Belépés
Németh Zsolt: szerteágazó kapcsolatfejlesztés indulhat Brazíliával
... értékazonosság fontos pontja, hogy Brazília is kilépett az ENSZ migrációs csomagjából. Ismertetése szerint a megbeszélésen érintették Venezuela kérdését, és brazil kollégájával hasonlóan látják a venezuelai helyzetet. Kiemelte, hogy Magyarország, az Európai Unióhoz hasonlóan elismerte Juan Guaidó elnökségét. Német Zsolt aggasztónak nevezte az országban kialakult humanitárius katas...
2019-04-18 14:51:45
Moszkva támogatni fogja Kubát és Venezuelát az amerikai szankciókkal szemben
... Washington egyebek között korlátozza az Egyesült Államokban élő kubai családok által a szigetországba küldhető pénz mennyiségét és a Kubába irányuló utazások lehetőségét is. A szankciók a venezuelai központi bankot, valamint a Bancorp pénzügyi szolgáltató venezuelai és nicaraguai leányvállalatait sújtják. A venezuelai állami bank elleni fellépés Bolton szerint komoly figyelmezteté...
2019-04-18 12:11:14
Washington újabb korlátozásokat és szankciókat vezet be Kuba, Nicaragua és Venezuela ellen
... családok csak korlátozott mennyiségű pénzt küldhetnek a szigetországban élő rokonaiknak és családtagjaiknak, továbbá korlátozzák a Kubába irányuló utazások lehetőségeit is. A szankciók a venezuelai központi bankot, és a Bancorp pénzügyi szolgáltató venezuelai és nicaraguai leányvállalatait sújtják.
A venezuelai központi bank elleni szankciókat Bolton azzal indokolta, hogy a ...
2019-04-17 21:56:04
Venezuelai válság - Figyelmeztette Oroszországot az amerikai külügyminiszter
... két repülőgépe érkezett Caracasba. Az egyik gép fedélzetén az orosz védelmi tárca magas rangú tisztje és mintegy 100 orosz katona tartózkodott, a másik gép szállítmánnyal érkezett a venezuelai fővárosba, de egyelőre nem került nyilvánosságra, hogy a rakomány mit tartalmazott.
Nicolás Maduro venezuelai elnök még a múlt hét közepén közölte, hogy Oroszország gyógyszersegélyt kü...
2019-03-25 16:22:00
Tőzsde - Veszteséges kezdés várható Európában
... százalék emelkedést mutatott, a WTI ára 0,07 százalékkal 59,25 dollárra csökkent.
Az olaj árát az OPEC és a szervezeten kívüli nagyobb termelők (OPEC+) önkorlátozása, valamint a venezuelai szállítások akadozása és az iráni kínálat várható további csökkenésének a lehetősége tartja magasan. A Brent ára az év eleje óta 23 százalékkal, a WTI ára 26 százalékkal emelkedett.
Az...
2019-03-20 07:41:05
Donald Trump lehetséges NATO-tagként említette Brazíliát
... támogatja Brazília felvételi kérelmét a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetbe (OECD). A brazil politikus nem válaszolt arra az újságírói kérdésre, hogy az Egyesült Államok a venezuelai válság miatt tervezi-e amerikai katonák telepítését a brazil-venezuelai határra.
"Csodálom Donald Trump elnököt és bizonyosan együtt dolgozunk majd közös érdekeink megvalósításán...
2019-03-19 22:51:23
EIU-felmérés: Szingapúr, Párizs és Hongkong a legdrágább, Budapest nincs az első százban
... ezelőtt még 89 százalék volt.
Az Economist Intelligence Unit kedden bemutatott költséglistáján a világ legolcsóbb városa - legalábbis a dollárban fizetett külföldiek számára - a venezuelai főváros, Caracas, amely a New York-i szinthez mért 15 százalékos költségindexével az utolsó, 133. helyre került.
A legolcsóbb tízes mezőnyben szerepel Damaszkusz (25 százalék), Taskent...
2019-03-19 22:50:16
Tőzsde - Erős zárás Európában
... kereskedési idő végére már lefelé korrigált, miután a nap folyamán idei csúcsot állított be. Az olaj árát az OPEC és a szervezeten kívüli nagyobb termelők (OPEC+) önkorlátozása, valamint a venezuelai szállítások akadozása és az iráni kínálat várható további csökkenésének a lehetősége tartja magasan.
A Brent nyersolaj jegyzése 0,15 százalékkal hordónként 67,44 dollárra, a WTI...
2019-03-19 22:41:30
Tőzsde - Erős zárás Európában
... Milánóban 0,51 százalék indexerősödéssel zárt a tőzsde szerdán.
Az olajár a szaúdi olajtermelés további korlátozásának a hírére szerdán is erősödött. Az olajárak erősödéséhez a venezuelai exportfennakadások is hozzájárulnak, valamint a WTI esetében még az amerikai nyersolajkészletek váratlan csökkenése is.
Az európai kereskedési idő végén a Brent nyersolaj hordónként 67...
2019-03-13 17:42:09
Venezuelai válság - Mike Pompeo: az Egyesült Államok visszahívja valamennyi diplomatáját
...
Az amerikai diplomácia irányítója a venezuelai válság mélyülésére hivatkozva tette meg bejelentését. Mint írta: "a döntés tükrözi a helyzet romlását Venezuelában". Hozzátette, hogy ugyanakkor a caracasi amerikai nagykövetség diplomáciai jelenléte immár "kényelmetlenség" volt az Egyesült Államok számára.
Venezuelában keddre mind az ellenzék, mind a Maduro-kormány tünteté...
2019-03-12 10:23:58
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......95 96 97 
Címkék: Németh Zsolt, Figyelmeztette Oroszországot, Donald Trump, Mike Pompeo, Egyesült Államok, Európai Unióhoz, Juan Guaidó, Német Zsolt, Egyesült Államokban, Nicolás Maduro, Gazdasági Együttműködési, Fejlesztési Szervezetbe, Csodálom Donald Trump, Economist Intelligence Unit, amerikai szankciókkal, amerikai külügyminiszter, első százban, megbeszélésen érintették, venezuelai helyzetet, országban kialakult, szigetországba küldhető, venezuelai központi, venezuelai állami, orosz védelmi, venezuelai fővárosba, olaj árát, szervezeten kívüli, venezuelai szállítások, iráni kínálat, lehetősége tartja, brazil politikus, újságírói kérdésre, venezuelai válság, brazil-venezuelai határra, világ legolcsóbb, dollárban fizetett, venezuelai főváros, legolcsóbb tízes, tőzsde szerdán, szaúdi olajtermelés, hírére szerdán, olajárak erősödéséhez, európai kereskedési, amerikai diplomácia, döntés tükrözi, helyzet romlását, caracasi amerikai, költségindexével, gyógyszersegélyt, leányvállalatait, indexerősödéssel,
© 2013 TVN.HU Kft.