Belépés
Emléktáblát avattak Ferjáncz Attila budapesti szülőházánál
... Primissima-díjas újságíró méltatta.
"Nála precízebb, pontosabb embert nem nagyon ismertem, pedig egy olyan korszakban érte el a legnagyobb sikereit, amelyben borzasztóan nehéz volt felvenni a versenyt a fejlett nyugati országokból érkező ellenfelekkel" - fogalmazott Riskó, kiemelve, hogy Ferjáncz mindig is maximalista volt. "Ha ő nem lett volna, akkor a magyar ralisport sem t...
2019-04-23 12:51:35
Sportlövő-vk - Középmezőnyben a magyarok
... honlapjának beszámolója szerint a 107 fős mezőnyben Horváth Lea 621,9 körös eredménnyel az 54., Zwickl-Veres Kata 621,7-tel az 56., Mészáros Eszter 620,9-cel pedig a 63. helyen zárta az alapversenyt, amelyen 628,3-as teljesítménnyel lehetett a döntőbe jutni.
A versenyt az indiei Apurvi Chandela nyerte.
A kínai fővárosban minden egyéni számban két-két tokiói indulási jogo...
2019-04-23 09:20:59
Budapesti férfi tenisztorna - Továbblépett a nyolcadik kiemelt Albot
...
A moldovai játékos eredetileg a francia Adrian Mannarinóval találkozott volna, de ellenfele sérülés miatt vasárnap visszalépett a versenytől. A helyére a hétvégi selejtezőben alulmaradt Szerhij Sztahovszkij került szerencsés vesztesként, de az ukrán teniszező nem tudott élni a lehetőséggel.
Eredmény:
egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért):
---------------------...
2019-04-22 20:02:16
Budapesti férfi tenisztorna - Búcsúzott a tavaly elődöntős Seppi, visszalépett a címvédő
... 6:5-ös vezetésénél semmire vette el ellenfele adogatását.
A mérkőzés 2 óra 42 percig tartott.
A címvédő olasz Marco Cecchinato hétfőn betegség miatt visszalépett a budapesti versenytől, a helyére szerencsés vesztesként a német Mathias Bachinger került.
Eredmények:
egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért):
------------------------------------ -Krajinovic (szer...
2019-04-22 18:01:48
Budapesti férfi tenisztorna - Györe László célja a Grand Slam-trófea és a top 10
... versenyző vajdasági magyar játékos - aki kedden kezdi meg szereplését a Hungarian Openen - hétfőn az M1 aktuális csatornán azt mondta közelebbi terveiről, hogy szeretne még idén egy ATP-versenyt megnyerni, és örülne, ha az évet a legjobb húsz között tudná befejezni.
"A sikerrel jár, hogy rivaldafénybe kerül az ember. Fiatal vagyok még, próbálok minden cselekedetemmel, viselke...
2019-04-22 17:41:51
Asztalitenisz-vb - Lakatosék és Andrásék is a főtáblán férfi párosban
... pakisztáni riválist vertek nagyon könnyedén, Andrásék pedig második meccsükön egy malajziai kettős felett diadalmaskodtak öt szettben.
Bálinték egy szingapúri egységgel vették fel a versenyt az egykörös kvalifikációban, és nagy csatában, öt szettben kikaptak úgy, hogy a döntő játszmában nekik is volt egy meccslabdájuk. A csak párosban indult Nagyváradi számára így véget is ér...
2019-04-22 16:51:44
Kartellező elemgyártókat bírságolt a versenyhivatal
... bevezetett hulladékkezelési díjat mindannyian egységesen, külön költségelemként hárítják át a vevőikre. Az áthárítás teljes egészében és egymással egyeztetve zajlott, így a gyártók kizárták a versenyt egymás között e költségelem vonatkozásában.
A bírság alapját is ez a hulladékkezelési díj képezte, mivel az eljárásban nem került az megállapításra, hogy a gyártók az elemek ela...
2019-04-18 14:21:59
Asztalitenisz-vb - Az elnök szerint akár már most kezdődhetne a vb
... a sportvezető.
Szóba kerültek a hazai World Tour-versenyek is, melyek megrendezése - mint mondta - sok tapasztalattal szolgált.
"Mi most már hetedik éve rendezünk World Tour-versenyt Magyarországon, előbb Szombathelyen, aztán Budapesten. Az idén januári viadalon a világ elitje itt volt, Kína, Japán és az európai sztárjátékosok is részt vettek rajta, úgyhogy valóban hasz...
2019-04-18 12:21:30
Két balatoni bor lett az idei bioborvesreny csúcsbora
... hazai és nemzetközi mezőnyben.
A Hortobágyon található hazánk legnagyobb összefüggő, mintegy húszezer hektár bioművelésű területe - fűzte hozzá.
Kovács Pál borszakújságíró, versenytitkár kiemelte: tőlünk nyugatra a bio bor presztízse és minősége is évről évre folyamatosan erősödik, amelyet - ha lemaradással is - de a magyar bioborágazat is próbál követni.
A 13. bi...
2019-04-17 21:31:36
Dicsőíti Istent?
... jelent keresztyén életünk futópályáján. Semmiféle szabály nem tiltja, hogy az 1500-as versenyfutó az olimpián egy zsák burgonyát vigyen a vállán. Természetesen megteheti, de azzal együtt a versenyt semmiképpen nem nyerheti meg. Éppen így van ez a keresztyénekkel. Bizonyos dolgok talán ártalmatlanok, mégis akadályt jelentenek.

Ám ha azt kérdezzük: ,,Ártalmas ez vala...
2019-04-13 08:41:33
1 2 3 ..................454 455 ..........682 683 .........908 909 910 
Címkék: Ferjáncz Attila, Györe László, Grand Slam-trófea, Dicsőíti Istent, Horváth Lea, Zwickl-Veres Kata, Mészáros Eszter, Apurvi Chandela, Adrian Mannarinóval, Szerhij Sztahovszkij, Marco Cecchinato, Mathias Bachinger, Hungarian Openen, World Tour-versenyek, World Tour-versenyt Magyarországon, Kovács Pál, nyolcadik kiemelt, tavaly elődöntős, főtáblán férfi, elnök szerint, idei bioborvesreny, olyan korszakban, legnagyobb sikereit, fejlett nyugati, magyar ralisport, döntőbe jutni, indiei Apurvi, kínai fővárosban, moldovai játékos, francia Adrian, hétvégi selejtezőben, ukrán teniszező, címvédő olasz, budapesti versenytől, helyére szerencsés, német Mathias, legjobb húsz, malajziai kettős, szingapúri egységgel, egykörös kvalifikációban, döntő játszmában, csak párosban, áthárítás teljes, gyártók kizárták, versenyt egymás, bírság alapját, hazai World, idén januári, világ elitje, európai sztárjátékosok, magyar bioborágazat, 1500-as versenyfutó, zsák burgonyát, versenyt semmiképpen, hulladékkezelési, keresztyénekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.