Belépés
Virtuózok nemzetközi dal verseny Visegrádi 4-ek
... Jutalomjáték című film sztárja.
A finálé-szuper döntő különleges vendége és szuper zsűri tagja pedig Maestro Plácido Domingo A Mester egyúttal egy extra produkció keretében fogja vezényelni a műsor főcím zenéjének kibővített változatát, amelyet fia, ifjabb Plácido Domingo komponált a Virtuózok számára.

*
- 2020. november 20-án, vagyis péntek estétől Csehország...
2020-11-23 16:56:41
Virtuózok nemzetközi dal verseny Visegrádi 4-ek
... Jutalomjáték című film sztárja.
A finálé-szuper döntő különleges vendége és szuper zsűri tagja pedig Maestro Plácido Domingo A Mester egyúttal egy extra produkció keretében fogja vezényelni a műsor főcím zenéjének kibővített változatát, amelyet fia, ifjabb Plácido Domingo komponált a Virtuózok számára.

*
- 2020. november 20-án, vagyis péntek estétől Csehország...
2020-11-21 20:02:29
Marica grófnő karmester szemmel
... el a szakma.
Nagyon fiatalon, 16 éves korodban kezdted a vezénylést. Hogyan alakult ki benned ilyen korán a komolyzene világa iránti elköteleződés?
Aktívan 16 évesen kezdtem vezényelni, előbb kórust, majd zenekart, de valójában a karmesterség gyerekkori álmom volt, ami két irányból táplálkozott. Magát a zene szeretetét családon belül örököltem: lényegében minden rokonom ...
2020-11-03 21:26:36
Ennio Morricone halála - Győri Filharmonikusok: nagy megtiszteltetés volt együtt játszani az olasz zeneszerzőve
... igazgató.
Fűke Géza szerint Ennio Morricone "emberi volt, soha nem éreztette, hogy ő ki". Nagyszerű volt együtt dolgozni vele, nemcsak a személyisége miatt, hanem azért is, mert ki tudná jobban vezényelni azokat a darabokat, mint maga a szerző - mondta.
"Kiváló zenéket írt és azokat játszani is nagy élmény volt. Ennek az áldott állapotnak minden egyes pillanata olyan élm...
2020-07-06 14:31:54
Koronavírus - Operatív törzs: pénteken is érkeznek védőfelszerelések a kórházakba és az országba
... kórházak sikeresen felkészültek a tömeges megbetegedések kezelésére - mondta.
Aktualizálták a vezénylési terveket, így minden kórházi dolgozót és felsőoktatási egészségügyi hallgatót vezényelni tudnak a többletmunkák ellátására.
Az operatív törzs jóváhagyta a kórházparancsnokok által előterjesztett átcsoportosítási protokollt - közölte Kiss Róbert.
Kitért arra is: a...
2020-04-03 13:02:09
Koronavírus - Operatív törzs: 82 kórházba szállították a Kínából érkezett védőeszközöket
... jelenlétével kapcsolatos kérdésre elmondta: a hatósági házi karantén ellenőrzésével, illetve a kijárási korlátozással kapcsolatos feladatok miatt több rendőrt tudnak a közterületekre vezényelni, így jobban oda tudnak figyelni a közterületi garázdaságra, rendbontásra.
Egy kérdésre válaszolva elmondta: a megyei védelmi bizottságok eddig is fontos szerepet játszottak a védekezé...
2020-03-31 13:02:00
Schiff András lett az Izraeli Filharmonikus Zenekar első ...
... több sorozatban, elsősorban az 1770-ben, kétszázötven évvel ezelőtt született Beethoven műveit fogja bemutatni a Tel-Aviv-i közönségnek.
A Filharmónia honlapja szerint a művész vezényelni és zongorázni is fog. A főként Angliában élő Schiff András korunk egyik legfontosabb zenésze, - zongorista, karmester, kutató és muzikológus - emlékeztet az intézmény. Az 1953-ba...
2020-02-11 10:28:38
Riccardo Frizza vezényelte a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát a Müpában
... hogy szívesen tér vissza azokhoz a zenekarokhoz, amelyekkel korábban eredményesen dolgozott, így van ez a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarárával is, amelyet néhány éve már volt módja vezényelni.
Ezúttal teljesen Richard Strauss műveiből állították össze a programot, amely újdonság volt a zenekar számára is, az Alpesi szimfóniát például emberemlékezet óta nem játszották el - e...
2020-01-16 13:32:09
Illegális bevándorlás - Bakondi: intézkedéseket kellett tenni a határok védelmében
... tartózkodik a görög szigeteken és a szárazföldön, a horvát-bosnyák határ térségében, valamint a magyar határ tér...
2020-01-10 21:53:00
Újévi Haydn-hangverseny Fischer Ádámmal
... írt.
Nemcsak a magyar és a külföldi régizenei műhely talá...
2019-12-26 10:11:10
1 2 3 ..13 14 .19 20 .25 26 27 
Címkék: Ennio Morricone, Győri Filharmonikusok, Schiff András, Izraeli Filharmonikus Zenekar, Riccardo Frizza, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát, Újévi Haydn-hangverseny Fischer Ádámmal, Maestro Plácido Domingo Mester, Plácido Domingo, Fűke Géza, Kiss Róbert, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarárával, Richard Strauss, olasz zeneszerzőve, határok védelmében, finálé-szuper döntő, extra produkció, műsor főcím, komolyzene világa, karmesterség gyerekkori, zene szeretetét, személyisége miatt, áldott állapotnak, tömeges megbetegedések, vezénylési terveket, többletmunkák ellátására, operatív törzs, hatósági házi, kijárási korlátozással, közterületekre vezényelni, közterületi garázdaságra, kérdésre válaszolva, megyei védelmi, művész vezényelni, főként Angliában, zenekar számára, görög szigeteken, horvát-bosnyák határ, magyar határ, külföldi régizenei, átcsoportosítási, megtiszteltetés, filharmonikusok, megbetegedések, emberemlékezet, intézkedéseket, védőeszközöket, előterjesztett, ellenőrzésével, közterületekre,
© 2013 TVN.HU Kft.