntektől vasárnapig tartanak a marosvásárhelyi volt zsidó iskola udvarán. Lesz több műhelymunka, így történetmesélés, színházi esemény, plakátkészítés, amit Monika Starowicz lengyel grafikus tart. Bulgáriá...
2019-08-22 19:01:06
Megnyílt a 33. Mesterségek Ünnepe a budai Várban
... rendezvény kiemelt témája sokak nagy kedvence: a lábbeli. Nemcsak a hagyományos cipők, papucsok és csizmák kapnak teret, hanem a kortárs divattervezők által újraálmodott formák is. A vasárnapi Folktrend divatbemutató is arra hivatott, hogy megmutassa a hagyományos viseletek újragondolását - tette hozzá.
A miniszter szólt arról is, hogy 2012-ben törvényt alkottak a hungarikumo...
2019-08-17 21:45:42
Alkotmányos rangra emelné a klímavédelmet a bajor miniszterelnök
...
Az éghajlatváltozás "tény", és választ kell adni rá, mindenekelőtt "erkölcsi és keresztényi okokból" - húzta alá Markus Söder a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapban megjelent interjúban, hozzátéve, hogy pártjának, a bajor Keresztényszociális Uniónak (CSU) és a testvérpártnak, a német Kereszténydemokrata Uniónak (CDU) "fel kell lépnie a teremtés megóvásáért".
Ki ke...
2019-07-28 12:21:24
Vívó-vb - Alsó ágra került a férfi párbajtőr- és a női tőrcsapat
...
A férfi kard- és a női párbajtőrcsapatok nyolcas táblájának mérkőzései mellett a vasárnapi program része volt a férfi párbajtőrözők és a női tőrözők versenyének első, negyeddöntőig tartó szakasza is. Azok az együttesek, amelyek sikerrel jártak, hétfőn folytatják szereplésüket, az alsó ági válogatottak viszont még vasárnap eldöntötték, illetve eldöntik a helyezéseket.
A R...
2019-07-21 17:01:58
Brit sajtó: London szankciókat jelenthet be Irán ellen a tartályhajó lefoglalása miatt
... kapcsolatban a Hormuzi-szorosban.
A külügyminiszter kijelentette ugyanakkor, hogy Nagy-Britannia a feszültség enyhítésében érdekelt.
A The Sunday Telegraph című konzervatív vasárnapi brit lap értesülése szerint mindazonáltal Hunt várhatóan diplomáciai és gazdasági intézkedéscsomagot jelent be Iránnal szemben hétfői parlamenti tájékoztatójában.
A lap forrásai szerint...
2019-07-21 13:21:41
Női junior kézilabda Eb - Az oroszok legyőzésével döntős a magyar válogatott
... százszázalékos a tornán. A döntőt vasá...
2019-07-19 19:32:20
Szeged- Kamionos találkozó.....
Péntektől vasárnapig rendezik meg Szegeden a XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozót. A háromnapos esemény számos látnivalót és érdekességet kínál.

A XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó pénteken a kamionok gyülekezőjével veszi kezdetét, az ünnepélyes megnyitót követően, 17 órakor elindul a kamionos konvoj a Dorozsmai úti kamionos emlékműtől a rakparton keres...
2019-07-18 18:24:01
Július 19-én kezdődik a Váci Világi Vigalom
...
A vasárnapig tartó rendezvényen többek között olyan ismert művészek és együttesek koncertjeit láthatja a közönség, mint Fenyő Miklós, az AK26, a Kowalsky meg a Vega, a Leander Kills, a Deák Bill Blues Band, Gubás Gabi, Dolák-Saly Róbert, az Ocho Macho, valamint a nemzetközi hírnevű Nazareth.
Retzler Péter, a Váci Világi Vigalom főszervezője, a fesztivált rendező váci Mad...
2019-07-17 11:51:21
Szijjártó: a magyar-ukrán kapcsolatok jelentős javulásában vagyunk érdekeltek
... házkutatást Rezes Károly megyei képviselő, a kárpátaljai magyar szervezetek nagyszőlősi járási választási kampányfőnökének lakásán azzal az indokkal, hogy szavazatok vásárlására készül a vasárnapi parlamenti választáson.
A KMKSZ vezetője felszólította az ukrán elnököt, hogy szüntesse meg a kárpátaljai magyarok megfélemlítésére irányuló hatósági intézkedéseket, biztosítva szá...
2019-07-16 12:51:50
Hivatalosan is megkezdődött az 53. Hortobágyi lovasnapok
... vendégeket.
Az ételekhez a Debrecen egykori szőlőskertjéből, az Érmellékről származó Bakator bort kínálják, ami több mint 300 éve a csárda bora volt - fűzte hozzá Medgyesi Gergely Árpád.
A vasárnapig tartó programok során négy versenyhelyszínen zajlanak az események, a csikósversenyt némileg átalakították, ezáltal gyorsabbá, izgalmasabbá vált a verseny. A fogathajtó vers...
2019-07-13 15:31:44
1 2 3 ...........................87 88 ..............131 132 ..............174 175 176 
Címkék: Mesterségek Ünnepe, Szeged- Kamionos, Váci Világi Vigalom, Gaetano Donizetti Szerelmi, Monika Starowicz, Markus Söder, Keresztényszociális Uniónak, Kereszténydemokrata Uniónak, Sunday Telegraph, Nemzetközi Kamionos Country Találkozót, Nemzetközi Kamionos Country Találkozó, Fenyő Miklós, Leander Kills, Deák Bill Blues Band, Gubás Gabi, Dolák-Saly Róbert, Ocho Macho, Retzler Péter, Rezes Károly, Medgyesi Gergely Árpád, marosvásárhelyi Forgatagon, budai Várban, bajor miniszterelnök, férfi párbajtőr-, tartályhajó lefoglalása, oroszok legyőzésével, magyar válogatott, magyar-ukrán kapcsolatok, kortárs művészeti, marosvásárhelyi volt, hagyományos cipők, kortárs divattervezők, vasárnapi Folktrend, hagyományos viseletek, miniszter szólt, teremtés megóvásáért, férfi kard-, vasárnapi program, férfi párbajtőrözők, külügyminiszter kijelentette, feszültség enyhítésében, döntőt vasá, háromnapos esemény, kamionok gyülekezőjével, ünnepélyes megnyitót, kamionos konvoj, rakparton keres, vasárnapig tartó,
© 2013 TVN.HU Kft.