Belépés
Megnyílt a kajak-kenu szövetség sportegészségügyi és diagnosztikai központja
... Hangsúlyozta: a sport nemcsak a testet, hanem a lelket is erősíti, fegyelemre, a társak megbecsülésére, nemes versengésre nevel. Hozzátette: igazi öröm számára, hogy ebben a központban a versenyzők egészségileg biztonságban lehetnek, s űzhetik ezt, a magyar identitás részévé vált nagyon szép, nagyon izgalmas és nagyon nemes sportágat.
"Kívánom önöknek, hogy ennek a diagnoszti...
2018-12-10 12:31:49
Közvetítésdömping az M4 Sporton a 2019-es hazai világbajnokságokról
... és szurkolói részvétel várható a Hungexpón.
"Magyarországon nincs más olyan létesítmény, amely alkalmas lenne a lebonyolításra. A kihívások jelentősek a szervezők és a válogatott versenyzők számára is" - mondta.
A szövetség vezetője szerint a legtöbb külföldi vendég Európából, illetve a Távol-Keletről várható.
Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség elnöke arról beszé...
2018-12-04 13:52:13
Krónika 9. rész (államháztartás)
...
Államháztartási törvény módosítása
Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára expozéjában kifejtette: a javaslat olyan módosításokat fogalmaz meg, amelyek a közpénzek felhasználásának gyakorlatát egyszerűsítik.
A rendelkezések között szerepel a bürokráciacsökkentés azon szándéka, hogy a költségvetési fejezetek közötti előirányzat-...
2018-11-29 23:06:10
Utánpótlás-konferencia - Sós Csaba a túledzettség problémájáról beszélt
... szakirodalom ajánl, illetve amennyit a világ más országaiban szokás. Sós Csaba hozzátette: ugyanakkor az ifi és a felnőtt korosztály között a világ sokkal nagyobbat javul, mint a hazai versenyzők. Példaként említette, hogy azok a magyar úszók, akik a 2005-ös hazai rendezésű ifjúsági Európa-bajnokságon nyolc aranyérmet nyertek, azok közül 2007 tavaszán, a Melbourne-ben rendezett fe...
2018-11-27 18:59:27
Megkezdődött a 18. Kaleidoszkóp Versfesztivál
... pódiumi estekkel, performanszokkal, a Verszenei...
2018-11-22 18:29:20
Palkovics: a Mesterséges Intelligencia Koalícióval Magyarország az európai élvonalba kerülhet
... kérdések megvitatására. A koalíció célja, hogy közösen határozzák meg az MI hazai fejlesztésének irányait és kereteit, állandó szakmai és együttműködési fórumot biztosítva, amihez várják a versenyzők észrevételeit is.
Hangsúlyozta, hogy együttműködésre van szükség az alapkutatás, a technológiai fejlesztés, az üzleti alkalmazások fejlesztése és a kormányzati szereplők között. ...
2018-11-22 17:43:40
Több érmet is nyertek a magyar versenyzők egy nemzetközi csokoládé versenyen
...
Két ezüst érmet szerzett a Harrer Chocolat, egyet-egyet a chocoMe és a ChocoCard, továbbá bronzérmet vihetett haza a Csokiss Manufaktúra.
A közlemény szerint a magyar kézműves csokoládé manufaktúrák az elmúlt 5 évben folyamatosan a dobogóra állhattak, miközben az idei versenyen a volt szocialista országok közül egyedül Szlovákia tudott 2 bronzérmet szerezni.
"Büszké...
2018-11-22 08:48:05
Ma kezdődik a Kaleidoszkóp VersFesztivál
... pódiumi estekkel, performanszokkal, a Verszenei sarok koncertekkel, a Versfilmek a vásznon elnevezésű blokk pedig mozgóképes alkotásokkal várja a közönséget.
A hivatásos és az amatőr versenyzők külön kategóriában versenyeznek a fesztiválon. A zsűri tagja Kiss László rendező; Bagossy László rendező-tanár; Bakos-Kiss Gábor színművész; Szűcs Katalin Ágnes színikritikus, dramatur...
2018-11-22 07:11:06
Ismét lesz Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácon
... Ágh István, valamint a békekötés centenáriumának évfordulója az első világháború költészete, de Arany János és Babits Mihály is több produkció szerzője.
A hivatásos és az amatőr versenyzők külön kategóriában versenyeznek. A zsűriben helyet foglal Kiss László rendező, a Magyar Versmondók Egyesületének elnöke, Bagossy László rendező-tanár, Bakos-Kiss Gábor, a Nemzeti Színház Ní...
2018-11-17 22:47:09
Hosszú Katinka fenyegetést kapott.
... verseny szervezőivel, durva szankciókra számíthatnak. A FINA legalább egy-, maximum kétéves eltiltást is kilátásba helyezett az ellenszegülőknek.
Az Origo cikke alapján világklasszis versenyzők is jelezték már, hogy ott lesznek a versenyen, köztük van Hosszú Katinka is.
- Ha tényleg elindul a versenyen, és a FINA tartja magát a fenyegetéshez, akkor bajnokunk nem vehet ré...
2018-11-09 14:05:30
1 2 3 ...........................87 88 .............130 131 ..............173 174 175 
Címkék: Kaleidoszkóp Versfesztivál, Mesterséges Intelligencia Koalícióval Magyarország, Kaleidoszkóp VersFesztivál, Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácon, Hosszú Katinka, Csampa Zsolt, Magyar Vívó Szövetség, Banai Péter Benő, Harrer Chocolat, Csokiss Manufaktúra, Kiss László, Bagossy László, Bakos-Kiss Gábor, Szűcs Katalin Ágnes, Arany János, Babits Mihály, Magyar Versmondók Egyesületének, Nemzeti Színház Ní, kajak-kenu szövetség, 2019-es hazai, túledzettség problémájáról, európai élvonalba, magyar versenyzők, nemzetközi csokoládé, sport nemcsak, társak megbecsülésére, versenyzők egészségileg, magyar identitás, kihívások jelentősek, válogatott versenyzők, szövetség vezetője, legtöbb külföldi, javaslat olyan, közpénzek felhasználásának, rendelkezések között, költségvetési fejezetek, felnőtt korosztály, világ sokkal, hazai versenyzők, magyar úszók, 2005-ös hazai, koalíció célja, versenyzők észrevételeit, technológiai fejlesztés, üzleti alkalmazások, kormányzati szereplők, közlemény szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.