Belépés
Annegret Kramp-Karrenbauer lesz az új német védelmi miniszter
... Kramp-Karrenbauer nem először kerekedik felül Spahnnal szemben. A 39 éves konzervatív politikus a CDU vezetéséért folytatott versenyben is ringbe szállt Kramp-Karrenbauerrel, aki abban a versengésben is legyőzte, miután Angela Merkel kancellár lemondott a párt vezetéséről.
Annegret Kramp-Karrenbauert sokan a 14 éve kormányzó Angela Merkel legvalószínűbb utódának tartják, ha a...
2019-07-16 22:52:50
Theresa May: egyes képviselők kompromisszumképtelennek bizonyultak
... mindent elért. Ezek között említette, hogy a munkanélküliségi ráta mélységi rekordokra süllyedt.
Theresa May nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy a vezetőválasztási versengésben Jeremy Huntra vagy Boris Johnsonra szavaz-e, csak annyit mondott: mindketten tudják, hogy "ez az állás mekkora felelősséggel jár".
Alig burkoltan bírálta saját kormánya egyes tagjai...
2019-07-12 21:12:34
Boris Johnson és Jeremy Hunt maradt versenyben a brit Konzervatív Párt vezetői tisztségéért
... csütörtök esti bejelentése szerint a 313 fős tory frakcióból Jeremy Huntra 77-en, Michael Gove környezetvédelmi miniszterre 75-en voksoltak.
Egy szavazat érvénytelen volt.
A versengésben eredetileg tíz jelölt indult.
A múlt csütörtöki első frakciószavazási fordulóban hárman estek ki, múlt pénteken egy jelölt visszalépett.
A keddi és a szerdai fordulókban egy-e...
2019-06-20 22:05:10
Rory Stewart esett ki a brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának harmadik fordulójában, ismét Johnsoné a legtö
...
A távozó Theresa May miniszterelnök pártvezetői tisztségéért folyó versengésben eredetileg tíz jelölt indult.
A múlt csütörtöki első frakciószavazási fordulóban hárman estek ki, pénteken egy jelölt visszalépett.
A keddi második fordulóban egy újabb jelölt, Dominic Raab volt Brexit-ügyi miniszter esett ki, így a szerdai szavazási fordulóra öten maradtak versenyben.|...
2019-06-19 20:06:31
Boris Johnson nélkül vitáztak a brit Konzervatív Párt vezetőjelöltjei
...
A távozó Theresa May miniszterelnök pártvezetői tisztségéért folyó versengésben tíz jelölt indult. Közülük a csütörtökön tartott első frakciószavazáson - amelyben a 313 fős alsóházi tory frakciólétszám minimum 5 százalékának megfelelő számú voksra volt szükség a bennmaradáshoz - hárman kiestek, egy további induló pedig pénteken visszalépett.
A versenyben maradt hat jelöl...
2019-06-16 22:42:17
Hárman estek ki a brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának első fordulójában, Johnsoné a legtöbb voks
...
A távozó Theresa May miniszterelnök pártvezetői tisztségéért folyó versengésben tíz jelölt indult.
A mezőnyt az alsóházi konzervatív frakció sorozatos szavazásokkal két főre szűkíti. E szavazások első fordulóját bonyolították le csütörtökön, a továbbiakat jövő kedden, szerdán és csütörtökön tartják.
A vezetőválasztás szervezéséért felelős frakciótestület, az 1922 Bi...
2019-06-14 07:03:35
Brexit - Elvetette a londoni alsóház a megállapodás nélküli Brexitet tiltó törvényalkotási tervet
... megbízatásának végét is jelenti, de utódja július végére várható megválasztásáig May ügyvezető minőségben ellátja a pártvezetői és a miniszterelnöki feladatokat.
Az utódválasztási versengésben tízen indulnak, és közülük többen is egyenes utalást tettek arra, hogy készek lennének megállapodás nélkül is kivezetni Nagy-Britanniát az EU-ból.
A legesélyesebbnek tartott jelölt...
2019-06-12 19:50:13
Brexit - Johnson: "nem célom a megállapodás nélküli Brexit"
... lehetőségének fenntartása "létfontosságú eleme" az EU-val folytatandó tárgyalásoknak.
Johnson is indult a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetői tisztségének elnyeréséért folyó versengésben, kilenc másik jelölttel együtt.
Theresa May miniszterelnök múlt pénteken távozott a párt éléről, és ez miniszterelnöki tisztségének megszűnésével is jár, de utódja megválasztásáig üg...
2019-06-12 16:07:47
Módosították a brit Konzervatív Párt vezetőválasztási szabályait
... eddigi előírása szerint a vezetői tisztségre jelentkezőket az alsóházi tory frakció két másik tagjának is támogatnia kellett.
A kedden végrehajtott módosítás után az utódválasztási versengésben induló jelöltek mindegyikének immár nyolc képviselőtárs támogatását kell megszereznie ahhoz, hogy jelentkezését a konzervatív frakció legbefolyásosabb szakpolitikai irányadó és végreha...
2019-06-04 22:52:04
Brexit - Trump: Boris Johnson "kitűnő jelölt" a brit Konzervatív Párt élére
... július végére várható megválasztásáig May ellátja még a kormányfői feladatokat.
Szombatig tizenketten jelezték, hogy indulnak a hivatalosan június 10-én kezdődő utódválasztási versengésben. A londoni fogadóirodák Boris Johnsont tartják a legesélyesebb jelöltnek, és az előzetes felmérések is azt jelzik, hogy a Konzervatív Párt tagsága körében Johnson a legnépszerűbb jelölt....
2019-06-01 07:04:12
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: Annegret Kramp-Karrenbauer, Theresa May, Boris Johnson, Jeremy Hunt, Konzervatív Párt, Rory Stewart, Angela Merkel, Annegret Kramp-Karrenbauert, Jeremy Huntra, Boris Johnsonra, Michael Gove, Dominic Raab, Boris Johnsont, brit Konzervatív, legtöbb voks, londoni alsóház, megállapodás nélküli, párt vezetéséről, munkanélküliségi ráta, vezetőválasztási versengésben, állás mekkora, szavazat érvénytelen, versengésben eredetileg, múlt csütörtöki, jelölt visszalépett, szerdai fordulókban, távozó Theresa, keddi második, újabb jelölt, szerdai szavazási, csütörtökön tartott, további induló, versenyben maradt, alsóházi konzervatív, továbbiakat jövő, vezetőválasztás szervezéséért, miniszterelnöki feladatokat, utódválasztási versengésben, legesélyesebbnek tartott, kormányzó brit, párt éléről, vezetői tisztségre, alsóházi tory, kedden végrehajtott, konzervatív frakció, kormányfői feladatokat, hivatalosan június, londoni fogadóirodák, legesélyesebb jelöltnek, előzetes felmérések, legnépszerűbb jelölt,
© 2013 TVN.HU Kft.