Belépés
Tokió 2020 - Ungvári Miklós mégsem vonul vissza
...
"Akkor még nem volt ennyi adat a birtokunkban, nem rendelkeztünk ennyi információval, mint most. A nemzetközi szövetség néhány héttel korábban minden nemzetközi versenyt beszüntetett, némileg kilátástalannak tűnt a helyzetünk, de úgy gondolom, ezzel minden sportoló így volt" - nyilatkozta pénteken az M4 Sporton a Ceglédi VSE sportolója, aki a két éve tartó kvalifikációs soroz...
2020-04-03 17:52:08
Márton Anita még nem döntött az olimpiai felkészülésről
... felkészülést jelentene.
Márton Anita emlékeztetett, hogy tavaly novemberben kezdte az alapozást a mostani szezonra, több hónap kemény munka állt a hátam mögött, de csupán négy hazai versenyen indulhatott, mert később a nemzetközi viadalok elmaradtak a koronavírus-járvány miatt.
"Úgy néz ki, egyelőre nincs mire felkészülni. Hiányoznak a rövid távú célok, hiszen az újabb h...
2020-04-01 13:21:58
Ökölvívó olimpiai selejtező - Bacskai Balázs megosztott pontozással kikapott
... csapat.
A nemzetközi szöv...
2020-03-16 16:02:15
Koronavírus - Nem lehet világranglista-pontokat szerezni az újdelhi sportlövő vk-n
... ki rövid közleményt, amely szerint India egészségügyi minisztériumának rendelkezései miatt a helyi szervezők nem tudják garantálni valamennyi olyan sportlövő részvételi lehetőségét, akik versenyezni szeretnének. Ezért döntött a szövetség úgy, hogy a ranglistát nem fogja befolyásolni a viadal.
Győrik Csaba, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az MTI-nek elmondta, hogy 12 ...
2020-03-04 14:12:05
Rövid pályás gyors korcsolya 2020. Január
... Európa-bajnokságon.
.................
A férfiak rajtprocedúrája némileg elhúzódott, a két holland versenyző ugyanis rossz sorrendben állt fel. Amikor ezt az indítóbíró kiszúrta, a hollandok nagy nevetés és egy pacsi kíséretében helyet cseréltek.
A testvérpár a pontverseny első két ...
2020-01-26 18:41:43
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Liu Shaoang arany-, Shaolin Sándor ezüstérmes összetettben
...
A férfiak rajtprocedúrája némileg elhúzódott, a két holland versenyző ugyanis rossz sorrendben állt fel. Amikor ezt az indítóbíró kiszúrta, a hollandok nagy nevetés és egy pacsi kíséretében helyet cseréltek.
A testvérpár a pontverseny első két helyéről várta a szuperdöntőt, és az újabb duplázáshoz az is elég volt számunkra, hogy Shaolin az utolsó előtti, testvére pedig a...
2020-01-26 16:48:48
Atlétikai vb - Gyulai Miklós: a szövetség elégedett lehet
... bravúrosnak nevezte, és a női 100 gát elődöntőjébe jutott Kozák Luca 12.87 másodperces futását is kiemelte. Gyulai elismerte, hogy a csapatból voltak olyanok, akiknek nem sikerült jól a verseny, ők viszont szerinte tanulhatnak ebből.
Gyulai Miklós a világbajnokság egészével is elégedett volt, mint mondta, sportszakmai szempontból minden idők legjobb vb-je volt a mostani. Anna...
2019-10-08 20:01:59
Torna-vb - Kovács Zsófia olimpiai kvótát szerzett
...
A kvalifikáció sportági szabályai szerint nem vették figyelembe annak a 12 válogatottnak a tagjait, akik a csapatversenyben kvótát szereztek tavaly a dohai vagy idén a stuttgarti vb-n. Így kellett a legjobb húsz közé bekerülni, ami Kovácsnak sikerült, hiszen ebben az összevetésben hatodikként zárt.
Mivel az összetettben a magyarok között másodikként záró Schermann Bianka...
2019-10-05 23:22:59
Birkózó-vb - Barka nyolcaddöntős, Németh kikapott
...
Az idén Európa-bajnok Barka indította magyar szempontból a napot. A csepeli birkózó a kazah fővárosban hazai versenyző, Emma Tiszina ellen kezdett, aki tökéletes partnernek bizonyult a "bemelegítéshez".
A háromszoros vb-bronzérmes magyar az első pillanatoktól uralta a meccset és szépen, türelmesen gyűjtögette a pontjait. Karját könnyedén tudta betenni riválisa bal karja ...
2019-09-18 08:30:52
Birkózó-vb - Dénes Mercédesz nyolcaddöntős, Torba Erik kiesett
... kapott egy pontot, így másfél percet követően már 5-0-ra vezetett. A magyar pedig a hátralévő négy és fél percben nem tudott változtatni ezen, így búcsúzott.
Előzetesen az első női versenynap egyedüli magyarjának, Dénes Mercédesznek Torbánál nehezebbnek tűnt a dolga, ám az érdi versenyző egészen remek teljesítménnyel rukkolt elő.
A meccs eleje még a dél-koreai Kim Hjung ...
2019-09-17 08:10:57
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Ungvári Miklós, Márton Anita, Bacskai Balázs, Shaolin Sándor, Gyulai Miklós, Kovács Zsófia, Dénes Mercédesz, Torba Erik, Ceglédi VSE, Győrik Csaba, Kozák Luca, Schermann Bianka, Európa-bajnok Barka, Emma Tiszina, Dénes Mercédesznek Torbánál, olimpiai felkészülésről, újdelhi sportlövő, szövetség elégedett, nemzetközi szövetség, mostani szezonra, hátam mögött, nemzetközi viadalok, rövid távú, nemzetközi szöv, helyi szervezők, magyar válogatott, férfiak rajtprocedúrája, indítóbíró kiszúrta, hollandok nagy, pacsi kíséretében, pontverseny első, újabb duplázáshoz, utolsó előtti, csapatból voltak, világbajnokság egészével, kvalifikáció sportági, csapatversenyben kvótát, dohai vagy, stuttgarti vb-n, legjobb húsz, összevetésben hatodikként, magyarok között, idén Európa-bajnok, csepeli birkózó, kazah fővárosban, háromszoros vb-bronzérmes, első pillanatoktól, magyar pedig, hátralévő négy, érdi versenyző, meccs eleje, minisztériumának, csapatversenyben, kilátástalannak, teljesítménnyel, rajtprocedúrája, világranglista,
© 2013 TVN.HU Kft.