Belépés
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... hatalom emberei és nem a nép képviselői.
A kormány arra sem képes, hogy megvédje a természeti értékeket azokkal a "profitéhes" befektetőkkel szemben, akik sorra építik be a Balatont, a Velencei-tavat a Fertő tavat vagy a tatai Öreg-tavat - jelentette ki az ellenzéki képviselő.
A Városligetet is úgy akarták megújítani, hogy közben beépítették volna, de ezt a káros folyama...
2020-08-03 14:42:36
Jövőre a Velencei-tónál is megrendezik a Természet Operaháza fesztivált
... között zenei betétekkel fűszerezett tókerülő kerékpártúrával és csónaktúrával is várták a látogatókat a szervezők.
A jelentős programsorozattá vált Tisza-tavi Fesztivált és a leendő Velencei-tó melletti fesztivált összeköti Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes személye, aki a kezdetektől a Természet Operaháza szereplője és nagykövete - tette hozzá a fesztiváligazgató. Az ...
2020-08-03 13:22:28
Hirmorzsák - Augusztus
... döntögetni
A szocik ma a Velencei-tó szabadstrandjait védelmezték

https://demokrata.hu/magyarorszag/a- szocik-ma-a-velencei-to-szabadstrand jait-v...
2020-08-01 21:00:25
MSZP: a Velencei-tó szabadstrandjait is meg kell védeni
...
Kunhalmi Ágnes kifejtette, Agárdon azért tartanak tiltakozást szombat délelőtt, hogy megakadályozzák, a "fideszesek profitérdekeltsége" legyőzze a Velencei-tóban fürdőzők érdekeit.
A szocialista parlamenti képviselő szerint 2010 óta az összes természetes tavon megfigyelhető, hogy a "NER-lovagok" lényegében kisajátítják a szabadstrandokat, ahol korlátlan beépítésekbe, te...
2020-08-01 12:31:23
Az ukrán külügyminiszter aggodalmát fejezte ki a kijevi magyar nagykövet sajtónyilatkozata miatt
... átalakítani a tárgyalási folyamatot" - tette hozzá a miniszter.
Kuleba ismételten leszögezte, hogy Ukrajna a 2017-ben elfogadott oktatási törvényen végrehajtotta az Európa Tanács Velencei Bizottságának összes módosító ajánlását, ezért a jogszabállyal kapcsolatban minden kérdést lezártnak tekint.
Hozzátette, hogy változatlanul számítanak Orbán Viktor ukrajnai látogatásár...
2020-07-31 17:24:07
MÁV: nagy kapacitású kerékpárszállító kocsikkal bővültek egyes balatoni és velencei-tavi vonatok
...
Ezen felül hétvégéken az egyes Budapest és Székesfehérvár között közlekedő G30-as gyorsított vonatokat is felszerelik ilyen típusú kocsikkal.
További változás, hogy augusztus 3-ától a társaság eltörli a kerékpárhelyjegy-váltási kötelezettséget az összes Déli >- Parti vonaton.
A balatoni vonatok közül példaként említették, hogy a Déli pályaudvarról naponta 8.05-kor B...
2020-07-31 15:42:48
Folytatódnak a szabadvízi strandfejlesztések országszerte
... vonatkozó pályázati felhívás pénteken jelent meg.
A fejlesztés most következő negyedik ütemében 3 milliárd forintot fordítanak a Balatonnál, a Tisza-tónál, a Duna mentén, a Tiszánál és a Velencei-tónál lévő szabadvízi strandok fejlesztésére - közölte Guller Zoltán.
Felidézte: 2018-ban 40 település 55 strandja kapott 2 milliárd forint támogatást.
A második ütemben 43...
2020-07-31 13:33:42
Torontói Filmfesztivál - Horvát Lili és Mundruczó Kornél filmje is szerepel a programban
...
Horvát Lili második nagyjátékfilmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre világpremierjét a velencei filmfesztiválon tartják szeptember elején, ezután mutatják be az észak-amerikai fesztiválon.
A szeptember 10. és 19. között zajló torontói fesztivál programjában többek között Spike Lee, Thomas Vinterberg, Naomi Kawase és Halle Berry új alkotásaival, val...
2020-07-30 18:52:18
Koronavírus - Gulyás: a cél a második hullám megelőzése (1. rész)
... zajlik, a tervek el fognak készülni - hangsúlyozta.
A Kovács Katalin kajak-kenu sportközpontnak új helyszínt keresnek, ahol közmegelégedésre működhet, egyik lehetőségként említette a Velencei-tavat. Az érintettekkel még egyeztetnek - jelezte a tárcavezető.
Arról is határozat született, hogy a főváros IX. kerületében épülő kézilabdacsarnokot a Ferencvárosi Torna Club tula...
2020-07-30 14:41:39
Az LMP kiáll a Velencei-tó természetes partszakaszának megóvása mellett
...
Schmuck Erzsébet szerint a Velencei-tónál is hasonló negatív folyamatok indultak el, mint a Balaton esetében, vagyis "kiárusítják a tópartot" és megszűnnek a szabadstrandok, a zöldfelületek. Emlékeztetett arra, hogy Gárdony város fideszes polgármestere a veszélyhelyzet idején megváltoztatta a helyi építési szabályzatot, amivel a korábban az építkezésektől és turisztikai fejle...
2020-07-29 07:02:55
1 2 3 ...............373 374 ........560 561 ........746 747 748 
Címkék: Természet Operaháza, Torontói Filmfesztivál, Horvát Lili, Mundruczó Kornél, Tisza-tavi Fesztivált, Miklósa Erika Kossuth-díjas, Kunhalmi Ágnes, Európa Tanács Velencei Bizottságának, Orbán Viktor, Guller Zoltán, Spike Lee, Thomas Vinterberg, Naomi Kawase, Halle Berry, Kovács Katalin, Ferencvárosi Torna Club, Schmuck Erzsébet, rendkívüli ülés, ukrán külügyminiszter, kijevi magyar, második hullám, kormány arra, természeti értékeket, tatai Öreg-tavat, ellenzéki képviselő, káros folyama, jelentős programsorozattá, leendő Velencei-tó, szocialista parlamenti, összes természetes, tárgyalási folyamatot, 2017-ben elfogadott, jogszabállyal kapcsolatban, egyes Budapest, társaság eltörli, összes Déli, balatoni vonatok, fejlesztés most, második ütemben, velencei filmfesztiválon, észak-amerikai fesztiválon, veszélyhelyzet idején, helyi építési, kerékpárhelyjegy, kerékpárszállító, szabadstrandokat, szabadstrandjait, programsorozattá, közmegelégedésre, kerékpártúrával, partszakaszának, sportközpontnak,
© 2013 TVN.HU Kft.