Belépés
Semmisnek tekinthető . . .
... jóságban .
Bármennyire is úgy tűnik , hogy vonzóak
számunkra a Világ dolgai , Isten közelsége
nélkül , nem tudjuk valóra váltani !
Vágyaink porba hullnak , semmibe vesznek !


Bédné Marika : 2019 . 05 . 16 . 13 : 19 - / gondolataim /


...
2019-05-16 13:20:59
húsvét 4. hét kedd 05.14
... művelek, tanúságot tesznek rólam. De ti nem hisztek, mert nem vagytok juhaim közül valók. Az én juhaim hallgatnak szavamra. Ismerem őket, és ők követnek engem. Én örök életet adok nekik. Nem vesznek el soha, és senki sem ragadja el őket kezemből. Atyám, aki nekem adta őket, hatalmasabb mindenkinél: senki sem ragadhatja el őket Atyám kezéből.
Én és az Atya egy vagyunk."|...
2019-05-14 15:18:53
Kétértelműség
... az ilyen dolgokhoz, és ezért gyakran csalódottak és kiábrándultak.

Különösen nagy kárt okoz az az otrombaság, ha a Bibliát viccek számára használják fel, miközben igehelyeket vesznek elő, hogy nevetésre ingereljenek valakit. Valahányszor a Bibliáról viccelődünk, meggyöngítjük tekintélyét a magunk és mások életében!

Ez nem jelenti azt, hogy a hívő embernek nem...
2019-05-14 14:03:41
Húsvét 4. vasárnapja 05.12
...
Juhaimnak örök életet adok.
Abban az időben Jézus ezt mondta tanítványainak: ,,Juhaim hallgatnak szavamra. Ismerem őket, és ők követnek engem. Örök életet adok nekik, nem vesznek el soha, és senki nem ragadja ki őket kezemből.
Atyám, aki nekem adta őket, nagyobb mindenkinél: Atyám kezéből nem ragadhat ki senki semmit. Én és az Atya egy vagyunk."
Ez...
2019-05-12 07:42:14
Egyedül Isten
...,,Olyan világban élünk, melyben lépten-nyomon minden elképzelhető módon bombáz minket a bűn és a gonoszság. Még maguk a gonosz hatalmak is támadás alá vesznek. Mi tart meg bennünket, hogy el ne bukjunk? Mi tesz képessé arra, hogy ellenálljunk a sátáni támadásoknak? Egyedül Isten."

-James M. Boice-...
2019-05-11 11:51:46
A visegrádi országok startupjainak nemzetközi terjeszkedését segítő program indult Budapesten
...
A budapesti indulást követően 10 napos körúton vesznek részt a startupok a további három visegrádi fővárosba, ahol a helyi üzleti és startupok képviselőivel találkoznak a csapatok. A tájékoztatás szerint a programban a jelentkező startupok közül országonként egy-egy nyertes csapat vesz részt.
A programot a Design Terminal vezetésével és partnerei, a cseh UP21, a lengyel ...
2019-05-06 13:09:16
Az otthon melege
Az otthon melegét nem a
kandalló hőfoka határozza meg!
Hideg rideg minden ha nincs béke,
szeretet, nem vesznek körül
kis emberkék kikhez haza sietsz
kiket féltőn óvsz, mindennél jobban szeretsz.
Nyugodt akkor vagy, ha ők körül vesznek
minden mozdulattal, szóval, boldoggá tesznek.
Üres, fagyos minden ha nincsenek veled
érzed megfagy...
2019-05-05 10:08:32
Orbán: egyetértünk Salvinivel, hogy Európa határait meg kell védeni a migránsinvázióval szemben
... - hangsúlyozta.
Arra a kérdésre, hogy a Fidesz csatlakozik-e Salvini szövetségéhez, a miniszterelnök azt válaszolta: a magyarok maguk választják meg, milyen együttműködési formában vesznek részt. A csütörtöki budapesti Salvini-látogatást kritizáló német nyilatkozatra úgy reagált: a magyar miniszterelnök találkozott az olasz miniszterelnök-helyettessel, "több tiszteletet várun...
2019-05-02 19:43:44
Több mint százezren vonultak fel a szakszervezetek menetén Moszkvában
...
A szervezők reményei szerint a nap folyamán mintegy 3 millióan vesznek részt a munkavállalói érdekvédelmi szervezetek rendezvényein.
A politikai pártok külön rendezvényeken ünnepeltek. A kommunisták szervezte baloldali felvonuláson a hatósági adatok szerint mintegy három és fél ezren vettek részt.
Szentpétervárról a parlamenten kívüli ellenzéki pártok és mozgalmak k...
2019-05-01 19:55:38
Isten boldogul velünk
... töviseid más lapra tartoznak, mondod? Kétségbe estél, megsemmisültél. Semmi okot nem találsz arra, hogy folytasd az utat. A leglehetetlenebb körülmények között élsz, elviselhetetlen emberek vesznek körül. Van valami új ebben? Izráel népének sem volt semmi esélye, amikor Egyiptom harci szekerei és a Vörös-tenger között találták magukat. Az ő Istenük a mi Istenünk. Izráel Istene és ...
2019-05-01 13:24:04
1 2 3 ...................941 942 ..........1412 1413 ..........1881 1882 1883 
Címkék: Egyedül Isten, Bédné Marika, Design Terminal, Izráel Istene, visegrádi országok, otthon melege, migránsinvázióval szemben, szakszervezetek menetén, ilyen dolgokhoz, hívő embernek, időben Jézus, gonosz hatalmak, sátáni támadásoknak, budapesti indulást, további három, helyi üzleti, tájékoztatás szerint, jelentkező startupok, cseh UP21, otthon melegét, magyarok maguk, csütörtöki budapesti, magyar miniszterelnök, szervezők reményei, munkavállalói érdekvédelmi, politikai pártok, kommunisták szervezte, hatósági adatok, parlamenten kívüli, leglehetetlenebb körülmények, leglehetetlenebb, szentpétervárról, szakszervezetek, elviselhetetlen, terjeszkedését, megsemmisültél, miniszterelnök, együttműködési, rendezvényeken, tanítványainak, szövetségéhez, képviselőivel, nyilatkozatra, startupjainak, meggyöngítjük, rendezvényein, kétértelműség, munkavállalói, kiábrándultak, országonként, ellenálljunk, hangsúlyozta, helyettessel, tájékoztatás, érdekvédelmi, támadásoknak, ingereljenek, valahányszor, elképzelhető, felvonuláson,
© 2013 TVN.HU Kft.