Belépés
Dél-Alföld nyerte a Jövő Bajnokai program régiós úszóversenyét
... hanem a szülőket is sikerült megszólítani. A összrégiós torna pedig az elmúlt év méltó lezárása és egyben az idei szezon elindítása is, ahol együtt ünnepeltek és szurkoltak a szülők, versenyzők és edzők.
A régiók közötti versenyt a Dél-Alföld nyerte, a második a Dél-Dunántúl lett, míg a harmadik helyen holtversenyben a Nyugat-Dunántúl és a Budapest 1. régió végzett.
A n...
2019-01-20 17:13:12
Berlinale - Összeállt a 69. Berlinale versenyprogramja
... Coixet két nő szerelméről mesél Elisa y Marcela (Elisa és Marcela) című munkájában.
A nők egyre nagyobb teret nyernek a rendezők között, a tavalyi négy után idén heten vannak a versenyzők között. Jellemző a mezőnyre a hollywoodi filmgyártás jelenlétének hiánya is, amerikai produkciót csak versenyen kívül mutatnak be. Köztük van a leginkább A nagy dobás című munkájáról ismert ...
2019-01-17 20:02:50
Meghirdették a XI. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekversenyt
... info@operetta-competiton-lehar.sk címen. A magyarországi első fordulóra várhatóan április első felében kerül sor, a középdöntőt és a döntőt Komáromban, május 4-5-én rendezik. Itt már a versenyzőket a teljes nemzetközi zsűri meghallgatja és döntenek a végső eredményekről és a díjak kiadásáról.
A zsűri tagja lesz Dagmar Livorová, a Szlovák Zeneművészeti Egyetem opera-operett é...
2019-01-16 19:52:25
FINA - Szabadon választhatnak versenyt az úszók, de az eredmények elismeréséhez együttműködés kell
... kell tenni egy "releváns tagszövetségnél".
Francois Carrard, a FINA jogi szakértője, aki maga is jelen volt az egyeztetésen, többek között azt mondta, nem célja a FINA-nak, hogy a versenyzőket megbüntesse, de ha a nemzetközi szövetség szabályait nem tartják be, az elért eredményeket nem ismerik el.
Tavaly novemberben az Olasz Úszó Szövetség kénytelen volt lemondani a Tor...
2019-01-15 14:51:57
Michelisz nagy kihívásokra számít az idei WTCR-szezonban
... tagja, és megfogalmazása szerint elsősorban szakmai szemmel igyekszik felügyelni, hogy a rendelkezésre álló pénzügyi forrásokat a lehető leghatékonyabban osszák el a tehetséges magyar versenyzők között.
"Egyértelműen látszik, hogy a financiális segítségre bőven van igény, és úgy gondolom, hogy tavaly azt is tapasztalhattuk, hogy a pályázati anyagok elkészítése még finomhangol...
2019-01-15 09:51:06
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Bánhidi: a feladatot sikerrel teljesítettük
...
"Ugyan nincsenek tengerentúli és ázsiai versenyzők, de vannak jó európai gyorskorcsolyázók, akiket le kellett gyűrni és ezt a feladatot most mi sikerrel teljesítettük" - jelentette ki a sportvezető.
Liu Shaolin Sándor összetett Európa-bajnoki címét kifejezetten komoly eredménynek nevezte, amelyért nagyon régóta küzdenek.
"Azért a végén kellett számolgatni, mert volt...
2019-01-14 08:41:33
Asztalitenisz World Tour - Bátorfi Zoltán: Póta Georgina párosban éremközelbe juthat
... Madarász Dóra pedig 3-1-re vezetett ugyan a kanadai Mo Zhang ellen (aki jelenleg 27. a világranglistán), mégis búcsúzni kényszerült az első fordulóban.
Bátorfi Zoltán közölte: a versenyzők jó formában vannak, és bár voltak kisebb sérülések, de mindenki rendbejött, és "teljes gőzzel várják" a keddi nyitányt. Hozzátette: a sorsolástól és formától is függ, hogy kitől mire lehet ...
2019-01-13 20:19:56
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Bánhidi: ez mestermunka volt
...
"Lenyűgöző volt, ahogy abszolválták a mai napot" - jelentette ki a sportvezető. "Azt szoktam mondani, hogy ez short track, amiben minden borulhat. De vannak olyan versenyzők, akik tudják érvényesíteni a dominanciájukat, ezt láthattuk ma. Az egyikük tálcán kínálta az aranyat a másiknak, miközben megvédte a maga ezüstjét, majd ugyanezt láthattuk fordítva".
Bánhidi konkrét ...
2019-01-12 20:42:22
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Liu Shaoang győzött 500 méteren, Liu Shaolin második
... legjobb magyar Eb-szereplése, az eddigi csúcsot a 2017-es, torinói viadal jelentette egy arany- és öt ezüstéremmel, míg Dordrechtben már két-két arany- és ezüstérmet nyertek a magyar versenyzők.
Jászapáti Petra a nők kisdöntőjében második lett, így összesítésben hatodikként zárt a legrövidebb távon.
A férfi fináléban a 20 éves Liu Shaoang az első, míg 23 esztendős bátyja...
2019-01-12 18:11:56
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Iskolapélda a közönségszórakoztató rendezésre
... selejtezők során megteltek a lelátók a csarnokban köszönhetően az iskolák által kihozott diákoknak, akik nagy lelkesedéssel nézték a futamokat, nagyszerű hangulatot varázsoltak, a hazai versenyzőket pedig kitörő üdvrivalgással fogadták.
Minden kilátogató a hazai szövetség sapkáját kapta ajándékba, a versenyek előtt pedig a létesítmény előcsarnokában nyereményekért kvízjátékot...
2019-01-12 14:31:32
1 2 3 .......................141 142 ............212 213 ...........282 283 284 
Címkék: Jövő Bajnokai, Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekversenyt, Asztalitenisz World Tour, Bátorfi Zoltán, Póta Georgina, Dagmar Livorová, Szlovák Zeneművészeti Egyetem, Francois Carrard, Olasz Úszó Szövetség, Shaolin Sándor, Madarász Dóra, Jászapáti Petra, eredmények elismeréséhez, idei WTCR-szezonban, feladatot sikerrel, összrégiós torna, idei szezon, régiók közötti, harmadik helyen, rendezők között, tavalyi négy, versenyzők között, hollywoodi filmgyártás, nagy dobás, magyarországi első, döntőt Komáromban, teljes nemzetközi, végső eredményekről, díjak kiadásáról, zsűri tagja, versenyzőket megbüntesse, nemzetközi szövetség, elért eredményeket, rendelkezésre álló, lehető leghatékonyabban, tehetséges magyar, financiális segítségre, pályázati anyagok, feladatot most, végén kellett, első fordulóban, keddi nyitányt, egyikük tálcán, maga ezüstjét, eddigi csúcsot, magyar versenyzők, legrövidebb távon, férfi fináléban, csarnokban köszönhetően, iskolák által, hazai versenyzőket, hazai szövetség, versenyek előtt,
© 2013 TVN.HU Kft.