Belépés
Pécsi gimnazisták nyerték az idei PénzSztár versenyt
... szemben kellett megvédeniük ellentétes álláspontjaikat, de pénztörténeti feladat is volt.
A győztes és ezzel a 2019. évi PénzSztár címet kiérdemelt csapat tagjai elnyerték a verseny fődíjait, a Budapest Banktól fejenként 100-100 ezer forintot, részvételi lehetőséget a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központja által szervezett szakmai képzésen, valamint a Befektetési Ala...
2019-12-18 17:11:30
Palkovics: tíz év után először többen választották a szakképzést, mint a gimnáziumot
...
Palkovics László a Nyíregyházi Szakképzési Centrumban tartott ünnepségen kiemelte, a magyar tanulók sorra hozzák el a hazai és nemzetközi szakmai versenyek fődíjait, ami igazolja, hogy nemzetközi színtéren is elismert a magyar képzés.
A kormány támogatásával minden feltétel adott ahhoz, hogy tovább fejlődjön a szakképzés - mondta a miniszter.
A tárcavezető a kazanyi...
2019-08-31 14:21:49
51. Kék szalag vitorlás verseny a Balatonon
... célba.
- Józsa Márton, a Kék szalag időrekordját tartó Fifty-Fifty kapitánya harmadik győzelmére tör magyar tervezésű és építésű hajójával, amelyen a legénység is magyar.
- A verseny fődíjait a Herendi Porcelánmanufaktúra biztosítja, Simon Attila vezérigazgató elmondta: a legjobbak kék Apponyi-mintás serleget kapnak majd.
*
- A Kék szalag Európa leghosszabb tók...
2019-07-18 18:27:13
Kékszalag - Hat-hétszáz hajót várnak a szervezők
... fiatalt is bevett csapatába. Úgy fogalmazott: legalább ötven országban hajózott már, de a Balaton a könnyű szeleivel mindig különleges élményt és nagy kihívást jelent számára.
A verseny fődíjait a Herendi Porcelánmanufaktúra biztosítja, Simon Attila vezérigazgató elmondta: a legjobbak kék Apponyi-mintás serleget kapnak majd.
A Kékszalag Európa leghosszabb tókerülő vitorl...
2019-07-17 12:51:23
Kihirdették az Új Magyar Zenei Fórum zeneszerzőverseny díjazottjait
... Béla Nemzeti Hangversenyteremben adnak elő.
Az idei pál...
2017-10-11 15:23:40
Mihailescu Dinu, Boros Tekla és Tanaka Kendzsi kapták a nemzetközi Bartók-verseny fődíjait
...
Az immár hetedik alkalommal megszervezett megmérettetésen 18 fiatal mutatkozott be, a magyarok mellett román, szerb és japán művész is.
A háromfordulós verseny elő- és középdöntőjében szóló darabok csendültek föl. Az indulók változatos programból, olyan technikás művek közül választhattak, melyeket egykor maga Bartók Béla is szívesen játszott. A döntőben Liszt, Bartók és...
2017-03-25 21:13:57
Debreceni gimnazisták nyerték a PénzSztár versenyt
... döntőben.
A Budapesti Gazdasági Egyetemen lezajlott döntő győztese a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium Mon(k)ey Managers nevű csapata lett, mely tagjai ezzel elnyerték a verseny fődíjait, a Budapest Banktól fejenként 100-100 ezer forintot, valamint a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége által felajánlott egy-egy okostelefont.
A második hel...
2016-12-10 07:05:38
Budapesti gimnazisták nyerték a PénzSztár versenyt
... diákoknak.
A döntő győztese, és ezzel együtt a 2015. évi PénzSztár cím birtokosa a Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium csapata lett, tagjai elnyerték a verseny fődíjait, a Magyar Takarékszövetkezeti Bank által kibocsátott bankkártyán átvehető, fejenként 100 ezer forintot és a HVG által felajánlott egy-egy okostelefont. A második helyezést a Békéscsabai SzC ...
2015-12-19 07:05:34
1 
Címkék: Magyar Zenei Fórum, Mihailescu Dinu, Boros Tekla, Tanaka Kendzsi, Budapest Banktól, Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központja, Befektetési Ala, Palkovics László, Nyíregyházi Szakképzési Centrumban, Józsa Márton, Herendi Porcelánmanufaktúra, Simon Attila, Kékszalag Európa, Béla Nemzeti Hangversenyteremben, Bartók Béla, Budapesti Gazdasági Egyetemen, Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium Mon, Befektetési Alapkezelők, Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége, Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola, Magyar Takarékszövetkezeti Bank, Békéscsabai SzC, idei PénzSztár, nemzetközi Bartók-verseny, verseny fődíjait, magyar tanulók, magyar képzés, kormány támogatásával, könnyű szeleivel, immár hetedik, magyarok mellett, háromfordulós verseny, indulók változatos, döntőben Liszt, döntő győztese, második helyezést, megmérettetésen, középdöntőjében, álláspontjaikat, könyvvizsgálói, vezérigazgató, választhattak, magyarországi, megszervezett, háromfordulós, vagyonkezelők, támogatásával, pénztörténeti,
© 2013 TVN.HU Kft.