Belépés
Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség szakmai díjait
... széles skáláját kínálva. Vevőik jelenleg tizenkilenc ország borai közül választhatnak, ezek mellé üzleteikben falatokat is kínálnak, valamint kávézni is lehet - áll a méltatásban.
Vendéglátó kategóriában a Márga részesült az elismerésben. A csopaki Szent Donát Birtok étterme több mint tíz éve kínál vendégeinek komplett gasztronómiai élményt, szép kilátással a Balatonra. Az ét...
2018-12-10 15:41:34
Elindult a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés
... bonyolítanak. Ide tartoznak például a hús- és húskészítmény, vagy az édesipari termék előállítók és forgalmazók. A zöldség-gyümölcs árusok, valamint a piacok, vásárok édesség forgalmazói és vendéglátó standjai is számíthatnak az ellenőrök érkezésére.
A kiemelten ellenőrzött termékek köre is klasszikus: az édességek, a borok, a pezsgők, a szezonális zöldségek és gyümölcsök mel...
2018-12-03 15:01:00
Szombaton nyílik az eplényi sípálya
... napján elindul a négyüléses felvonó és megújult kínálattal várja a látogatókat a Kemencés Büfé. A hegyen található körvár büfét áthelyezték a kétüléses sífelvonó kiszálló épülete mellé, a vendéglátó helyet kibővítették egy napozásra alkalmas, 300 négyzetméteres terasszal - mondta a marketing vezető.
A pályához legközelebb eső kék bejárat kibővített parkolója 400 autó befogad...
2018-11-30 11:12:19
Németh Zsolt: négy magyar párt lett tagja a kereszténydemokrata irányultságú centrumpártokat tömörítő CDI-nek
... további növekedésre és minőségi gyarapodásra számít, új intézetet, női és ifjúsági szervezetet hoz majd létre - mondta.
Kitért arra is, hogy kétoldalú megbeszélést folytattak a vendéglátó ország miniszterelnökével, José Ulisses Correia e Silvával és áttekintették a kétoldalú kapcsolatokat.
Komoly lehetőségek vannak a vízipari, az oktatási, az innovációs, illetve a turisz...
2018-11-27 13:49:31
Szent Mór püspök 10.25
... egyszer, másokat kétszer, háromszor, ötször, de volt egy - maga Boldog Mór -, akit a herceg hétszer csókolt meg. Atyja kérdésére Imre elmondta, hogy égi sugallatot kapott, és vendéglátóit érdemük szerint csókolta meg. Boldog Mórt pedig azért hétszer, mert mindük között ő a legtisztább és legelhivatottabb szolgálója az Úrnak.
Ezután Szent István király - err...
2018-10-25 18:26:49
Vendégségben
Vendégségben, a vendég megkérdezi a házigazdát, mert feltűnt neki, hogy a vendéglátó anyósa egyetlen szót sem szólt, egész este.
- Te hát ezt nem értem, az anyósodnak mindig akkora volt a szája, hogy nem lehetett nekünk szóhoz jutni, mellette.
- Ja, már egy hete eldugtam a mama műfogsorát....
2018-10-11 20:02:55
Több mint tizenötezer vendéget várnak hétvégén a velemi gesztenyenapokra
... és hagyományőrző kulturális rendezvényévé vált, melynek megszervezését negyedik éve saját kezébe vette az önkormányzat.
Szél Józsefné szólt arról, hogy idén is több mint kétszáz vendéglátós és árus kínálja majd portékáit, több helyen sütik majd egyszerre nyílt lángon a gesztenyét, gesztenyés ételeket, süteményeket, de akár gesztenyés sört is kóstolhatnak a községbe érkező ven...
2018-10-10 10:31:07
Középiskolai rangsor: élen a veszprémi Lovassy László Gimnázium
... V. kerületi Eötvös József Gimnázium végzett.
A szakközépiskolák rangsorát a Győri Szolgáltatási Centrum Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája vezeti. A második helyen a Szombathelyi Szolgáltatási Centrum Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma végzett, míg a harmadik ebbe...
2018-10-08 12:33:03
Jégkorong Erste Liga - Háromgólos hátrányból nyert a Fehérvári Titánok
...
A fehérvári együttesben John Lewis négy gólt szerzett.
A DEAC egy góllal nyert a Dunaújváros otthonában, a Brasov hosszabbítást követően kerekedett vendéglátója, a Vasas fölé, míg a Csíkszereda a harmadik harmadban nyújtott gólerős játékának köszönhetően gyűrte le a vendég Hokiklub Budapest csapatát.
Eredmény (a sorozat honlapjáról):
---------------------------...
2018-10-07 20:32:15
Ifjúsági olimpia - Fellobbant a láng Buenos Airesben
... amely a világ egyik legszélesebb útján található, 1936-ban építették, a város alapítása 400. évfordulójának emlékére - írja a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja.
A megnyitó elején a vendéglátók nevében Horacio Rodriguez Laretta, Buenos Aires polgármestere köszöntötte a résztvevőket, majd fény- és tűzijáték következett. A nemzetek bemutatásakor a magyar zászlót a cselgáncsozó ...
2018-10-07 09:21:03
1 2 3 .......................140 141 ...........210 211 ...........280 281 282 
Címkék: Magyar Sommelier Szövetség, Németh Zsolt, Szent Mór, Lovassy László Gimnázium, Jégkorong Erste Liga, Fehérvári Titánok, Buenos Airesben, Szent Donát Birtok, Kemencés Büfé, José Ulisses Correia, Boldog Mór, Boldog Mórt, Ezután Szent István, Szél Józsefné, Eötvös József Gimnázium, Győri Szolgáltatási Centrum Krúdy Gyula Gimnáziuma, Tanítási Nyelvű Középiskolája, Vendéglátóipari Szakképző Iskolája, Szombathelyi Szolgáltatási Centrum Kereskedelmi, Vendéglátó Szakgimnáziuma, John Lewis, Hokiklub Budapest, Magyar Olimpiai Bizottság, Horacio Rodriguez Laretta, Buenos Aires, téli szezonális, eplényi sípálya, velemi gesztenyenapokra, veszprémi Lovassy, láng Buenos, csopaki Szent, édesipari termék, zöldség-gyümölcs árusok, ellenőrök érkezésére, kiemelten ellenőrzött, szezonális zöldségek, négyüléses felvonó, hegyen található, kétüléses sífelvonó, vendéglátó helyet, napozásra alkalmas, marketing vezető, pályához legközelebb, vendéglátó ország, kétoldalú kapcsolatokat, herceg hétszer,
© 2013 TVN.HU Kft.