Belépés
Magyar-finn - Rossi az észtek ellen mutatott hozzáállásra számít
... játékstílusára jellemző, hogy masszív és a magas játékosokra épít, akik sokat futnak és az erőnlétük átlagon felüli.
"Sokszor keresik a párharcokat, ütköznek, de mi is felvesszük velük a versenyt, taktikailag és technikailag pedig jobbak is vagyunk" - mondta, s megemlítette, a hideg időhöz viszont jobban hozzá vannak szokva a vendégek.
Leszögezte, szerettek volna első he...
2018-11-17 23:01:56
Zsefy Zsanett
... megigézte.

Az eltitkolt vágyak álomcsipkéit
asztalára rendezte a múlt idő,
a párnáról szelíden hagyta elsodorni
felsejlő emlékeit, mint egy gyönge nő.

Az éj baritonjával versenyt dalolt
a korán ébredő kíváncsiság,
rigó füttyétől elvarázsolt kert lett
a homlokba ékelt lidércnyomás.


...
2018-11-16 20:45:31
Ismét darvadozást rendeznek a Szegedi Fehér-tónál
... hajnalban és délután is darunéző túra indul a sándorfalvi Macskási-gyephez. A vállalkozó szelleműek a darvak éjszakázó helyeit megkerülő terepfélmaratonon tehetik próbára állóképességüket, de versenyt rendeznek a fotográfusoknak is.
A legkisebbeket játszóház és kézműves foglalkozás várja, tartanak madárgyűrűzési bemutatót, természetrajzi előadásokat. Az egyik legérdekesebb pr...
2018-11-08 07:40:52
Nyíregyháza-rali - Több mint 10 ezer nézőt várnak a hétvégi rendezvényre
...
A nyírségi nagyváros először rendez raliversenyt, a hétvégi futam a hazai bajnok személye mellett a rali Európa-bajnokság (ERC) egyik jövő évi futamának megrendezéséről is dönthet. Utóbbi miatt az ERC és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) promóterei, illetve megfigyelői is jelen lesznek a versenyen.
Oláh Gyárfás, Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke a t...
2018-11-07 13:42:05
Fucsovics újabb karriercsúcsa a világranglistán
... leváltotta Rafael Nadalt.
A férfi versenyeket szervező ATP honlapja szerint a nyíregyházi játékos eddigi legjobbja a 40. hely volt, s annak ellenére előrébb tudott lépni, hogy a párizsi versenyt - s egyben a szezont - sérülés miatt idő előtt be kellett fejeznie.
A legjobb 200-ban még egy magyar, Balázs Attila található, ő egy helyet előrelépve a 189. helyen áll.
A s...
2018-11-05 17:47:58
Átadták a csillaghegyi strandfürdő új fürdőépületét
... - és csak ezt követte a Gellért és a Palatinus. Szórakozóhelyeinek sokféleségével, kedvező fekvése folytán egészséges levegőjével bármelyik korabeli külföldi strandfürdővel felvette a versenyt.
A főpolgármester azt mondta: ismét olyan beruházással gazdagodott Csillaghegy, Óbuda és Budapest egyaránt, amely "emeli a környék hozzáadott értékét, hozzájárul az itt lakók és az idel...
2018-10-31 13:11:22
Jövőre is februárban lesz a budapesti női tenisztorna
... honlapjának szerdai közlése szerint a magyarországi viadallal egy időben lesz a dubaji premier torna, és a mezőny ezt követően "költözik" majd át az Egyesült Államokba.
A budapesti versenyt idén a belga Alison Van Uytvanck nyerte.
A versenynaptárban fontos változás, hogy jövőre helyet cserél egymással a szezon utolsó két versenye: 2019-től kezdve a Bajnokok Tornáját egy ...
2018-10-31 11:01:43
Szép napot mindenkinek!
... annál több
forrás feszíti, mennél több hó ül fején, öreg szívem
úgy feszűl a szavaktól; pedig mi hírt hozok én? mit
bánom a híreket én? forrong a világ, napok állnak
versenyt az évekkel, évek a századokkal, az őrült
népek nyugtalanok: mit számít? én csak az őszre
nézek, az őszt érzem, mint bölcs növények és jámbor
állatok, érzem, a föld hogy ford...
2018-10-31 09:00:10
Átadták a Bábolna TETRA Kft. genetikai kutatóbázisát a Vas megyei Uraiújfaluban
... tartja, hogy a kutatás-fejlesztés az agráriumban is minél hangsúlyosabban megjelenjen, erre jó példa szavai szerint a Bábolna TETRA Kft. kutatóbázisa is.
Hozzátette: ahhoz, hogy a piaci versenyt állni tudjuk, természetesen használni kell mindazon kutatási eredményeket, amelyek az egyetemi kutatóközpontokban megszületnek.
Szavai szerint új divatirányzatok jelennek meg az ...
2018-10-30 20:11:35
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... beruházás megvalósulásában segített személyesen.
A kormányfő úgy fogalmazott: megérti, ha magyar városok egymással versengenek a beruházásokért, de ebben az esetben nem Miskolc futott versenyt Debrecennel, hanem Magyarország Szlovákiával.
Megjegyezte, hogy a régiós eloszlások alapján a kormány Kelet-Magyarországon 16 ezer projektet támogatott háromezer milliárd forint ér...
2018-10-29 18:32:45
1 2 3 ..................446 447 .........670 671 ..........892 893 894 
Címkék: Zsefy Zsanett, Szegedi Fehér-tónál, Bábolna TETRA Kft, Nemzetközi Automobil Szövetség, Oláh Gyárfás, Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, Rafael Nadalt, Balázs Attila, Egyesült Államokba, Alison Van Uytvanck, Bajnokok Tornáját, Magyarország Szlovákiával, észtek ellen, hétvégi rendezvényre, csillaghegyi strandfürdő, magas játékosokra, erőnlétük átlagon, hideg időhöz, eltitkolt vágyak, párnáról szelíden, korán ébredő, homlokba ékelt, sándorfalvi Macskási-gyephez, vállalkozó szelleműek, darvak éjszakázó, legkisebbeket játszóház, egyik legérdekesebb, nyírségi nagyváros, hétvégi futam, hazai bajnok, rali Európa-bajnokság, férfi versenyeket, nyíregyházi játékos, párizsi versenyt, legjobb 200-ban, helyet előrelépve, környék hozzáadott, magyarországi viadallal, időben lesz, dubaji premier, budapesti versenyt, belga Alison, versenynaptárban fontos, szezon utolsó, őszt érzem, föld hogy, piaci versenyt, régiós eloszlások, megvalósulásában, állóképességüket, versenynaptárban, világranglistán, fotográfusoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.