Belépés
A biotáplálkozás előnyei
Az organikus vagy bioélelmiszerek nem tartalmaznak növényvédő szereket és vegyszereket, így rendkívül egészségesek. Mindemellett az előállításuk környezetbarát, ami nagyban hozzájárul bolygónk védelméhez és a klímaváltozás mértékének csökkenéséhez. A bioélelmiszerek egyre több ember számára elérhetők, ami nagyon lényeges, hiszen ezek a táplálékok számtalan előnyt jelentenek, melyek...
2021-04-08 20:59:26
Az anyósnyelv (Sansevieria trifasciata) gyógyhatásai
... használják különféle betegségek gyógyítására.

Az anyósnyelv jótékony egészségügyi hatásai
- sötétben is tud oxigént termelni,
- kivonja a levegőből a mérgező vegyszereket, megköti a szén-dioxidot,
- jelentős mennyiségű benzolt, formaldehidet, illetve triklór-etilént tud kiszűrni a levegőből,
- javítja az anyagcserét és erősíti a szervezet véd...
2020-10-19 23:50:37
Májerősítés, májtisztítás gyógygombákkal
... a hasüregbe (hasvízkór vagy ascites)

Májunkra hatalmas szükségünk van, ezért ne károsítsuk feleslegesen, ezért kerüljük a túlzott mértékű alkoholfogyasztást, a különböző vegyszereket, óvatosan bánjunk a gyógyszerekkel (fájdalomcsillapítók, megfázás elleni italok, stb.) és erősítsük működését természetes készítményekkel, pl. ganoderma lucidum gyógygombával.
Forrás :...
2020-09-05 22:10:22
A Magyar Elhízástudományi Társaság - MET
... tánccal, kulturális tevékenységgel biztosítsd.
- Életmódod legyen napi és heti ritmust követő, dohányfüstmentes, és csökkentsd az alkoholfogyasztást.
- Csak a legszükségesebb vegyszereket, kozmetikumokat használd a háztartásban, és csak a kezelőorvosod által előírt gyógyszereket, illetve táplálék-kiegészítőket szedd!
Forrás : https://femina.hu/egeszseg/el...
2020-08-30 16:17:38
Rablássorozat elkövetőjét fogták el a Pest megyei rendőrök
... három-négy rendkívül agresszív elkövető bejutását a házba. A támadók fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették áldozataikat az értékek átadására, a nyomaikat pedig alkoholt vagy vegyszereket szétlocsolva igyekeztek elfedni - írták.
A nyomozás az érintett megyei főkapitányságokkal, a Nemzeti Nyomozó Irodával, valamint a nemzetközi rendőri szervezetekkel szorosan együttműkö...
2020-07-09 09:31:26
Palesztin merényleteket hiúsított meg a Sin Bet
... izraeli katonák elleni robbantásos merényleteknél.
A biztonsági szolgálat szerint az előkészületekhez az internetről töltötték le a bombák terveit, és az elkészítésükhöz szükséges vegyszereket, valamint szögeket és más fémdarabokat vásároltak, hogy a pokolgépek nagyobb hatásúvá válnak.
A Sin Bet már márciusban őrizetbe vette a terrorakciókat tervező csoportot, a Gázai ö...
2020-04-22 15:17:37
Koronavírus - A honvédség beszerezte a szükséges vegyszereket és vegyvédelmi eszközöket
...
Maróth Gáspár csütörtökön Kaposváron ellenőrizte a katonák felkészülését. A helyszínen az M1-nek nyilatkozva elmondta: vírusmentesítésre több mint 140 ezer liter vegyszer áll rendelkezésre. A következő napokban további nagyjából 100 ezer liter vegyszer fog beérkezni.
Mindez elegendő, hogy a honvédség fertőtlenítési feladatait végrehajtsa - közölte.
A koronavírus ell...
2020-04-16 16:42:41
A káposzta a Bocuse d'Or magyar döntőjének plusz alkotóeleme
... környezettudatosan készíti el a versenyfogásokat.
"A zsűri szigorúan figyelni fogja, ki mennyi műanyagot, vákuumzacskót, fóliát vagy papírt pocsékol el, ki milyen tisztítószereket, vegyszereket használ. Ez bele fog számítani a konyhai pontokba is" - mondta el Hamvas Zoltán.
A Bocuse d'Or magyarországi döntőjének győztese képviseli majd az országot a világ legjelentőseb...
2020-02-04 16:01:54
Droglabort számoltak fel Csongrád megyében
... készítésére alkalmas labort találtak, amely amfetamin előállítására, valamint új pszichoaktív anyag feldolgozására szolgált.
Az ingatlanban amfetamint, kábítószer gyártásához szükséges vegyszereket, valamint készpénzt, míg két szegedi ingatlanban összesen 44 kábító hatású anyaggal átitatott papírlapot foglaltak le.
A három nőt és férfi társukat előállították a Csongrád ...
2019-11-21 09:11:24
Szúnyogok ellen természetesen
... rovarok meleg időben mindenhol ott vannak, és megkeserítik sokak szabadban töltött pillanatait.

Egyesek szúnyogriasztó spray-vel védekeznek ellenük, de nem mindenki szereti a vegyszereket. Nekik nyújthatnak segítséget azok a növények, amelyeknek szúnyogriasztó hatása van. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat.

Levendula
Ezernyi jó tulajdonsága van közked...
2019-07-18 23:26:41
1 2 3 .......27 28 ...40 41 ....53 54 55 
Címkék: Magyar Elhízástudományi Társaság, Nemzeti Nyomozó Irodával, Maróth Gáspár, Hamvas Zoltán, biotáplálkozás előnyei, honvédség beszerezte, szükséges vegyszereket, organikus vagy, előállításuk környezetbarát, klímaváltozás mértékének, bioélelmiszerek egyre, táplálékok számtalan, anyósnyelv jótékony, mérgező vegyszereket, túlzott mértékű, különböző vegyszereket, legszükségesebb vegyszereket, kezelőorvosod által, támadók fegyverrel, értékek átadására, nyomaikat pedig, érintett megyei, nemzetközi rendőri, biztonsági szolgálat, internetről töltötték, bombák terveit, elkészítésükhöz szükséges, pokolgépek nagyobb, terrorakciókat tervező, katonák felkészülését, következő napokban, honvédség fertőtlenítési, zsűri szigorúan, konyhai pontokba, világ legjelentőseb, ingatlanban amfetamint, dohányfüstmentes, elhízástudományi, előkészületekhez, tisztítószereket, versenyfogásokat, bioélelmiszerek, készítményekkel, elkészítésükhöz, legszükségesebb, kényszerítették, gyógygombákkal, feldolgozására,
© 2013 TVN.HU Kft.