Belépés
Kiadták a riasztást!
... Ezekben a megyékben pusztító hideg lehet holnap
Három megyére adott ki figyelmeztetést vasárnapra az extrém hideg miatt az Országos Meteorológiai SzolgAz MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Azt írták: szombaton és vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet az Északi-középhegységben ...
2021-02-13 19:44:49
Zivatarveszély miatt másodfokú riasztást adtak ki dunántúli járásokra
...
Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint még csütörtökön további másodfokú riasztásokat adhatnak ki Vas, Zala és Somogy megyében.
Elsőfokú figyelmeztetés van érvényben Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Tolna és Veszprém megyében.
Győr-Moson-Sopron, Somogy, Vas, Veszprém és Zala megyére a felhőszakadás veszélye miatt i...
2020-08-13 19:22:54
A fél országban ismét zivatarra figyelmeztetnek
...
Az MTI-hez szerda délelőtt eljuttatott veszélyjelzésük szerint Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében jelenleg is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben zivatarveszély miatt.
Baranya, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére felhőszakadás veszélye mia...
2020-08-12 11:01:32
Hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetéseket adtak ki csütörtökre
...
Az MTI-hez délelőtt eljuttatott veszélyjelzésük szerint a hőség miatt Csongrád-Csanád megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki. Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy és Tolna megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Kiemelték: a déli és a középső tájakon a középhőmérséklet jellemzően meghaladja a legtöbb ...
2020-07-30 11:11:27
Keddre másodfokú figyelmeztetéseket is kiadtak zivatarveszély miatt
...
Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Budapestre, valamint Pest, Békés, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Vas és Zala megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.
Azt írták: hétfőn késő estig elsősorban az Északi-középhegység térségében, az Észak-Alföldön és az Alpokalján alakulhatnak ki helyenként zivatarok, a...
2020-07-20 19:32:30
Többfelé már másodfokú a riasztás a zivatarveszély miatt
...
Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint eddig Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Zala megyében adtak ki másodfokú riasztást. A nap további részében viszont az országban bárhol kiadhatják a másodfokú riasztást zivatarveszély miatt.
Az egész országban a felhőszakadás veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Ve...
2020-06-29 14:22:17
Hőség, extrém UV-sugárzás, zivatar és felhőszakadás is várható hétfőn
...
Az MTI-hez vasárnap eljuttatott veszélyjelzésük szerint a zivatarveszély miatt Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Tolna megyére elsőfokú, az ország többi területére másodfokú figyelmeztetést adtak ki.
A felhőszakadás veszélye miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, V...
2020-06-28 18:20:31
Többfelé havazásra, néhány megyében ónos esőre figyelmeztetnek
...
Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint az ónos eső veszélye miatt a fővárosra, Pest és Fejér megyére másodfokú, Komárom-Esztergom és Veszprém megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.
Emellett a havazás miatt Budapestre, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére adták ...
2019-12-01 18:51:46
Ismét sűrű ködre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
...
Az MTI-hez pénteken eljuttatott veszélyjelzésük szerint Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyében kell készülni arra, hogy csak pár száz méteres lehet a látótávolság.
Azt írták: szombat délelőttig mindenütt fokozatosan megszűnik a köd.
Az előrejelzés szerint szombaton napközben az Alföldön is ...
2019-11-08 18:22:38
Az ország nagy részén zivatarokra figyelmeztetnek
...
Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye kivételével az egész országra kiadták a figyelmeztetést.
Azt írták: csütörtök reggelig a Dunántúlon, elsősorban a nyugati felében helyenként kialakulhat zivatar. Ezt követően csütörtök éjfélig a Dunántúlon több alkalommal valószínű zivatar, kelet, északkelet felé haladva a zivataro...
2019-07-17 18:42:23
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Országos Meteorológiai SzolgAz MTI-hez, zivatarveszély miatt, meteorológiai szolgálat, ország nagy, megyékben pusztító, extrém hideg, legalacsonyabb hőmérséklet, felhőszakadás veszélye, hőség miatt, középső tájakon, középhőmérséklet jellemzően, országban bárhol, másodfokú riasztást, egész országban, ország többi, havazás miatt, előrejelzés szerint, egész országra, nyugati felében, középhőmérséklet, veszélyjelzésük, figyelmeztetnek, középhegységben, figyelmeztetést, zivatarveszély, legalacsonyabb, figyelmeztetés, felhőszakadás, meteorológiai, figyelmeztet, alakulhatnak, középhegység, riasztásokat, látótávolság, csütörtökre, zivatarokra, eljuttatott, hőmérséklet, kialakulhat, kivételével, csütörtökön, fokozatosan, előrejelzés, területére, budapesten, helyenként, délelőttig, dunántúlon, jellemzően, északkelet, alkalommal, meghaladja, elsősorban, térségében, alpokalján, vasárnapra, budapestre, kiadhatják, zivatarra, érvényben, másodfokú, esztergom, országban, riasztást, szolgálat, havazásra, fővárosra, mindenütt, megszűnik,
© 2013 TVN.HU Kft.