Belépés
Orbán Viktor etióp keresztény vezetőkkel tárgyalt
...
Orbán Viktor, valamint Berhaneyesus Demerew Souraphiel bíboros, az Etióp Katolikus Egyház vezetője, Samson Bekele Demissie, az Etióp Ortodox Tewahedo Egyház (EOTC) Gyermek- és Családügyi Szervezetének (CFAO) vezérigazgatója, valamint Girma Borishie Bati, a Mekane Yesus Etióp Evangéliumi Egyház (EECMY) Fejlesztési és Társadalmi Bizottságának (DASSC) igazgatója megbeszélésére e...
2019-06-18 10:41:18
Az isztambuli főpolgármester-választás ellenzéki jelöltje szerint Isztambul nem kezelte jól a menekültügyet
... megfigyelők szerint akár az egymilliót is meghaladhatja a számuk. Kifejtette: Isztambul nem kezelte jól a menekültügyet, de magára is hagyták Törökországot a kérdésben. "Isztambul utcái veszélyben vannak, a török emberek úgy gondolják, hogy elveszik előlük a kenyeret" - tette hozzá.
Yildirim ezzel kapcsolatban megjegyezte: Törökország a menekülteket vendégül látja, de ha megz...
2019-06-17 07:04:02
Ceglédi Zoltán
... adakozók dobják össze ma a nem kormánypárti nyilvánosság és közélet forrásait. Ha itt megjelent volna a Bige-milliárdokból csak 1, csak 2, akkor ma nem lenne kétharmad, és nem lenne veszélyben mind a 220 milliárdja.
És ez legyen tanulság a többi 99 "leggazdagabb magyarnak" is a listán. Nem lehet alámerülni és kibekkelni. Vagy összeraktok egy rendes büdzsét a jogállam helyreá...
2019-06-11 19:17:32
Magyar Derby - Mindegyik kategória éllovasa megtartotta helyét akadályhajtásban
... díj- és maratonhajtás után a szlovák Marek Rura kicsit több mint egy hibaponttal jobban teljesített az akadályhajtásban. A magyar hajtó összetett sikere azonban egyáltalán nem forgott veszélyben, több mint 25 hibaponttal előzte meg a második Dess Gábort és közel harminccal a harmadik Rurát.
Hibátlan akadályhajtást a ketteseknél láthattak a nézők: Kovács Szabolcs Tamás és ifj....
2019-06-10 10:34:07
Még több hollywoodi filmstúdió emelt szót a Georgia állambeli abortusztörvény ellen
... kormányzója, Brian Kemp májusban írta alá az úgynevezett "szívdobbanástörvényt", mely csak abban az esetben teszi lehetővé a terhesség hatodik hete után a megszakítást, ha az anya élete veszélyben van.
A törvény várhatóan január elsején lép életbe, ha addig bírósági döntések nem állják útját.
A georgiai törvény óriási felháborodást keltett Hollywoodban. A Netflix streami...
2019-05-31 11:31:15
A szigorú abortusztörvény miatt a Disney fontolgatja Georgia állambeli forgatásai befejezését
... kormányzója, Brian Kemp májusban írta alá az úgynevezett "szívdobbanástörvényt", mely csak abban az esetben teszi lehetővé a terhesség hatodik hete után a megszakítást, ha az anya élete veszélyben van.
A törvény várhatóan január elsején lép életbe, ha addig bírósági döntések nem állják útját.
A georgiai törvény óriási felháborodást keltett Hollywoodban. A Netflix streami...
2019-05-30 20:51:37
Hüüüüüüüüüüüü nem semmi !
...
Érzékeinket (észrevétlenül) manipulálja egy világhatalommá szerveződött maffia, az ízipar, s laboratóriumokban előállított (titkos) aromákkal, ízfokozókkal megváltoztatja ízlelésünket. Veszélyben az ízlés szabadsága, a kulináris önrendelkezés joga. Nem azt esszük, amit enni vélünk. Mert semmi sem az, aminek látszik.

Az eperaromát egy Holzmindenben székelő német a...
2019-05-24 22:06:04
Boldog Apor Vilmos püspök és vértanú
... személyesen segíthessen a bajbajutottaknak. Találékony és bátor volt. Szoros kapcsolatot tartott fenn a szerzetesházak vezetőivel, így is sikerült sok menekültnek helyet szereznie. A veszélyben szorosabb kapcsolat alakult ki a Dunántúl főpásztorai, különösen Mindszenty József veszprémi, Shvoy Lajos székesfehérvári és Apor Vilmos győri püspök között.
Nagycsütörtökön Apor Vi...
2019-05-23 11:22:14
Lassan vége - Százhuszonhatodik nap
... szól reggel. Nyolcig bírom. Túl sok a migránsozás. Ezzel csak azt mondanám, hogy egy határon túl a túltolt propaganda nem biztos, hogy célba ér.
A veszély valós - lehet, Európa veszélyben van, belülről rohasztják ,már régóta Nyugaton. Csak annak örülök, hogy az én életemben nem kell megérnem a végét.
Tiszta ügy, hogy a Fideszre szavazok, ki másra? Ez nem jelenti azt, hog...
2019-05-17 10:19:12
Casillas-mezben látogatták meg a társak a lábadozó kapust
... viselték.
................
- A Porto világ- és Európa-bajnok, BL-győztes kapusa a szerdai edzésen kapott szívinfarktust. Kórházba szállították, de élete nem volt veszélyben, néhány óra múlva pedig a 37 éves Casillas már meg is osztott egy kórházi fotót, amelyhez hozzáfűzte: a...
2019-05-04 13:28:00
1 2 3 ............310 311 .......465 466 ......619 620 621 
Címkék: Orbán Viktor, Ceglédi Zoltán, Magyar Derby, Boldog Apor Vilmos, Berhaneyesus Demerew Souraphiel, Etióp Katolikus Egyház, Samson Bekele Demissie, Etióp Ortodox Tewahedo Egyház, Családügyi Szervezetének, Girma Borishie Bati, Mekane Yesus Etióp Evangéliumi Egyház, Társadalmi Bizottságának, Marek Rura, Dess Gábort, Kovács Szabolcs Tamás, Brian Kemp, Mindszenty József, Shvoy Lajos, Apor Vilmos, Nagycsütörtökön Apor Vi, szigorú abortusztörvény, lábadozó kapust, török emberek, menekülteket vendégül, rendes büdzsét, jogállam helyreá, szlovák Marek, hibaponttal jobban, magyar hajtó, második Dess, harmadik Rurát, ketteseknél láthattak, esetben teszi, terhesség hatodik, anya élete, törvény várhatóan, georgiai törvény, világhatalommá szerveződött, ízlés szabadsága, kulináris önrendelkezés, szerzetesházak vezetőivel, veszélyben szorosabb, túltolt propaganda, veszély valós, szerdai edzésen, kórházi fotót, akadályhajtásban, bajbajutottaknak, székesfehérvári, abortusztörvény, nagycsütörtökön, vezérigazgatója,
© 2013 TVN.HU Kft.