Belépés
Modernizálja a Fertőszentmiklós és az osztrák határ közötti vasútvonalat a GYSEV Zrt.
... szállítják.
A Fertővidéki Helyiérdekű Vasút (FHÉV) Zrt. Fertőszentmiklós és az ausztriai Nezsider (Neusiedl am See) települések között biztosítja a vasúti közlekedést, a közszolgáltat...
2020-04-06 13:31:30
Koronavírus - Logisztikai szervezetek intézkedéseket kérnek az árufuvarozás érdekében
... például a hajós társasági üres konténerek bevonása a kontinentális forgalomba, a vágányzárak felülvizsgálata a zavartalan vasúti közlekedés biztosítása érdekében, a felszabaduló személyszállítási kapacitások átcsoportosítása vagy a futárszolgálatok kapacitásbővítése taxisokkal.
A Logisztikai Egyeztető Fórum szakmai tömörülés, tagja a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Köz...
2020-04-01 12:41:49
Koronavírus - Az országos tisztifőorvos tiltó és kötelező határozata a járványügyi helyzetre tekintettel
...
A koronavirus.gov.hu oldalon csütörtökön este közölt határozat megtiltja a nemzetközi személyszállítást végző vasúti jármű, autóbusz, valamint polgári légijármű belépését Magyarország területére.
Szintén megtiltja a külföldről érkező nem magyar állampolgárok belépését személyforgalomban Magyarországra.
A felsőoktatási intézményeket nem látogathatják a hallgatók....
2020-03-26 22:43:36
Koronavírus - Mávinform: déltől a szerb vasút a kelebiai határállomásnál felfüggesztette a személyszállítást
... közlekedését - tették hozzá.
Azt írták, a járványügyi és veszélyhelyzetre való tekintettel néhány magyar-osztrák határállomás kivételével szinte teljesen leállt a nemzetközi vasúti személyszállítás.
Ausztriával a vasúti összeköttetést a MÁV hálózatán Hegyeshalomnál még fenntartják. Az osztrák vasútvállalat, az ÖBB a GYSEV hálózatán Szentgotthárd és az ausztriai Fehring, ...
2020-03-20 13:51:46
Koronavírus - Néhány határállomás kivételével szünetel a nemzetközi vasúti személyszállítás
...
A közlemény szerint a nemzetközi járatokat az itthoni szakaszokon pótolja a vasúttársaság, vagyis a határállomások és a belföldi végállomások között közlekednek a vonatok.
A belföldi vonatforgalomban a MÁV hálózatán nincsenek menetrendi korlátozások a járványügyi helyzet miatt, a Gyermekvasút azonban nem jár - tették hozzá.
Ausztriával még fenntartják a vasúti össz...
2020-03-18 08:31:18
Koronavírus- Ukrajna korlátozza a közlekedést, Szerbiában leáll a hivatali ügyintézés
... nyitva.
Szerdán előreláthatóan április 3-ig leállítják az összes metro közlekedését az országban, azaz Kijevben, valamint Harkivban és Dnyipróban is.
Leáll a helyközi személyszállítás is légi, vasúti és buszjáratokon egyaránt. A településeken belüli tömegközlekedési eszközökön, buszokon, trolibuszokon, illetve villamosokon kocsinként egyszerre legfeljebb tízen utazhatnak...
2020-03-17 12:21:43
Koronavírus - Mávinform: szünetel a vasúti személyszállítás az osztrák és az ukrán határon át
...
Azt írták: az osztrák vasút Szentgotthárdról személyvonatokat nem fogad, a túloldali vonatok pedig csak Fehringig közlekednek.
A tájékoztatás szerint az ukrán vasút lezárta az ukrán vasúti határállomást, Záhony-Csapnál. Nem továbbítanak Bécs és Kijev között közlekedő kocsit a Hortobágy EuroCity vonatok. A Latorca InterCity vonatpár munkácsi és csapi kocsijai - további i...
2020-03-17 08:30:57
Koronavírus - Repülő indult Kijevből az Olaszországban rekedt ukránokért
... és...
2020-03-15 18:52:52
Koronavírus - A közlekedést érintően országszerte több intézkedést hoztak
... gócpontjának számító országokból (Olaszország, Kína, Dél-Korea és Irán) érkező nem magyar állampolgárok. Magyarország területére nem léphet be ugyanezen országok területéről nemzetközi személyszállítást végző vasúti jármű, autóbusz, valamint - a leszállás nélküli áthaladás esetét kivéve - polgári légijármű.
A koronavírus miatt kedden fertőtlenítést végeztek a teljes gyorsforg...
2020-03-12 16:42:43
KSH: szerény növekedést mutatott a szállítási szektor 2019-ben
... szállítás teljesítménye a tavalyi utolsó három hónapban 3,6 százalékkal, az egész évben 17,3 százalékkal nőtt és 8,9 milliárd tonnakilométer volt.
A belföldi és nemzetközi személyszállításban az utasok száma 2,2 százalékkal 621 millióra csökkent, a teljesítmény 2,8 százalékkal, 31 milliárd utaskilométerre nőtt. Nemzetközi forgalomban az utaskilométer-teljesítmény 6,6 százalé...
2020-03-09 10:31:35
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..30 31 32 
Címkék: GYSEV Zrt, Koronavírus- Ukrajna, Fertővidéki Helyiérdekű Vasút, Logisztikai Egyeztető Fórum, Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Köz, Hortobágy EuroCity, Latorca InterCity, osztrák határ, árufuvarozás érdekében, országos tisztifőorvos, járványügyi helyzetre, szerb vasút, kelebiai határállomásnál, nemzetközi vasúti, hivatali ügyintézés, vasúti személyszállítás, ukrán határon, közlekedést érintően, szállítási szektor, ausztriai Nezsider, vasúti közlekedést, hajós társasági, kontinentális forgalomba, vágányzárak felülvizsgálata, zavartalan vasúti, felszabaduló személyszállítási, futárszolgálatok kapacitásbővítése, nemzetközi személyszállítást, külföldről érkező, felsőoktatási intézményeket, vasúti összeköttetést, osztrák vasútvállalat, ausztriai Fehring, közlemény szerint, nemzetközi járatokat, itthoni szakaszokon, belföldi végállomások, belföldi vonatforgalomban, járványügyi helyzet, vasúti össz, összes metro, helyközi személyszállítás, településeken belüli, osztrák vasút,
© 2013 TVN.HU Kft.