Belépés
Bővíti kisvárdai gyárát a Tunsgram-csoport
...
Hangsúlyozzák, a GE Aviation Hungary Kft.-vel kötött hosszú távú megállapodás alapján a Tunsram újabb ponton csatlakozik a GE beszállítói programjához Magyarországon.
Az új tevékenységhez szükséges iparági követelményeknek való megfeleléshez az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA), valamint az amerikai Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA) auditálni fogja a Tungsramot -...
2019-05-02 14:32:42
Gyógynövények és alkalmazásaik
... Naponta gyakran öblögetni.

Ekcéma (külsőleg): Orvoshoz fordulni! diólevél, farkasalma­levél, kamilla.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Elzsírosodás (fogyasztásra) : bodza virág, kökény virág, benge­kéreg, porcikafű, lestyángyökér, rebarbaragyökér, sédkenderfű, zsálya, zsurló.

Emésztési zavarok: angyal...
2019-04-13 20:12:46
Gál Éva Emese versei
... költészettel és újságírással foglalkozik, a RMSZ székelyföldi munkatársa. Legutóbbi kötetei révén sikerült elnyernie a Magyar Írószövetség tagságát is.


Beszélgetés Gál Éva Emesével




...
2019-03-29 19:59:13
A Morcheeba újra Magyarországon, májusban a Dürer Kertben lép fel
... multiinstrumentalista Ross Godfrey-ra épülő brit Morcheeba Band a nagy slágerek mellett tavaly megjelent Blaze Away című lemeze anyagát mutatja be a magyar közönségnek - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.
A csapatot Skye és a Godfrey fivérek, Paul és Ross 1995-ben alapították. A Morcheeba második stúdióalbumával, az 1998-ban kiadott Big Calm című anyaggal robbant be a n...
2019-02-20 11:11:16
Szennyvizet újrahasznosító gázkazánt fejleszt a Vara-FÉG Kft.
...
Vara Árpád, a Vara-FÉG Kft. tulajdonos-ügyvezetője az MTI-vel közölte: a tavaly indult és idén év végéig megvalósuló k+f projekt célja olyan új kazántechnológiai megoldás kifejlesztése, ami nem használ többletenergiát a szennyvíz megtisztításakor.
Tájékoztatása szerint a rendszer minden típusú gázzal üzemeltethető. Az eszköz ülepítőből emeli be a szennyvizet, beporlaszt...
2019-02-19 14:01:52
Labdarúgó NB I - Simon Krisztián a 93. percben hozta döntetlenre az Újpest-Ferencváros rangadót
...
A zöld-fehérek 9 pontosra növelték előnyüket a címvédő MOL Vidi FC-vel szemben.
Ez volt a 225. bajnoki rangadó a Ferencváros és az Újpest között, a zöld-fehérek 102. alkalommal diadalmaskodtak 62 döntetlen és 61 újpesti siker mellett.
OTP Bank Liga, 20. forduló:Újpest FC-Ferencváros 1-1 (0-1)------------------------------- Szusza Ferenc Stadion, 8719 néző, v.: Farkas...
2019-02-09 21:32:09
Nincs Cím
... élt, hogy Szebaszte hívő népe püspökké választotta. Balázs erre a Szentlélek indítását követve visszavonult egy magányos hegyi barlangba, jóllehet tette nem éppen egyezett a kor püspök-eszményével. Innen vezette imádkozva, tanácsokat osztva és gyógyítva a rábízott közösséget. Vadállatok őrizték, háziállatok módjára engedelmeskedve neki.

Sajnos azonban nemcsak a kereszté...
2019-02-03 14:08:08
Gramofon-díj: megvannak a jelöltek, díjátadó február 18-án
... működik. A negyedéves periodikában a tanulmányokon és interjúkon túl központi szerepet játszanak a lemezkritikák - közölte Retkes Attila zenetörténész, a lap alapító-főszerkesztője szerdán az MTI-vel.
Évente több, mint 250 klasszikus, dzsessz, nép- és világzenei kiadvány (CD-k és DVD-k) bírálata jelenik meg a lapban, a lemezeket a Gramofon kritikusi köre a szöveges értékelés ...
2019-01-30 14:02:36
Hétfőtől indul a Pécel és Aszód közötti vasútvonal felújítása
...
Loppert Dániel ismertette, hogy a Volánbusz Zrt.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően 66 busz áll rendelkezésre a vonatpótláshoz a felújítás ideje alatt. Gödöllőről a pótlóbuszok mellett a H8-as HÉV sűrűbb közlekedéssel biztosítja az eljutást Budapestre, az Örs vezér teréig, a tervek szerint a H9-es HÉV-vonalon pedig Desiro motorvonatokat is forgalomba állítanak.
Köz...
2019-01-30 12:12:02
Gyöngy versei
... VERSEI


"Mindig szerettem az irodalmat, de inkább a versek vonzottak. Nemrégiben megpróbálkoztam a versírással, melynek témája a szerelem körül forgott. Kedvenc költőm Radnóti Miklós, de éppúgy kedvelem Paul Géraldy verseit is."

Szigetszentmiklóson él.

/Gyöngy alkotói adatlap/


http://iroklub.napvilag.net/taginfo/ 1...
2019-01-12 21:45:24
1 2 3 ..............................97 98 ...............145 146 ...............193 194 195 
Címkék: Dürer Kertben, Vara-FÉG Kft, Labdarúgó NB, Simon Krisztián, Nincs Cím, Aviation Hungary Kft, Európai Repülésbiztonsági Ügynökség, Szövetségi Légügyi Hatóság, Magyar Írószövetség, Beszélgetés Gál Éva Emesével, Ross Godfrey-ra, Morcheeba Band, Blaze Away, Vara Árpád, Vidi FC-vel, Bank Liga, Újpest FC-Ferencváros, Ferenc Stadion, Retkes Attila, Loppert Dániel, Volánbusz Zrt, H8-as HÉV, H9-es HÉV-vonalon, Radnóti Miklós, Paul Géraldy, amerikai Szövetségi, nagy slágerek, magyar közönségnek, szervezők szerdán, csapatot Skye, 1998-ban kiadott, tavaly indult, szennyvíz megtisztításakor, rendszer minden, eszköz ülepítőből, magányos hegyi, rábízott közösséget, negyedéves periodikában, szöveges értékelés, felújítás ideje, pótlóbuszok mellett, eljutást Budapestre, tervek szerint, versek vonzottak, szerelem körül, követelményeknek, megtisztításakor, rebarbaragyökér, stúdióalbumával, diadalmaskodtak, megpróbálkoztam, megállapodásnak, engedelmeskedve, többletenergiát, vonatpótláshoz, motorvonatokat, főszerkesztője,
© 2013 TVN.HU Kft.